Manžel ma nemiluje, vybral si milenku. Vráti sa?

simonasalatova
21. feb 2018

Sme manželia 5 rokov,máme 2,5 ročneho syna.Posledný rok som videla, že ja do vztahu davam vsetko,zarabalo som dvakrat ako on,varila,upratovala starala som sa o syna a on nič. Ani v sexe. začala som sklonovat rozvod,myslela som že bude bojovat.Lubila som ho a lubim.V posledných dnoch v ktorých velmi trpim sa konecne priznal k polrocnej znamosti,dokonca sa zacal spravat agresivne co nikdy nerobil, chce byt s nou a mna už vraj nelubi. Snažím sa to vsetko zvladat...nemate nejake rady ako to najlepsie zvladnut? Myslíte že to olutuje a bude sa chciet vratit? Dakujem za odpovede

macik34
21. feb 2018

Ak odide, si ochotna ho zobrat spat?? Ak Ta uz ozaj nelubi, tak nie je co riesit. Len sa treba rozpravat v klude a zistit, ci naozaj chce inu

dominika6
21. feb 2018

@simonasalatova to chceš zbierať omrvinky po nejakej št...e ak jej tvoj muž zunuje ?
láska je jedna vec..úcta k sebe samej druhá..
chyba je vždy na obidvoch stranách..nie že iba ty si všetko robila a on nič..on má na to iný pohlad,ktorý my nepoznáme,preto naše rady budú neadekvátne..
v poslednej dobe je tu xy tém o nevere..preboha čo je to mor, či čo?
nik nevie komunikovať,riešiť problémy za horúca,len skákať z postele do postele,opustiť malé deti..a všetko riešiť s cudzími ľudmi na nete, akoby to mali oni za nich vyriešiť a robiť rozhodcu...
ak by bol doma spokojný,nehladal nič inde...alebo mu bolo až tak dobre,že sa nudil..
môj pohlad..

alice.jant
21. feb 2018

No ak sa vráti, tak by som jej ho poslala rovno naspäť, ak je sa veci majú tak, ako si napísala.

dominika6
21. feb 2018

@simonasalatova
"Moja drahá "EN"... 20-ročná, a taká hlúpa a krátkozraká... Veľmi ma mrzí, že si dnes nebola doma, keď som doviezla kufre môjho muža. Tvoj otec bol veľmi prekvapený, ba až priam zmätený, kvôli tomu, čo som mu vykladala a splietala. Keď som mu ukázala správy, ktoré si s mojím mužom píšeš, už sa tváril trošku inak. Podľa mňa bol mierne v šoku, keď videl, z koľkých uhlov sa vie jeho dcéra nafotiť v tangáčoch vo svojej podkrovnej izbičke pre chlapa, ktorý má dve malé deti a ženu," "Len dve rady mám pre teba, moja zlatá. Košele do roboty mu per na 40 stupňov - je na to háklivý, keďže stále priberá - aby sa mu nezrazili. A druhú - prosím ťa, nevracaj ho, nechaj si ho celého takého úžasného, akého ho vidíš. S pozdravom vďačná "EM". PS: Keď bude hľadať zubnú kefku, nenájde ju. Vytrela som ňou v návale zlosti záchodovú misu, ale potom som si uvedomila, že mám 33 rokov, a tak som ju nezbalila. Kúp mu novú z "vreckového".

katkati
21. feb 2018

Zvládneš to určite, aj keď to nebude tak skoro. Bude ťa to veľmi bolieť, či už zostane alebo nie ešte veľmi dlho. Počítaj s dobou 2 až tri roky. Ale keď si sa už vykričala, vyplakala, alebo neviem ako si reagovala, keď si sa to dozvedela, skús ako ti radí macik34. Rozprávaj s ním dôrazne, ale v kľude keď to dokážeš, aj keď ti bude pukať srdce. Agresívny je preto, lebo vie, že robí zle, ubližuje vám, ale momentálne si myslí, že si pre neho ako okova na nohe. Chce sám sebe a tebe dokázať, že vy si nerozumiete a pri tej druhej mu bude super a bude mať pokoj. Keď vydržíš všetku tú bolesť a zvládneš jeho agresivitu, môže sa spamätať, keď ho prejde zamilovanosť, lebo on vás môže mať stále rád, len teraz si nechce dať vziať drogu - eufóriu, ktorú zažíva pri milenke. Budeš to mať teraz veľmi ťažké. Už či zostane, alebo pôjde. Zrada veľmi bolí, to ti verím. Ja na tvojom mieste by som ho poslala preč. Ale myslím si, že sa Ti bude ešte prosíkať, ale ti poďakuje, že si ho nevyhodila. Ale chce to všetko čas.

gabci_gabca
21. feb 2018

Absolútne vo všetkom súhlasím s katkati, lepšie by som to nepovedala

sissy27
21. feb 2018

@simonasalatova vážne by si ho chcela späť? takého, čo ti nevie normálne povedať, že už nie je s tebou šťastný a nehľadá riešenie s tebou, ale nájde si nejakú matrac, investuje do nej peniaze a čas, ktoré mali patriť keď nie tebe, tak vášmu synovi? vážne chceš späť takého, ktorý ešte na teba bude vyskakovať a je agresívny, hoci by mal len stiahnuť chvost, sklopiť uši? takéhoto chlapa naozaj chceš? Vážne chceš späť chlapa, pri ktorom takmer polovica celého vzťahu bola utrpením? Dva roky z piatich je strašne veľa...
Teraz to bolí, nerozmýšľaš triezvo, ale časom to najhoršie prebolí a budeš na to pozerať inou optikou. Keď ho milenka odkopne (asi to nastane niekedy potom, keď mu bude musieť začať prať, variť, a on platiť alimenty), tak pravdepodobne prilezie späť, ale fakt si rozmysli, či toto potrebuješ ku šťastiu.

evittam
21. feb 2018

@simonasalatova Ty chces vziat späť chlapa čo "preťahuje" inú? Ty máš aspoň nejakú úctu sama voči sebe? Asi nie ako čítam. A nechápem ako môžeš ľúbiť niekoho komu nemôžeš veriť..... Súhlasím s
@katkati
@dominika6

natassa2
21. feb 2018

keby mi povedal, ze ma nelubi, tak tam to pre mna hasne, to su slova, ktore by mi stacili, taky chlap si nezasluzi druhu sancu aj keby prisiel o nu prosit, k takym slovam treba odhodlanie, to su slova, ktore sa nedaju vziat spat,

libka1
21. feb 2018

Jeho pozitíva sú aké? Asi som ich prehliadla...
@simonasalatova

sasa1310
21. feb 2018

@simonasalatova ľúbi, neľúbi. To je už jedno. Ani vravieť to nemusel. Polroka ťa ťahá za nos. A či mu to príde ľúto? Mal predsa polroka čas, aby si uvedomil čo robí, a aby mu to prišlo ľúto. Neprišlo. Jediný dôvod, aby sa k tebe vrátil by bol, keby ho milenka poslala do zadku. Vtedy by za tebou prišiel a bola by si mu zrazu dobrá. Aj to len do doby, kedy by nestretol opäť nejakú novú, ktorá by ho chcela.

whistler
21. feb 2018

Nuž, je to jednostranný pohľad na tému. Asi to nebolo len tak a niečo sa vo vašom vzťahu zmenilo, čo ho viedlo k tomu aby hľadal niečo, čo mu už možno nedávaš. Alebo niečo čo už v tebe nevidí. Možno nie je rodinný typ, možno nezvláda pocit že sa musí prioritne starať o rodinu a nemôže si robiť čo chce a užívať si slobodný bezdetný život. Možno treba zaloviť v pamäti a povedať aj niečo k tej genéze a skúsiť pozrieť či aj ty si nespravila chybu. V každom prípade, sama si zvažovala rozvod, takže to asi takto malo dopadnúť?

netswan
21. feb 2018

Aj my sme boli takto, postaveny dom, male dieta a kurva na obzore. A ja ten najhorsi clovek na svete. Bojovala som, plakala, potom som to vzdala. Moja svokra strasne tlacila na mm aby odisiel tej ... prenajal si byt a odisiel. Ja som mu cital spravy s kurvou aj jeho mamou a este teraz mi je zle. Potom som si o sebe precitala aka som kurva, ze beham po ulici a prosim sa chlapom aby ma pretiahli, ale taka som chudera, ze ma nikto nechce. (Pravda bola taka, ze kym on bol u ... ja som bola v robote, starala sa o malu, s mamou po nemocke behala, nestaral sa ci mame peniaze alebo malu ci mam kde dat).
Na druhy den som podala ziadost na rozvod. Az ked dosli papiere, tak sa spamatal. A vratil sa. A nebolo to lahke, trvalo to dlho, ale nasli sme si cestu, lubim ho, ale nezabudam. Ved ani ja som neni bez viny

bmuller
21. feb 2018

no zda sa, ze autorka je schopna zena, vie sa postarat o fungovanie rodiny... mozno az tak, ze manzel zacal mat mindraky, ktore riesil pri "obycajnejsej" zene. ale predsa nie je chyba autorky, ze je zivotaschopna. mozno keby bola putka, tak by sa zas manzel nudil a aj tak by si niekoho nasiel. ono je tazke presne definovat, kvoli comu sa take veci deju, lebo v kazdom pripade moze byt dovodom nieco uplne ine.
tiez nevidim dovod, preco sa jej divit, ze ma stale rada svojho manzela a je skor chvalyhodne, ze namiesto trendu - pochybis, tak ta odkopnem; by mu dala dalsiu sancu. bolo by velmi jednoduche, keby vztahy fungovali ako veci - nefunguje, cim skor vyhodime a kupime nove.
lenze - chcelo by to z jeho strany uvedomenie a snahu o novy zaciatok... a to uz je o komunikacii medzi vami dvoma. bolo by fajn prebrat s nim triezvo a vecne vsetky plusy a minusy vasho manzelstva a vztahu. nemusis sa mu podkladat a prosikat, ved nie ty si podviedla jeho, treba mat aj sebauctu. na druhu stranu, ak ho mas stale rada a bola by si mu ochotna odpustit, mal by o tejto sanci vediet.

maminuska
22. feb 2018

jediným liekom podľa mňa na neveru je nechať manželovi/partnerovi možnosť odchodu . Slovné spojenie" kedy sa sťahuješ ? " pôsobí na mnohých mužov ako ľadová sprcha. Ak sa žena nechce rozviesť , tak treba dať manželovi asi rok času na spamätanie sa , ale na druhej strane.. u milenky a výdatne a pravidelne mu dávať deti .

mysicka36
22. feb 2018

Dúfaj, že sa nevráti a buď šťastná, že si sa ho zbavila. Dorieš rozvod a alimenty. Bude ti bez neho lepšie. Časom natrafíš na niekoho, kto si ťa bude vážiť a milovať.

simca06022011
22. feb 2018

@whistler co mu uz mozno nedava, ved maju velmi kratky vztah :DDD keby mi moj chlap povedal po 14r ze ma inu lebo mu uz nedavam neviem co, tak pochopim.. ale nie po 5r a s2,5r synom...
@simonasalatova myslim, ze ak by ostal nebolo by ti lepsie... chvilu pobojujes, preboli to a zacnes znovu. Hadam by si ho nechcela, ak by sa vratil od inej? 🙂) Ja mam skusenost, ze som partnerovi "odpustila", byvame spolu atd, ale uz nikdy to nebude ako predtym a rozchod sa sklonuje este castejsie ako vtedy... ostane tam tiez, celym vztahom sa to taha... uz by som viac po takomto zazitku s danym clovekom nezila znovu.. nikdy...

veronikastrickova
22. feb 2018

Aj keby sa vratil a ty by si ho vzala spat, spravil by to opat.

stanulienkat
22. feb 2018

@dominika6 neviem, preco sa vzdy navazate do milenky. KUA, ten chlap ma vediet, ze je zenaty!!! Nie ona, jej to moze byt sumafuk. Neviete, co jej nakecal o hysterickej manzelke a podobne. Tie milenky nemozu za to, ze mate hovada za muzov.

katkati
22. feb 2018

@stanulienkat Nie, tie milenky nemôžu za to, že majú doma hoväda, ale môžu za to, že dobrovolne týmto hovädám rozťahujú nohy. Prečo neodíde od hysterickej manželky k milenke a nežijú spolu? Lebo milenka vie, že je hovädo? Asi nemá naviac, keď spí s hovädom.

simca06022011
22. feb 2018

@stanulienkat ja neviem, pre mna je zadany muz automaticky out... a este ak fnuka nad tym, aku manzelku musi trpiet a bla bla a ma deti o ktore sa stara tak vzorne, ze ma cas za inymi zenami behat.... co moze byt na nom pritazlive? Ze je neschopny a nevie si zivot zariadit? moze sa predsa rozviest a zit si s novymi zenami, ako sa mu len zapaci... ale fakt je ze takyto chlapi nemaju gule aby si zivot poriesili, radsej placu a napr. ak aj milenka dostane od zeny po papulke, tak tiez bude fnukat, ze ona vlastne za nic nemoze a za vsetko moze manzelka, lebo jej muzicek je nespokojny. Cize nakoniec nie je vina na muzovi, ani na milenke.. ale na zene, ktora sa stara doma o dieta, vari a perie chlapovi atd. To je take smiesne... Samozrejme, ze manzel si za to moze sam, ale kazda zena, co sa dostane na poziciu pokovky, by si mala prebrat v hlave, ci to je to co chce, ci toto je vrchol toho co dokazu a na co maju. Ak ano, nech sa paci ale nech sa potom netvari ako polobohyna a ze ona za nic nemoze,nech novemu milacikovi hned navrhne nastahovanie sa do vlastneho a idu... :D Jedna vec je ak si chlap fakt dakoho najde a odide od rodiny navzdy... nie tito pseudo frajeri co byvaju u zeny, a behaju ku milenkam a este sa tvaria akoze nic... ved normalne zijeme

bmuller
22. feb 2018

@stanulienkat ale je divne, ze si tie milenky nevazia ani samy seba a idu s tymi hovadami zit 😉

libka1
22. feb 2018

@stanulienkat tak neviem si predstavit ze by mi bolo sum a fuk ze ma pretahuje nejaky zenaty chlap co potom ide domov si dat vyprat trencle svojej manzelke, ktora chudera mozno ani netusi ze ma doma hovado a snazi sa vytvarat teplo domova. Takze za mna nie, ale proti gustu ziaden disputat a ked sa niekto uspokoji aj s tymto, tak nech si to ta milenka teda vychutna. Vazim si samu seba viac, aby som niekomu sluzila ako nahradny matrac 😉

stanulienkat
22. feb 2018

@katkati
@simca06022011
@bmuller
@libka1 No nezaila som a dufam, ze ani nezazijem takuto situaciu, ale mne keby zahol muz, tak je chuj on a nie ta baba. Netusite, co su chlapi schopni natlacit zenam do hlavy. A ci si milenka vazi sama seba , ci mu perie slipy atd. je mi tiez jedno, stale podvadzal moj manzel!! A on je na zodpovednosti. Nikto mu vtaka nasilim nedrzal. s tym asi baby suhlasite.

simca06022011
22. feb 2018

@stanulienkat nasilim nie... :D ale dobrovolne, tak nech si nasledky riesi s nim :D vinu samozrejme ma na hlave chlap, ale na mieste tej milenky, nespim prave kludnym spankom... to chce charakter... ale tak vrana k vrane sadá...

libka1
22. feb 2018

@stanulienkat jasne ze je zato zodpovedny ten chlap, ale ta milenka, pokial mu na to skocila a vedela o jeho rodine (akoze existuju umelci co este dokazu aj milenku osalit ze su slobodni) je pre mna tiez len parazit. Nie je dobre stavat svoje stastie na cudzom nestasti... Vacsinou tieto zufalkyne aj tak dopadnu rovnako ako ta manzelka, ked sa im ho podari odlakat. Obcas sa zadari aby z toho mileneckeho vztahu vznikol plnohodnotny vztah, ale tam tie minule manzelstva by nefungovali ani bez zasahu milenky.

stanulienkat
22. feb 2018

@simca06022011
@libka1 ok, beriem nazor, lenze ked chlap neodide za touto, tak odide za druhou,.

libka1
22. feb 2018

@stanulienkat vies ako sa hovori, ked fena neda, pes neskoci... ale vzdy sa najde nejaka zufalkyna co sa potesi, ze niekto prejavi zaujem. a preto si treba vybrat kvalitneho chlapa. sakra tazky oriesok zial

katkati
22. feb 2018

@stanulienkat Ale my - ja osobne ani náhodou neobhajujem mužov, ktorí podvádzajú manželky. Podľa mňa sú to hajzlíci. A určite po prevalení nevery majú doma od manželky ešte dlho poriadne peklo, alebo aspoň dusno.
Ale ich milenky sú proste tiež bezcharakterné mrchy, ktoré nemajú asi na to, aby si hľadali na sex nezadaných (alebo gigolov?) 😅)

stanulienkat
22. feb 2018

@libka1 tak s tymto absolutne nesuhlasim. Toto tvrdenie uz len babky mozu pouzivat. Pes nema co skakat, ked ma fenu doma. Baby, stale sa snazite obvinit milenku namiesto toho, aby ste si spravili poriadok doma. Neobhajujem milenky, tiez by som nemala zaludok na to, ale ja by som vinila muza. Ved on sa moze aj pol roka pretvarovat, ze je slobodny!! A co ked sa babenka medzitym namota???