Manžel má milenky

eriksinka
27. mar 2014

Ahojte mamule.. Som zufala,neviem co mam robit... sme manzelia len rok a pol ale skripalo to medzi nami uz davnejsie... Par krat som zistila,ze vypisuje inym zenam a par krat sme si aj skocili do vlasov.Rozhodli sme sa spolocne odist do zahranicia aj s malou,ja som zacala pracovat,mali sme obratene smeny.Pol dna bola mala so mnou,pol dna s nim.Po po pol roku som zistila ze ma manzel dlhodobo podvadza s koleginou v tej dobe co som pracovala.Padlo medzi nami par faciek ale cez tie sa prenesiem lahsie ako cez tu neveru :( Po hadke som zbalila veci aj sebe aj malej a vratili sme sa domou.Manzel ma prosil,aj plakal nech neodchadzame ale nepovolila som.slubival ze sa zmeni .. Dohodli sme sa ze ked dorobi fusky tak sa vrati za nami domou ale zatial sme doma len tyzden a uz som sa dozvedela ze pije a vypisuje dalsej kolegini ci nepojdu na veceru a pod. Velmi mi to ublizilo,vybuchla som do telefonu a preplakala cely den :( aj cez to vsetko co mi robi ho stale milujem .Co mam robit? :( mam sa dat rozviest?

luba28
27. mar 2014

@eriksinka NEODPUSTITELNE u mna,...bez mihnutia oka rozvod,...mas kde byt,neni si sama a to je dolezite,.....takyto chlap sa nikdy nezmeni,..skonci s jednou a zacne s druhou,....

kimmie
27. mar 2014

@eriksinka Cim skor sa rozviest a zabudnut na neho. Tento clovek nema voci tebe ziadnu uctu a sposobuje ti len stres a bolest, zasluzis si niekoho, kto si ta bude vazit. Existuju aj normalni muzi, tvoj ma mentalny problem, vykasli sa na neho, nech si ho riesi sam😉. Drzim paste aby to dobre dopadlo.

3simona3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marse
27. mar 2014

@eriksinka samozrejme ze ho milujes, je to muz, ktoreho si si vzala, stal sa otcom tvojho dietata, ale snad mas tolko chochmesu a nenechas sebou zametat, nie? chlap ti ma byt oporou, rovnocenným partnerom, priatelom, milencom, musi tam byt dovera, tolerancia, proste prepojenost z obidvoch stran, a ked to ide len z jednej, tak to nema zmysel, trapis sa ty, casom bude na to dosplacat aj mala, TEN CHLAP SI VAS NEZASLUZI!!!!

petinka18
27. mar 2014

no toto nema buducnost ,tak zbytocne nestracaj cas...ked to urobil raz,zacina aj druhy krat...bude to robit stale 😒 je to smutne,ale budes musiet sa tym prebojovat a cas ta vylieci ...prajem vela sil

rebeka7501
27. mar 2014

Pokiaľ si vážiš samú seba, tak z toho vzťahu odíď. Nebudeš prvá ani posledná. Ak už raz začal, neskončí nikdy. A že ho miluješ ? To si iba nahováraš, chceš trpieť (aj tvoje dieťa) celý život ? Pozerať sa na to ako strieda jednu ženu cez druhú. Hlavne, že budeš vydatá, budeš mať manžela, ktorého miluješ (ale iba ty). Si mladá, načo si kaziť život.

mima4
27. mar 2014

@eriksinka
ja by som to na tvojom mieste neriesila rozvodom. Ste spolu len kratucko, neviem ako dlho ste spolu chodili predtym, do akej miery ste sa poznali, co bolo dovodom sobasu...
V prvom rade bud kludna a uvedom si, ze neoplati sa ti trapit pre cloveka, ktory si ta nevazi. Komunikuj so svojim manzelom, napis mu mail... vyjadri, vsetko co citis, ako beres a daj mu sancu na zmenu. Je ine, ked to takto trva par mesiacov a ine, kebyze to uz trva 5 rokov - tam uz nie je o com.

dilino
27. mar 2014

nič je to chrapuň prvej triedy odijd kym je čas laska pominie načo ti takeho ked podviedol raz urobi to aj 100 krat nedaj sa stresovať a zariad si život po svojom a on nech strieda ženy že mu nieje hamba ale ked to je zle už teraz tak nečakaj že sa to zlepši on tie frajerky jednoducho potrebuje nema to vyznam aspoň z mojho uhla pohľadu čo je to za človeka ked ma mladu ženu male dieťa a beha za inymi no to sa nepolepši je to typicky môj byvali švagor pred svadbou tutu mutu a po svadbe krute vytriezvenie pokiaľ boli sami tak bolo fajn akonahle sa narodila mala už si našiel frajerku ked sestra na to prišla sľuboval ale o chviľu robil to iste to sa už on nezmeni ani tvoje ultimata to mi ver radšej ak maš možnosť odijd od neho.

sherynkamalinka
27. mar 2014

@mima4 takze je ine ked muz zenu podvadza kade chodi a su spolu rok a je ine ked muz zenu podvadza kade chodi po piatich rokoch manzelstva? ja v tom rozdiel teda nevidim

ritusuk
27. mar 2014

laska je krasna vec,ale sama o sebe laska nestaci.vztah dvoch ludi ma byt zalozeny na inych,dolezitejsich veciach-na porozumeni,dovere a az potom tam ma byt ta laska,netreba ju povysovat na prve miesto,pretoze bez tych dalsich veci je bezpredmetna.u vas tieto najdolezitejsie piliere chybaju a samotna laska,navyse zda sa iba jednostranna,Ti neumozni zit spokojny,plnohodnotny zivot.je tu velmi vela zien s podobnym pribehom,vyhladaj ich,povzbudte sa navzajom!zivot je prilis kratky na to,aby si sa dobrovolne trapila,hlavne nedovol,aby malo dieta smutnu,uplakanu mamu,aby videlo uz v detstve fyz.nasilie a neveru...vase dieta je ta naj.motivacia odist a zit zivot bez slz a strachu.drzim palce

kalea
27. mar 2014

Rozviesť sa. Veď ste spolu tak kratučko a on ťa podvádza takmer od začiatku vzťahu, čiže tu nevidím možnosť nápravy z jeho strany.

hajajanka
27. mar 2014

@eriksinka A preco si este jeho manzelka?????? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

crystal333
27. mar 2014

su iba 3 moznosti. 1. bud zotrvas v manzelstve a budes toto iste robit co on 2. seknes s tym a rozvedies sa 3. zotrvas v manzelstve a budes hrat poslusnu manzelku,a pozerat sa na to ako sa on kekesi s inými zenami. Moznost 1.a moznost 3.su iba pre tie silnejsie zaludky, takze na tvojom mieste by som brala moznost 2.,ta je najidealnejsia, o nic neprides iba ziskas... Nedaj sa v ziadnom pripade obmakcit,brnkat si na city nejakym prvotriednym hereckym vykonom. Ty pises ze ho miluje, nechces sa s nim rozviest,preco ta on natolko nemiluje aby sa nemusel valat v posteli s cudzími zenami??? Nehladaj lasku tam,kde nie je respekt a ucta!

maribell
27. mar 2014

@sherynkamalinka ja si myslim ze @mima4 to myslela tak , ze ked to podvadzanie trva par mesiacov tak sa to da este riesit.. snazit sa to zachranit...ale ine by bolo keby ju podvadza 5 rokov.. a nezmeni sa to ... chapes? 🙂

afrika
27. mar 2014

@eriksinka keď to už robí na začiatku vzťahu tak si neviem predstaviť čo by robil neskôr 😔 😔 veľmi ma to mrzí....

@mima4 práveže na začiatku vzťahu sa takéto veci často nestávajú, lebo vzťah je ešte plný všetkého nového...

sherynkamalinka
27. mar 2014

@maribell ja to chapem ja nadvazujem na to ze su spolu este kratko....tak sa maju porozpravat, odpustit si a zabudnut,,,aspon tak to chapem co tym chcela povedat

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eriksinka
autor
27. mar 2014

Dakujem dievcata za velku podporu,nieje to pre mna lahke,snazila som sa urobit vela kompromisov,dala som mu sancu vratit sa k nam ked dostane rozum,ked si uvedomi o co prichadza,preto sme od neho odsili naspat na slovensko.Neviem,ako to berie on... robi sceny ked sa mu den neozvem ale podla mojho nazoru si vystaci aj sam ... najviac ho trapi ze ostal "za debila" pred rodinou... s malou ma nadherny vztah,mozno koli tomu to nechcem trhat... mala je bez neho nesvoja,place a niekedy nachce ist ani vobec ku mne... cela moja rodina mi vycita ze si za to mozem sama a ze som ju pripravila o otca... vobec to nieje lahke :(

mima4
27. mar 2014

@sherynkamalinka podla mna v manzelstve je to ine, pretoze su este kratko spolu manzelia a riesit tento problem rozvodom, no rovzod nie je riesenie ale koniec. Ukoncit manzelstvo ani nie rok po svadbe je emocny krok nastvanosti.. ale nemyslim si ze dobry krok (netyka sa to pravdaze domaceho nasilia, tyrania a pod). Podla mna clovek by mal snazit sa hladat riesenia, nie utekat pred problemami. Pravdaze aj to ma svoj urcity limit, preto pisem 5 ci len 3 roky... Som toho nazoru, ze ked sa clovek do takeho casu nespamata, nie je o com dalej, sam si vybral, ale mozno vzivote jej muza je to len skrat, velmi skaredy skrat.. mozno.. kazdopadne rozvod je riesenim, iba ked dlhodobo jeden z manzelov odmieta zit normalny a zdravy manzelsky zivot. To je moj nazor.

sherynkamalinka
27. mar 2014

@mima4 a nie je ti zvlastne ze manzel ma po takom kratkom manzelskom vztahu milenky? myslis ze po rozhovore ho osvieti a uz si inde uzivat nebude?

sherynkamalinka
27. mar 2014

ked sa muz ci zena smykne po 20 r manzelstve, prizna sa olutuje, este by som oko prizmurila, ale robit to co robi manzel prispievatelky a po takom kratkom case co su vo vztahu je nepochopitelne...este k tomu ked maju dieta male

barnica
27. mar 2014

Tvoja rodina ti nemôže dávať za vinu alebo teda vôbec nemajú právo tvrdiť že si dcérku pripravila o otca,on sa o ňu pripravil sám svojou hlúpou chuťou na viac žien. Ja by som sa s ním rozviedla a dohodla si striedavú starostlivosť. To že tvoja dcérka teraz trpí ma síce mrzí ale viac by ma mrzelo ak by si trepal s ňou ešte aj ty len kvôli tomu že majú dobrý vzťah s manželom. Podvádzal ťa predtým a nezmenil svoje správanie ani potom čo si mu naznačila že ti jeho chovanie prekáža,navyše s teba si urobil full servis ktorý sa postará o všetko kým pán zmakne nejakú ďalšiu slečnu. Ver mi že ak sa rozvedieš budeš silnejšia a bude ti stokrát lepšie ten muž si nezaslúži tvoje slzy ak sa nedokázal kvôli tebe zmeniť. Znamená to že ťa nemiluje a neváži. Keďže nevyužil šancu,nedostal by Ďalšiu. Dcérka je ešte malinká a časom uvidíš že to bolo tak lepšie. Obrň sa veľkou silou a keby niečo napíš. Vždy sme tu preto aby si nemala pochybnosti a dokázala urobiť správnu vec.

sherynkamalinka
27. mar 2014

@barnica a s tvojou ako, svokra uz vypadla za hranice? 😀

dafnea
27. mar 2014

Nemilujete sa..keby ste sa milovali tak ta nikdy nepodvedie a ty by si neodisla..laska neplodi hadky ani podvadzanie.. takze odid a najdi si lasku

sandracs
27. mar 2014

@eriksinka Ak ho stále miluješ, má dobrý vzťah s dcérou, vie sa o ňu postarať, dáva peniaze do rodiny, môžeš sa spoľahnúť, keď si chorá...tak by som mu ešte poslednú šancu dala, pod podmienkou, že bude navštevovať manželskú poradňu a možno by bolo dobré aj psychológa, ktorý by zistil, prečo si takýmto spôsobom potrebuje zvyšovať sebavedomie....Ale nesľubovala by som si od toho veľa a snažila sa postupne citovo odpútať. Z rodiny si nič nerob, nieje tvoja vina ako to dopadlo. Nechápem postoj, kedy príbuzní, kritizujú toho, kto požiadal o rozvod alebo odluku miesto toho kto zadal príčinu...Prajem Ti veľa síl a správne rozhodnutia 🙂

jahodka8
27. mar 2014

@eriksinka Si si istá, že ťa podvádza? Možno im len písal a boli spolu na večeri, ale si si istá, že mali spolu sex? Či ty sa neporozprávaš s iným mužom? No ked nemá sex s tebou dlhú dobu, tak sa nečuduj, že ho má s inou. Ale to si musíte vyjasniť vy dvaja. No ak si idišla, tak to má voľnú cestu stretávať sa s inou.

simkarobkova
27. mar 2014

nakopala by som ho z fkeku do riti, opyatala sa ho, ktora z tych ku..iev mu dala to co ty, ktora si prenho v6nosila a odrodila dieta a sfaras sa o vsetko ako poslusna zena... on musi byt pekny magor ked si nedokaze vazit toto vsetko a ty nebud naivna a oser mu hlavu tak jak ju doteraz ksierak on tebe... neni jediny na svete a viem ze to bolk, ale zavri zanim dvere a kracaj vpred... nebudes prva ani posledna slobodna mamicka a aspin budes mat casom usmev na tvari lebonsa nebudes citit odrbavana..

lilysk
27. mar 2014

@eriksinka No u mna rozvod okamzite 🙂

adri266
27. mar 2014

@maribell nevidim rozdiel v nevere, kde sa vyspal chlap s dotycnou len raz, a ked sa s nou vyspal 20 x. Nevidim rozdiel, ci to trvalo dva roky, alebo dva mesiace. On sa nesnazi. Na jednej strane ju odprosuje, na druhej zase podvadza. Je to proste devkar.
A ona mu predsa sancu dala, mal prist domov a mali to skusit znovu. Ale on si chce este stale uzivat. Tak kolko sanci mu este ma dat?

@eriksinka dala si mu jednu sancu, dalsiu si uz nezasluzi. Vlastne Ti ukazal, co to je za cloveka. Zacni si riesit pravnika. Neboj, to preboli, a o rok budes stastne rozvedena.
Co nas nezabije, to nas posilni. Drz sa.

adri266
27. mar 2014

@jahodka8 baby, mna stve, ked niekto napise, ze ona je na vine, ze on si uziva. Preboha, vsak ona je od neho len TYZDEN..to aby sa niektore zeny zacali bat, ze ked maju kramy, aby si ich chlap nenasiel milenku 😠

@eriksinka s tymi reakciami musis pocitat. Zial, Ty budes na vine, ak Ty podas ziadost o rozvod. To nic, ze on prefikne kazdu zenu, ktora sa okolo neho mihne. Ale Ty budes rozbijacka rodiny.
A aj ked sa rozvediet, predsa nebudes brat malej otca. Ako to uz bolo navrhovane, navrhni striedavu starostlivost. A mozes mu aj potom povedat, ze sklamal len ako partner, nie otec. TEda, ak sa odteraz nebude spravat ako vacsi somar 🙄 a nebude Ti este robit prieky.