Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(
@mimusa94 treba sa riadne porozprávať a stanoviť si nejaké "pravidlá".každý robíme chyby,niekto menšie,iný väčšie,ak zaúraduje alkohol,sú o to horšie.je na tebe,či mu veríš a si schopná odpustiť.aj môj manžel sa občas správa ako puberťák a to má 36 rokov,síce nie v tomto smere,ale má svoje muchy.každý ich máme.chlapi nie vždy dospejú s dieťaťom,oni často tým dieťaťom zostávajú a je len na nás,aby sme ich "ukočírovali".netreba im dávať hned reťaz,ale treba sa s nimi dohodnúť na nejakých pravidlách.
ak mu dôveruješ a veríš,tak mu treba "vyčistiť" žalúdok,ale pekne,zabudnúť a ísť dalej.toto nie je vec,na ktorej stojí manželstvo,vzťah a láska.
ísť s kamarátom von a prísť domov s cucflekom ????? tak trošku choré !!!!!!!
Súhlasím s @tecko28... Keď ti môžem z vlastnej skúsenosti povedať, spraví to znova, možno nie tak okato, možno mu na to neprídeš nabudúce. No spýtaj sa samej seba, má to význam?Presne ako píše radšej sama ako s idiotom (aj keď nebudem ho súdiť na základe tohto, predsa vy dvaja viete najlepšie čo všetko je medzi vami)... Bodaj by to bolo inak že sa mýlim a naozaj sa to už opakovať nebude, no dokážeš mu viac veriť? Môj Ex mal tiež 23 presne pre tieto dôvody sme sa rozišli, síce tam toho bolo časom oveľa viac a ja naivná som ho milovala a všetko mu odpúšťala po slovách že ho to mrzí. Ale dokedy? Je síce pekné že je mladý a chce si ešte čo to užívať, ale musí si uvedomiť, že má doma dieťa, ty si ho pustila von s tým že mu veríš, a nie že dojde domov s cucflekom s výhovorkou že hrali hru "Pravda odvaha" 😀 To ako kde sme? Aj ty si stále mladá, čo by bolo keby si vyrazíš ty von a zahráš sa nevinnú hru "pravda odvaha", bola by si odvážna nechať si spraviť cucflek?...Už keď vyraziť si von tak s rozumom a zodpovedne však je rodič ....
@mimusa94 Tvoj manzel skusa, co si moze dovolit ... takze mu musis razne vysvetlit, ze taketo hry su uz mimo.
Moja môj takto chodil každý týždeň že s kamosmi a nakoniec bola z toho milenka. S ktorou teraz žije a na mňa a ročnú dcéru sa vykašľal chod ho odsledovat ten môj si tak všetko mazál v mobile že má za nos ťahal dlho
Ved praave ... myslim ze som mu nalozila dost..ale chcela by som mu povedat nieco aby to pochopil a podobne veci.nwviem si predstavit coby robil na mojom mieste.asi by ma zabil.je strasne ziarlivy..a ked sme sa bavili otom cucfleku tak on mi zase vyhadzoval moje chyby..hlupe chyby z mibulosti...banality..ako napr.ze som kecala skamaratom v nemocnici ..pracovala som tam .je to moja praca takze ja v tom problwmm nevidim zastavit sa opytat ako sa ma a podobne.on ztoho zase robi hororovu scenu.a ten cucflek nechcem aby mu len tak lahko presiel.ale on si mysli ze ked povie prepac mrzi ma to bol som hlupy a vyroni dva slzy tak je vsetko zase fajn...milujem ho ale citim rrocha odpor hnus ani neviem ako to pomenovat..:( som z toho smutna a nanervy :(
@mimusa94 Nehoráznosť z jeho strany. To že je mladý a mal vypité ho absolútne neospravedlňuje. My sme sa brali tiež mladí a nič také si nedovolil. Na pivko raz za čas chodí, ale po práci na dve hodinky maximálne a to ešte zavolá, či môže keby som mala dačo iné naplánované. Opýtaj sa ho ako by sa mu páčilo keby si ty prišla o druhej ráno ožratá s cucflekom na krku. Jeden prešľap sa ešte dá odpustiť, ale ak sa z toho nepoučí tak koniec.
Bojim sa aby to nebolo horsie...clovek nevie co cakat.ale neverim mu uz :( sklamal ma ...este mi povesal ze robim z toho cucfleku velku vedu horilsie ako keby ma podviedol...a nemam? Ked budem ticho boh vie ako daleko by to zaslo...
@mimusa94 uprimne? 23 rocny mladenec nema co mat deti ani manzelku, v tomto veku si ma uzivat slobody,volnosti este nedospel na taku zodpovednost a preto a toto deje,ja osobne by som v tomto veku nikdy nedospela k rozhodnutiu mat zenu/muza dieta,v tomto veku mas spoznavat svet a pripravovat sa na rolu matky/manzelky,muza/manzela zbieranim skusenosti zo Zivota 😉
Plany do buducnosti..ano to ma kazdy aj ja som ich mala myslis ze som chcela mat babatko teraz?? Urcite nie ale co som mala robit stalo sa a tesili sme sa na babo vychovavame ho s laskou ma vsetko co ma mat.aj ked sme si mladost neuzili.uzijeme si starobu.ale zobrat babu zivot len koli tomu ze som mala 18 a hlupy rozum a neuzila som si slobodu tak to nie
@saska.t mas zaiste pravdu, volakedy to bolo normalne, ze sa brali taki mladi, teraz sa ta hranica posuva je to skor divne. Nuz ale mladi zarobili dcerku a chvalabohu, ze si partnerku zobral a nevykaslal sa na nu. Ale teraz sa ukazuje, ze je samcek nevybureny a ona ho bud usmerni, alebo pojde od neho, ved ma svoju hrdost
Bolo ich tam viac tak myslim ze nie priznal by sa mi...urcite..ne raz to tak v minulosti bolo a sto krat horsie ;)
@saska.t prečo by nie?môj priateľ má 24, od 12 rokov s ním trepe puberta, fláka sa, zažil si svoje, odžil si svoje (a keď odžil, tak to naozaj odžil) a myslím, že keď už má niekto 23-24 rokov, mal by mať už dostatok rozumu na to, aby si začal uvedomovať svoje konanie a v prípade mimky tobôž to,že má rodinu ... a k tomu, niekedy má chlap 40 a nespráva sa tak, aby bol zodpovedný a prichádza druhá a častejšie horšia puberta 🙂
@tecko28 schvalne pisem,ze muz/mladenec,zena sa vätsinou dokaze zodpovedne postavit k tejto situacii,ale maloktori chlapi to v tomto veku dokazu,to ze si ju vzal neznamena,ze je zodpovedny a ked pises,ze sa na nu nevykaslal-co nebolo moze este byt,ak pride dalsia slobodna,nevyburena a nebudu ziadne zaväzky
@mimusa94 tymto som samozrejme nechcela povedat,ze sa ti to stane a naozaj ti prajem,aby to Bola len jednorazova zalezitost a vsetko sa u vas utriaslo 😉 jasne dieta nemoze za vasu chybu/nezodpovednost/zlyhanie HAK a pod. a rozhodla si sa spravne ked si sa k tomu postavila celom
no ja by som takeho debila nechcela :( je mi to luto, co sa ti stalo
@mimusa94 to sa aj starši tak niekedy spravaju. no, spytaj sa ho, či aj Ty môžeš byť do 2 vonku a budeš sa hrať tu hru. a čo spraviš, aby mu to len tak neprešlo. trochu narob cirkus a povedz mu, čo si napisala, že ho miluješ, ale ako si maš važiť muža, ktory si sam seba nevaži, ked sa "hra" take blbosti. a ako by sa na to pozerala jeho dcera, keby tomu rozumela. ale oni niekedy nechcu vidieť pravdu - chlapi.
@stefka33 aj ja mam taku skusenost, dcerka sa nam narodila, ked mal manzel 23, je to uplne zodpovedny clovek, poznam ho od jeho 19tich
toto je nejaky zmrd, co aj taky podla mna ostane, to je charakter, nieto na to jednoducho nema
este by som dodala, ze tym spravanim uplne zhadzuje aj svoju rodinu pred svojimi priatelmi, aj keby boli rovnaki ako oni....ak su slobodni, tak nikomu neublizuju, len sebe, ale on este pred nimi urobi toto? sila
@stiewe pisala som,ze maloktori muzi,ale pochybujem ze by chlap bol v 24 r. vybureny aj keby ho puberta trepala od 10 r, rozumovo urcite nie,neviem co pokladas za vyburenie ze spal s viacerymi zenami? alebo zu mal dlhodoby vztah kde si skusil prevziat zodpovednost nie len za seba ,dokazal sa starat materialne-financne o domacnost? presiel svet a videl ako mentalita funguje aj niekde inde? dost pochybujem,to co ty popisujes o chlapoch po 40 r. je uplne nieco ine,to je dokazovanie si ze este nie je taky stary a nezaujimavy 😉
ja len nechápem prečo si odišla ty?prečo si nevyhnala jeho? a súhlasím s tým,že mu to treba dať riadne pocítiť,že toto sa nerobí,nie ak mám manželku a dieťa 😠
mimusa, co to citam, tak on este tebe vycita nieco, co sa ani neda porovnat s tym, co si spravila ty
by som mu povedala, ze ci nevie aspon sklapnut v spravny cas, ked uz nie je spravny chlap ale pripeceny zmrd, ze ci si sa mala namiesto rozpravania s tym chalanom bozkavat a rozdat si to s nim, ako on s tou stetkou, ze ci by sa mu to pacilo, ze nabuduce nezavahas, lebo ked on si tak vazi teba, preco ty by si si mala vazit jeho a odopierat si, povedz mu, ze uz si odteraz nemoze byt s tebou nicim isty, tak ako ty s nim
a smitec, nech sa v tom vyprazi ako v oleji, idiot
normalne ma dostalo, ze este on si bude vyslapavat, ked toto urobil
hra, no ja by som mu vobec neverila, ze nejaka hra, mozno ani kamarati to neboli cely cas, asi si mu na nieco prave prisla, tak okolo seba mlati
Radit je tazke, mate male dieta, ktore potrebuje otca a ty ho lubis... Ale radsej sama ako sama s idiotom. Ako moze jeden dospely zenaty chlap a otec byt vonku len tak s kamosom do 2 v noci? Kde je zodpovednost a charakter? Nehovorim, ze ma byt doma ako pes na retazi , ale su iste hranice. Co by robil keby ste si to teraz vymenili? Pekne vecer budete spolu, uspavat dieta a tebe zavola kamoska , prides nadranom a s cucflekom??? Ja by som mu to dala vyzrat a nech sa rozhodne ci chce byt manzel a otec, alebo slobodny a flakat sa po nociach a platit vyzivne na dieta.