Ahojte chcem sa vas opytat na vas nazor zistila som ze mnazel ma kamaratku tvrdi ze len na rozpravanie ale ja to strasne zle znasam uz v minulosti mi bol neverny.hovorimi ze vobec v nej nevidi sexualny objek ale tajim mi to a ja mam teraz strach ze proste sa z toho vyvinie nieco viac.
nie nepredstavi mi ju ze ci si myslim ze by sa chcela kamaratit aj somnou.ked som na to prisla tak som jej vola a ked zistila kto jej vola tak zlozila.
ja to nezvladam dnes isiel do robotya a on robi dva dnia dva je doma takze tieto dva dni su pre mna depka nic som nejadla .chcem od neho aby to obmedzi alebo zrusil lebo tiez neverim na kamartstvo medzi zenou a muzom,a ak nie nech sa rozideme,nechcem ho stratit ale uz som si prezila svoje keby mi to netajil a keby ma vtedy nepodviedol mozno by osm to brala inak,a ked mi nechce ani predstavit?
@zuzka062 ked ťa podviedol a ty si mu dala šancu a šancu aj vášmu vzťahu tak mu musiš veriť. 🙂 máte detičky? alebo je dobre nájsť si nejaký koniček isť do fitka alebo na niečo čo ťa bavi, bicykel, korčule toršku vyplniť čas aby si nerozmýšľala nad tým čo robi, je v práci tak pracuje tam nebude mať čas na niečo ine aspon v sučastnosti to zamestnávatelia netolruju a čo je 2 dni doma dohodni si snim program ked si práci nech sa stavi u teba a pôljdete spolu na obed, nech ťa vyzdvihne z práce alebo si sprvate den tak že si dohodnete po obede rande na nejakom mieste ktore on vymysli🙂
Mame tri deti sme manzelia8 rokov po 4 ma podviedol ale s niekym inym ako je ona .
@zuzka062 no to je blbééé..keď ti položila a nechce Ťa s ňou zoznámiť... keby boli IBA KÁMOŠI tak Ti nepoloží a kľudne Ťa s ňou zoznámi...takže,keď príde domov mu riadne vyčisti žaludok a sprav riadny prievan ,,hádam sa nechceš donekonečna takto trápiť a rozmýšľať...držím palce!!
@zuzka062 prepáč ale ja si myslím že darmo tu budeš s nami rozoberať aj tisíc strán či je kamaratka tvojho muža len priateľka alebo aj niečo viac, darmo tu budeš opisovať svoje pocity a vnútorný strach.. každá ti tu napíše len dohady čo si myslí, ktoré ťa ešte viac zneistia ..Musíš sa o tom porozprávať so svojim mužom a všetky svoje pocity vložiť do jeho hlavy.. To že ty tu opíšeš váš vzťah to je ako keby si išla k lekárovi a opisovala chorobu ineho človeka .. vedel by ti povedať aj tisíc diagnoz ..Pokiaľ ťa manžel miluje, pokiaľ mu na tebe záleží, pokiaľ mu stoji za to Váš vzťah tak potom ťa bude počúvať a nebude sa stýkať s kamaratkou keď mu dáš vedieť že ťa to zraňuje.. Ale ty mu to musíš dať vedieť .. nie naznačiť - ale prosto povedať .. sadnuť si a povedať mu to .. a na jeho argument že je to len kamaratka - odpovedať tým že aj tak ťa to trápi a že si to neželáš .. potom je už len na ňom či sa vie zriecť kamarátstva a tak nepokaziť Vaš vzťah.
@evulilik šak nech si aspoň tu vyleje srdiečko,ak nemá kde inde...a Tebe nech všetko dobre dopadne,už sa to blííži 🙂
@miskakyska ďakujem.. 🙂 Ja som jej len povedala že to nieje riešenie ..musí komunikovať s manželom .. lebo tu jej len daju všetky aj takych chrobákov do hlavy na ake ani nepomyslela..Nič v zlom ..
@zuzka062 tiez si myslim ako miskakyska,ze ho treba pritlacit k muru, aby ta s nou zoznamil, pokial to je kamaratka, alebo to ukoncil. Dat mu jasne najavo tvoj postoj. Pokial sa k tomu nepostavis razne (vhladom na neveru v minulosti), tak si ta nebude vazit a bude si robit, co sa mu paci... Ano, treba mysliet pozitivne,ako hovori Elise, ale v tvojom pripade si radsej vizualizuj, nech ju posle prec 🙂 drzim palce 🙂)
každá z nás ma aj priateľov aj priateľky teda ja nemám medzi priateľov len ženske pohlavie ale aj mužov. niekedy je dobre na nejaku vec počuť názor aj muža a to nie svojho vlastneho.neviem možno som divná ale priateľstvo medzi mužom a ženou existuje a nemusi do ničoho prerásť. ja take priateľstvá mám a som rada.
Nerozumiem prečo tu baby píšete, že kamarátsvo medzi mužom a ženou neexituje 😖 Podľa mňa je to blbosť, mám kopec kamarátov na pokecanie a ich manželky/ priateľky môžu byť úplne kludné 😉 Prečo by nemohli mať chlapi kamarátku? Vy ostatné máte len kamošky, nikdy ste nepotrebovali počuť názor "z druhej strany"? Teraz ked ťa raz podviedol tak ho budeš do smrti špehovať? Tak to si sa s ním mala radšej rozísť ako sa celý život trápiť.
@zuzka062 mne kamaratky mojho mm nevadia, ale viem že pokial by mi už v minulosti bol neverný tak by mi to vadilo. PRečo? Lebo nevera niči dôveru a je jasne že ty si už nikdy nebudeš ista jeho vernosťou.... Byť tebou tak mu na rovinu poviem, že ako si sa ty dokazala zmieriť s jeho neverou on nech teraz nesie nasledky tvojej nedôvery vyplyvajucej z jeho zlyhania
@martuska75 ale jasne, ze kamaratstva medzi pohlaviami existuju. Sama mam len kamaratov, kamosku iba jednu, som skor chalansky typ. Ale nemam vobec ziaden problem zoznamit s mojimi kamosmi manzela. Ani sa zanho nehanbim, ani za kamaratstvami nie je nic hlbsie.
@zuzka062 Problém je v tom, že ak ťa bude chcieť podviesť, tak to jednoducho urobí! Nemôžeš za ním chodiť 24 hodín. Bud mu veríš alebo nie. píšeš že ťa podviedol, ale predpokladám že sa to medzi vami vyriešilo ked ste napriek tomu spolu. Ak ho ale budeš celý život teraz špehovať a podozrievať tak istotne šťastná nebudeš. Čo keby aj on riešil tvojich kamarátov a kamarátky ktorá/-y sa mu páčia, čo by si si o ňom myslela? Myslím že ak ťa takéto veci vôbec napadajú tak problém bude niekde inde. Narušená dôvera a komunikácia medzi vami sa nevrátlila a toto by si mala riešiť, nie jeho kamošky.
@zuzka062 Jednoducho mu povedz co chces- kedze ta podviedol tak nemusite sa tvarit ze sa nic nestalo- tebe to vadi, si jeho manzelka,takze ja vidim len jasny koniec jeho kamaratstva s nejakou babou,alebo sa bude stretavat s vami oboma alebo nic...to sa mi vidi fer vzhladom na predchadzajucu neveru. Inak chlapi ti potvrdia, ze oni sa kamaratia (rozumej nemaju sexualny zaujem) LEN so zenami, ktore ich nepritahuju, ostatne kamaratstva vzdy mozu prerast do niecoho. A to s tym telefonom- akoze je dost divne ze si volala cudzej zene, ktora ta nepozna a este divnejsie ze ti zlozila- uz len z toho dovodu by to tvoj muz mal skoncit. Drzim palce a riesit treba co najrychlejsie, lebo ta to bude velmi trapit.
Máte za sebou jeho neveru a on si dovolí mať KAMARÁTKU! Je to ťažké, nemyslieť na to, kde práve je, srdcu nerozkážeš, ja sa len čudujem, že po tom, čo Ti urobil dávnejšie ešte má tú drzosť nadviazať kontakt s cudzou ženou, či už to má byť kamarátka alebo niečo viac.. Chlap, čo má doma ženu s troma deťmi, nemá čo mať takéto kamarátstva.. toť môj názor, ani jednej z nás by to nevoňalo.. Jemu by bolo jedno, ak by si si Ty našla kamaráta?? 😝
z akého dôvodu ti povedal,že ma kamarátku? až ked si to zistila? ona ti možno zložila preto, lebo sa zľakla, zrejme očakávala, že jej začneš nadávať .. idem podľa seba, musela by som sa s ňou stretnúť a hodiť reč, že o čom je to ich kamarátstvo .. píšem narýchlo, ja som niečo podobné riešila, večer napíšem viac .. chlap odmieta sa baviť na túto tému, nechápe tvoje podozrenia, takže treba hodiť reč s ňou, že ako to na teba vplýva, ona možno nevie o tom, že ste si prežili neveru, takže jej asi nedopína, čo oni dvaja svojím konaním spôsobujú ... môj ex tiež bol taký,chodil za kamarátkou, že to nič nie je, robila som s tým bordel a on že zbytočne žiarlim .. až som ked videla,viac krát ako sa ona k nemu správa, tak som videla, že to nie je nič, oni si proste navykli na spoločné aktivity, ako trebárs lyžovačka, lenže tam ona berie svojho frajera a som s nimi nešla, bo sa neviem lyžovať .. takže týmto ma chlap vylúčil z okruhu ich záujmov, ona sa snažila hľadať spoločné aktivity aj pre mňa, trebárs sme šli všetci 4 na bowling .. to je prípad od prípadu ... ak chceš, napíš,večer sa ozvem a napíšem viac
@martuska75 si nejaká moc múdra,sa mi zdá,že do toho moc vidíš..hehe nič v zlom 🙂
@martuska75 s týmto súhlasím, bud veríš, alebo mu kompletne prehrabávaš veci a hľadáš dôkazy, podobným som si prešla, kontrolovala archív správ na pokeci, sledovala baby s ktorými si písal a výsledok, on bol v kľude, aj som našla správy, že je na pokeci len tak, pretože tam má aj kamošov a ja som bola vynervovaná, že ktovie a čo ak rieši niečo
@miskakyska Akože nerozumiem čo si myslela? Zakladateľky témy sa pýtala na názor ostatných. Tak som pridala aj môj názor. Ved nech urobí ako myslí. Len si stojím za tým že sama nebude spokojná ak ho bude špehovať a riešiť jeho známych.
@martuska75 aaaale nič som tým nemyslela..ak som urazila,tak pardón!
@zuzka062 nerieš to aj ked červiček v tebe hlodá. ja som tiež mnohým mužom iba priateľka na rozprávanie, na to aby si vypočuli iný názor ženy ako svojej polovičky. nič v tom nevidim, máme hranice za ktore nejdeme aj ked tie hranice su tenke ale naozaj ich neprekračujeme dokonca sa poznámaj s ich polovičkami a dobre si rzumieme vedia že ich polovička somnou bavi aj ine veci ale nespokojnosť nie je.neboj sa skus mu trochu veriť, spoznať tu kamarátku.ina ajmôjmuž má kamarátku na rozprávanie naozaj iba na rozprávanie a ja ju poznám. v našom živote máme aj priateľov opačneho pohlavia.