Ahojte baby manžel má na mňa stále také narážky dnes ma to už dorazilo pri fotení deti a jeho som mu povedala že veď ja som neni ani na jednej fotke tak mi na to zadrel že ešte dobre lebo telefón by vybuchol. Ďalšia situácia pozerala som film kde sa rozprávali dve baby ako na nich letia chlapy lebo sú pekné tak mi nato opäť zadrel chcela by som byť na ich mieste bolo ich už strašne veľa ani sexuálne ho už nepritahujem keď máme raz za čas sex je to o ničom on sa spraví a hotovo ja ho nezaujimam a on sa aj tak večšinou správi sám nakoľko si ho honí to mu pasuje najviac lebo podľa mňa sex so mnou sa mu už nepáči ja som sa pritom nezmenila niesom ani škaredá som s toho ponizena
Predpokladám, že ani on nebude Brad Pitt? Je to síce detinske, ale pekne mu urob zrkadlo. Vopred si priprav niečo. Urcite ma nedostatky- vlasy, brucho, mozno rackuje, neviem nepoznám ho. Ja by som mu to tak vrátila, ze by ho ten humor do minúty prešiel. A zrkadlila by som to dovtedy, kým nepochopí.
Zabrzdi ho!
závisí, aký máte spolu vzťah. skús mu normálne povedať, že chápeš, že to myslel ako vtip, ale že ti to smiešne nepripadalo a dokonca ťa to ranilo. bol taký vždy alebo sa niečo zmenilo? kde nastal zlom? aj môj si občas urobí srandu, ale my sa v pohode po troche doberáme, ale poznáme hranice. a keby sa aj dačo prepísklo, tak si to úprimne povieme, zmierime sa a fungujeme ďalej,
@maximilie už som mu to dnes povedala ze si neprajem aby mal na mňa sprosté narážky ale ešte na mňa vybehol že on iba srandu je no ale mne to tak nepríde keď vidím ze ani sexuálne už poriadne spolu tiež nežijeme. Áno presne aj o
n má nejaké nedostatky ale nemám povahu mu to vyhadzovať na oči a správat sa ako dementi on je chorí vypadalo mu obočie vlasi ale ja nemám to srdce na to je to pod moju úroveň
Aj si mu povedala, ze Tebe to nepripada vtipne? Lebo najlepsie by bolo, keby ste sa o tom vedeli v klude porozpravat. A pri tej prilezitosti by som si aj ten sex vyjasnila.
@spadnutaslivka nie nebol taký neviem co sa stalo ale s ním sa nedá rozprávať vždy to otočí proti mne neviem kde nastal zlom ja som vždy rovnaká mam normálnu postavu ja neviem ze co s nim je asi som ho omrzela po 10 rokoch
Mne to robil tiež aj horšie, aj nenapadne poznamky blbé fakt, odhovaral ma od dobrych veci..vzdelanie ze naco mi to bude...tie lahsie..robis to ako moja starka, ked uz mala demenciu...najsikovnejsie zeny sa vydaju v 20tke, menej sikovne v 25 rocne a nesikovne neskor, nezvladnes to a to, dieta Ta nebude chciet, mamicka je prasiatko, na jedlo...neni to dobré? malemu...to je lahsie lebo aj ine vravi, bola som uplne znicená a potom mi povedala právnicka, ze to je psych. tyranie. Aj pred dietatom. Velmi ma urazal, potom to otocil, ze to je sranda, alebo aj pritvrdil, potom povedal lichôtku a dookola, nenapadne, to je zle spravanie, to nerobi priatel, ani manzel, iba hajzel.
@dskjhfdlkdjhl ale s ním sa nedá komunikovať vždy to otočí nejako proti mne
A odkedy sa s nim neda bavit? Zrazu?
Tak keď mu nedostatky spôsobila choroba, asi by som tiež nemala na to žalúdok. Ale zas potrebuješ mu ukázal co robí, inak to nepochopí. Keď ti povie, že to bol vtip tal mu povedz, ze ci vidi ako sa z toho strašne smeješ...
Skúšala si ho už prekvapiť- kaderník, kozmetika, sexi šaty...? Obcas musíme pre ten vzťah aj niečo urobiť. Oživiť ho. Ak sa budeš ty sama sebe páčiť rak budeš vyzarovat uplne inú energiu. Nevravím, že máš sa teraz podliezat chlapovi co ta uráža, ale dokáž sama sebe že si kočka a jeho názor mas vieš kde
Tak daj fotku toho svojho muža ... či padneme do kolien ... chlapi sú strašne detinskí, mnohí majú 120 kg, pupky ako pred pôrodom, mastné vlasy, plešinu, ale ženy budú riešiť, ktorá má aký zadok, s tou by som šiel, s tou nie ... však toho svojho uzemni ... osobne by som toto netolerovala ... porodila si aj JEHO deti, staráš sa aj o JEHO deti ... pokiaľ má problémy sám so sebou, nech si nedobíja ego na Tebe ... za mňa toto nie ... ani v bežnom živote, v manželstve už vôbec nie.
@dskjhfdlkdjhl už dlhšiu dobu ja to nechápem inú nemá určite lebo pracujeme v jednej firme a po práci ideme spolu domov neviem kde nastal zlom najhoršie je ze s nim sa nedá rozprávať
@dzulli1980 presne toto si myslím. Ze sam je taky zakomplexovany zo svojho výzoru, ze to takto maskuje. A mqs pravdu aj v tom, ze väčšina tých gerojov sú mastny 150kg plesivci
No, asi ako pisu kocky hore-sam je zakomplexovany a snazi sa aj Teba polozit. Tazko radit, ak sa s nim neda ani porozpravat. Asi by som mu dala ochutnat jeho medicinu, mozno mu docvakne-sice to asi nie je idealne riesenie, ale moze zabrat.
@maximilie aj to som skúšala dala som si spraviť účes vymalovala som sa aj sexi šaty boli ale s ním to ani nepohlo okolo neho môžem chodiť aj nahá a sním to nič nerobí takže u nás už ani to na význam
možno je to len stereotyp. akože jasné, je to blbé a nepríjemné, ale vo vzťahu je komunikácia to naj. ako verbálna, tak aj telesná. ak spolu nespíte a nerozprávate sa, tak neviem,... to ste len sotva spolubývajúci, ktorí sa skladajú na nájom? hovorili ste spolu o tom, prečo spolu nespíte? robíte iné aktivity? chodíte niekam inam ako len spolu do práce a domov? návšteva? priatelia? alebo proste ostala len nuda?
A nebude to frustrácia z choroby a to že je sám nespokojný a nevie to riešiť ?
jasné, nedá sa byť stále "na líbánkach", ale proste o vzťah sa treba starať. nie len nejako prežívať
A niekedy vám to v sexe aj klapalo? Ako dlho je to asi rak ako to je?
@spadnutaslivka no mi už nemáme asi nič spoločné iba deti voľakedy sme si rozumeli mali sme aj spoločné záľuby ale teraz ako ochorel no nechápem
Píšeš, že je chorý, že mu vypadali vlasy aj obočie... Nenastala zmena práve v tom období?
@maximilie áno vravieval mi ako ho pritahujem pobozkal na hocikedy aj sa ma dotikal a teraz ochlafol už nedostanem ani pusu ani mi nepovie že ms ľúbi že sa mu páčim a to mi strašne chýba
@ysseba nie ešte po tom 4 roky bol v pohode toto ide takto 2 roky ale sa to dosť stupňuje
@maximilie asi dva roky to je takto
A ako dlho je chorý?
Ahoj, poznám veľmi dobre tieto "srandičky", oni tí chlapi si myslia, akí sú úžasne vtipní. A čakajú, že aj Ty to zoberieš s humorom a spoločne sa na tom zasmejete. Ale nedaj Bože, aby si podobne žartovala Ty naňho. 🙄 Treba ho primerane odpálkovať. Na to s tým telefónom by som povedala, že ak nevybuchol, keď sa fotil on, tak pri mne sa mu nič nestane, alebo, že to asi myslel tak, že vybuchne od Tvojej oslnivej krásy. V tom druhom prípade by som povedala, že ja predsa na ich mieste som, neustále dostávam komplimenty a návrhy od iných mužov. A nech rozmýšľa! Ak to s ním nepohne, začala by som si robiť podobné srandičky z neho, ako on z Teba. Napríklad konkrétne z jeho sexuálnych výkonov.
Tam kde sa vytráca spolocne milovanie, vytráca sa aj úcta a rešpekt. Z manželov sa stávaju spolubyvajuci. Naozaj si skúsila prist nečakane za ním v erotickom prádle a zacala si ho zvádzať a nic?
U nás to bolo veľmi podobné s ex. Ale viem, ze som vtedy veľa pre záchranu neurobila. Keď sa ani jeden z dvojice nepokusi obnoviť sex, tak zázrak necakajte .
2roky je veeelmi dlhá doba.
Prioritny problém je sex. Ak sa vám podarí toto opat dostať do normálu, cely vzťah sa vám napraví.
A môžeš aj ty byt ta, ktorá príde za ním prvá a obijme, pobozká....
@januarova 6 rokov
Inak myslím, ze tento problém rieši veľmi veľa párov a manželstiev. Doslova ich sex začne nudiť, začnú sa citit viac ako súrodenci, sú leniví sa pomilovat.
My s mužom mame za sebou obaja takéto vzťahy a preto vieme, aké je dôležité stále udržiavať sex ako samozrejmosť v našom vzťahu. Ani jeden z nás nechce sklznut do stereotypu a v iniciative sa striedame. Ja nečakám kedy za mnou dôjde a ja mu ľahnem.
Ked to nemáme viac dni po sebe, ja to cítim ako sa to odráža na nasej nálade a keď to je ako ma byt tak sme nejakí k sebe pritulnejsi, ...,,blizsi"
Tak ako 2r mat chladný vzťah , toto chce naozaj na vzťahu zamakat. Z oboch strán. Hod s nim vážnu debatu.
len hlupák skúša sklo a ženu....
slov. príslovie
vysvetlenie - sklo praskne a žena odíde navždy od neho...