Po dlhodobých problémoch so svokrovcami, sa manžel včera zbalil a odišiel s bytu k svokrovcom, nedávno sme zistili že čakame bábo, vytúžené po 9 rokoch čo sme spolu, zrazu manžel nechce mať so mnou nič spočné, nechce mať so mnou dieťa, posiela ma na potrat, čo som rázne odmietla, nemienim sa nejako mu podstrkovat, chcem odísť s mesta zabudnúť na neho a vychovávať malé sama, bude mať na neho právo, keby sa rozhodol že ho chce vydavat , nie je to možne nejako obísť že ho nezapísať do rodneho listu, nemáte s tým skúsenosti?
Píšeš, že je to tvoj manžel, takže v rodnom liste musí byť uvedený, ste manželia, to by si sa musela rozviesť a neviem čo ešte všetko okolo toho, sú s tým iba ťahanice.
Tie problémy so svokrovcami asi museli byť vážne, keď sa manžel zbalil a odišiel a nechal ťa samú.. to teda, a posiela ťa na potrat.
v rodnom liste zapisany bude aj keby si sa rozviedla hned dnes ako ti pise @anetkaadamko 270 dni po porode je v rodnom liste zapisany ako ex manzel aj keby si to dieta cakala s niekym inym ale nebola si s nim zosobasena
ahoj, viem ako sa cítiš, zazila som to isté, ale neskôr, bola som 2 mesiace pred pôrodom, bolo to pre mňa naozaj strašné, ale ked sa narodila maličká, bola som taká šťastná a tak nejak to všetko prebolelo, časom som stretla iného partnera, lepšieho a teraz už máme spolu ročné dieťatko a na tamtoho si už ani nespomeniem, ...všetko zlé je na niečo dobré, veľmi pravdivé príslovie...drž sa, to šťastie pri narodení bábätka je neopísateľné 🙂
@malena ahoj no od vcera som hotova, nechapem to ale držím sa kvoli malinkemu, obcas slzička výde ale snažím sa držat , no najviac ma zarazilo ze nechce dieta a posiela ma na potrat a tým ma strašne ranil, nakolko uz máme fotku nášho malinkého a chce sa ho zdať respektíve zabiť
ak ta dokaze opustit teraz a este k tomu ta posiela na potrat, tak to nie je moc charakter. Ak teda nejde len o vykriky v zlosti. Moja kamoska mala tahanice, lebo dcera nemala v rodnom liste svojho otca. Konecne po 16 rokoch sa dockala. Vravi, ze je rada, ze dcera ma konecne "otca" oficialne. Splodili ste dieta spolu, nezbavuj ho zodpovednosti. Keby sa spraval ako pako a dieta v buducnosti nejako proti tebe "huckal", to budes riesit potom. Nemusi k tomu dojst. Ale nezbavuj ho hmotnej zodpovednosti, nech sa stara o dietatko aspon po financnej stranke. Nie je to vypocitave, ide tu o blaho dietata. A moc ti drzim palce, mozno sa to este vsetko vyriesi a manzel pochopi, ze je toto cele blbost. Drzim palce
ach tieto nase zakony
@katuliena82 aj som vcera dufala ze sa vrati, ale ako dnes isla okolo mna svokra ako keby ma nepozna, tak som si vedoma ze si pride po veci a tým to skoncilo, nech im to padne na užitok , vravím že vsetko sa každemu vrati aj s urokmi
@anetkaadamko nejde mi už o peniaze, len podla mna si ho nezasluži kedže sa ho chcel zbaviť, proste uz chcem mat od tej rodiny pokoj
@lucosa ziadna kasa sa neje taka horuca, neboj ked ti brusko podskoci. Moc moc drzim palce, nech sa to poriesi
Nechcem nikoho urazit ale krv mi skypela v zilach ako moze manzel povedat chod na potrat u mna je to hajzel ktory si nezasluzi byt otcom do rodneho listu ho zapis nech cvaka a este by som ho nechala platit vyzivne aj na Teba drzim Ti palce viem ze to bude tazke ale ty to zvladnes lebo budes mat krasne babo pre ktore sa oplati zit.......
dakujem
@katuliena82
@anetkaadamko ano to je tak ako pises ptesne bude udane rodnom liste ja som to tak mala
@lucosa drzim ti moc moc palceky, a hlavne ked si na neho cakala tak dlho. Bude to tvoje slniecko, uvidis 🙂 viem ze je to teraz pre teba hrozne, musi to byt tazke, drzim ti moc paste, aby to co najrychlejsie a najlepsie preslo 🙂 a gratulujem isto k babatku po takej dlhej dobe. K chlapovi - nezasluzi si moje slova, neodsudzujem ludi, ale urcite ma obrovske minus, lebo toto by sa ani v hneve nemalo hovorit, je to odrazom charakteru. a ked sa v takejto situacii zachova takto, bud aj rada. Ako by sa zachoval pri horsich situaciach? kopne ta k tomu aj do pistaly?
to nebude len v tých svokrovcoch ☹ na druhej strane muž,ktorý vie toto povedať po 9r. snaženia si ť anezaslúži a ani to malé..drž sa...odišiel preto,aby uvolnil miesto ozajstnému Mužovi 😉
@anetkaadamko chcem sa odstahovat s mesta no rodný list ako obísť a tiež porodnicu
@lucosa nemozne ale aj dobre vsetko ma svoje +aj- nechaj si to v pokoji prejst hlavou ale mysli nato ze doba je zla a Ty budes musiet sama zabezpecit male aj seba a neni to lahke.....mysli na blaho drobca....a mozno sa to nejak utrsie spameta sa........A Ty sa prosim netrap vsetko ale je na nieco dobre ..........vies ze babo preziva vsetko s Tebou tak sa snaz byt ako tak v pohode a davaj na Vas pozor teras Ked si 2v1 musis byt zodpovedna nie zeby si nebola....🙂drz sa
@lucosa Len ho tam napíš, nech sa stará. To bude najväčší trest, že bude musieť platiť.
@anetkaadamko to nemoze hned ako by osla na matriku tak by to prasklo bola by hlupa aby ho nezapisala nech si plati este aby sa neplszil pri nohach aby sa vratila aj babetko.Podla mna je jej manzel uplne decko este a asi zavysli na rodicoch viac mu zalezi nsnivh nes na vlasnom dietati to je fost smutne :0(