Dobry den. Je podla vas ok, ak sa manzel casto stretava s jednou kolegynou? Stretavaju sa ale vzdy len s detmi, on s nasimi a ona s jej detmi, aby sa spolu hrali. Napriklad idu do detskeho kutika s nimi spolu, alebo do lezeckeho centra, potom sa zastavia aj v cukrarni, na detske predstavenie alebo dokonca raz do Family parku v Rakusku. Kolegyna je tiez vydata. Navyse manzel mi castokrat nepovie, ze ide aj s nou a jej detmi. Vzdy mi len povie ze zoberie deti von, ci do kutika, ci liezt. Az potom.nahodne sa dozvedam, ze vlavlastne bolo aj s nou a jej detmi.
Urcite to nie je normalne. Deti su zrejme zamienka ako sa spolu stretnut. Prečo nechodite spolu?
No ocividne s nou rad travi cas a deti si berie ako alibi... tazko povedat, co je medzi nimi, ked tam deti nie su, ale podla mna maju vztah
Moze aj nemusi, ale normalne to nie je ak je to casto, ak sem tam raz za mesiac kvoli detom, tak v tom nevidim problem. Dost co travia spolu cas v praci tak aj vo volnom case je divne. Chodievaj s nimi, uvidis manzelovu reakciu.
@marienka30 ja by som isla rovno za nou a opytala by som sa jej nato, tvoj muz mozno bude zahovarat pravdu ti nepovie, ale od zeny mozes skor cakat ze ti povoe pravdu 🙂
Asi to bude casto.mne by vadilo ze chodia bezomna obzvlast ked som s nimi doma.mame ist predsa spolu ako rodina.uz tu by to bolo proste zatrhnute hned.ale tu to asi nevadi tak panko sa stretava s kolegynou a ona tiez rada ved to uz ako by rodinu tvorili za chvilu.ste si proste prehodili role.
Vsak mu povedz nech vas zoznámi.
@marienka30 ci ta podvadza, to neviem. ale zjavne nefungujete ako rodina. ja by som trvala na spolocnych vyletoch. v pohode aj s nou, ale aj so mnou.
na to, ze su na vychadzke so 4 detmi je podvadzanie za trosku prehnane, nemyslis? Myslim si, ze si neprimerane ziarliva a paranoidna. Manzel je partner a nie majetok. Nepoviem ze by s nou chodil niekam sam. Ale oni dvaja a 4 deti? Ako mozes mu povedat, preco ti nepovie ze s nou bol, ze je to take blbe ked sa to dozvies od deti, ale inak, nevidim dovod na tuto sialenu diskusiu.
a ty si kde, ked on takto ide?
Ved ked povie, ze idu von s detmi, povedz, ze ides s nimi. Mne by to veru vadilo.
@kittykat22 a ty vies, ci s nou sam nechodi akoze v oracovbej dobe za ucelom sexu a ked su s detmi, tak si uzivaju klasicke rodinne chvile? No mne to nijako normalne nepride. Nepoviem, aj ja mam kamosa dlhorocneho, co mame rovnako stare deti, ale stretneme sa tak raz za par mesiacov, my pokecame a baby sa hraju a obcas sa stretavame aj za pritomnosti jeho zeny
Ci ta podvadza neviem, ale divne to pre mna veru je.Uz len to ,ze ti nepovie ze ide aj kolegyna.Predsa sa tam nestretnu nahodne-dohodnu sa vopred.
Podľa mňa nemáte ideálny vzťah, keby taký bol, tak je samozrejmosť ísť niekam ako rodinka a nie, že on zoberie deti a ide s inou a s jej deťmi, to akoby oni tvorili pár. Za mňa je to divné, a tak sa určite porozprávaj s ním, lebo my ti ťažko povieme, ako to vníma on a čo vlastne cíti-necíti k tebe a k nej...
@kittykat22 fakt čudný názor, myslím , že to čo robí jej muž je horsie ako podvadzanie. Pretože sa da prekusit sexualna nevera, aj ked nie každá to dokážeme, ale to čo robí jej muž je oveľa horšie, je to emočná nevera, je nebezpečnejšia, lebo nejde o sex, ale o budovanie si vzťahu. Autorka: sama vieš, že to je cez aj bez našich rád.
presne. to, ze nepovie, ze ide s nou, je fakt zly signal. ak by ju bral len ako kamaratku, tak by s tym nemal problem, pripadne by zobral aj teba. vlastna skusenost.
poznam osobne taketo rozpolozenie. olus minus ako vase. a su milenci. total. len on nevie ako sa rozviest lebo vie ze ona by mu stazovala stretavanie s detmi a on ich miluje tak to maju takto. dokonca aj na chaty spolu chodia.....
@limetka69 ale prosim ta, aka emocna nevera? To nemate kamaratov, a vase zeny kamaratky, ze sa tak zufalo zeniete do unahleneho zaveru? Muz ide vonku s 2 detmi - a jeho kamaratka s 2 detmi a ty pises o emocnej nevere? 😀 No teba mat doma musi byt zaujimave. Stihacka.
@kittykat22 ano mame, ale stretavame sa vsetci, pleties jablka a hrusk, nie som stihacka, muzovi verim, ale oni vedome buduju vztah. Inak by spolu nechceli tolko byt. Ale asi ti to je zbytocne vysvetľoval, kvoli detom to iste nerobia.
@marienka30 Nieje to normálne. Takto by mal tráviť čas s tebou a vašimi deťmi, nie s cudzou ženou aj keď je vydatá. Konfrontuj ich oboch s otázkami, pokiaľ máš na dotyčnú kontakt. Určite choď aspoň raz von s nimi a pozoruj ako sa budú chovať.
mňa hned napadlo,že tie jej deti su asi jeho 😀 /srandujem/ Teba to nenapadlo?
@kittykat22 ale je rozdiel, povedat manzelke: idem von s detmi, pride aj Mira so svojimi .... a rozdiel, len ze ide von s detmi a manzelka sa potom pokutne ako posledna dozveda, ze boli liezt, v zabavnom parku a neviem kde, kde by za normalnych okolnosti v normalne fungujucej rodine bol aj s manzelkou. ak manzelke vedome a cielene zatajuje stratavanie s inou zenou, nemusi ju hned podvadzat. ale v tom ich vztahu nie je nieco OK.
na druhej strane- vsetky co chcete konfrontovat dotycnu - toto sa riesi len a len medzi manzelmi. mozno ta zena doma muzovi normalne povie, ze ide s jozom a detmi ... co vy viete. tieto rady, ze konfrontuj milenku - ked sa nevie pozhovarat s manzelom poriadne ...
@kittykat22 no mame kamaratov, ale takych, s ktorymi sa nestretavame takto zamerne. A ked uz zamerne, tak cele rodiny, ale nie ze na pravidelnej baze chodim s nejakym kamosom von po cukrarnach a pod.
@limetka69 presne ako pises. Netvrdim, ze som nikdy nevencila deti napr.s kamoskinym muzom, ale vzdy to bolo tak, ze sme sa nahodne stretli na ihrisku a nase deti sa kamaratia, tak sme tam spolu ostali a kecali, davali pozor na deti. Ale nikdy som sa nedohadovala s kamoskinym manzelom, ze ideme spolu von, aj ked s kamoslami sa dohadujem. A dalsia vec je, ze sa tam pozname vsetci navzajom, nie je to akoze niekto, kto do toho vztahu vstupuje zvonka
S kolegynou mu je evidentne lepsie a príjemnejšie ako s tebou. Urcite sa mu paci a ktovie ci do mej nieje aj zalubeny. Tak to vidim ja
Normalne to nie je. A nevinne tiez nie, kedze ti o tom nepovie. v takom kutiku sa deti stratia a oni sa mozu rozpravat o com chcu. V podstate su teda bez deti a deti su len zamienka. Mozno testuju ci si deti budu rozumiet, ak budu v buducnosti rodina. 😀
@marienka30 asi ťa nepoteším, ale môj švagor chodil na podobné výlety s kolegyňou a už sú manželia, takže to normálne nie je. Rodina ste vy spolu, takže na takéto výlety máte chodiť vy s deťmi a nie on s kolegyňou.
@kittykat22 na kamaratky je uz hadam neskoro- ked ma rodinu..nemyslis???? Co sme stredoskolaci?
@marienka30 tak to by som určite nečakala na zázrak a neverila mu...asi máte von chodiť spolu a nie on s detmi a nejakou kolegynou....takto to začína a končí inak
tak to sa jeho musíš spytat prečo nezoberie teba a ide s kolegynou ? sa ho spytaj na drzovku tu budeš mat len dohady nik nema veštecku gulu
a ty to berieš ako v pohode ? alebo si proti ?