Mam tazku depresiu. Velmi tazko sa premaham robit veci s malymi v domacnosti vonku. Vsetko ma stoji vela usilia. Robim kolko vladzem no manzel ma buzeruje ze je tu furt bordel hracky ze nic nerobim. Ze stale sa stazujem ze je mi zle ale nic nerobim preto aby mi bolo lepsie. Ze mam zamestnat hlavu ze on chce pomoct mne a tak ale mne tie neho reci nepomahaju aj ked ma mozno pravdu
Ak mas realnu depresiu, mas sa liecit u psychiatra. Ak mas len zle obdobie, tak sa trochu nakopni.
ma pravdu, ale nevie ze takto ti nepomoze. Potrebujes odbornika, dohodni si stretnutie.
Nakopnúť do života nerovná sa buzerovat, to si zle vysvetľujes...a deti sú aj jeho, takže ak mu vadia hračky na zemi nech ich pozbiera
Tak v prvom rade ak máš tento reálny problém, mala si sa odhodlať ísť k lekárovi, ktorý (ak je naozaj dobrý) by ti vedel poradiť aj ako sa správať k ľuďom, ktorí ľudí s depresiou nechápu.
ak by ta chcel 'nakopnut' smerom, ktorym by si sa sama rada vybrala, vtedy by to bola pomoc a vtedy by si to tak aj brala.. ak ta nakopava smerom, kde ta chce mat on a kde si mysli, ze by si mala byt, ale ty to tak necitis, vtedy to pomoc nie je a 'pravdu' nema..
depresia nie je choroba.. depresia je vysledok toho, ze ides v zivote uplne blbym smerom.. tak si zamestnaj hlavu tym, aby si si priznala, co vlastne v zivote skutocne chces
@mandzula ano mam ju diagnostikovanu beriem vela liekov no stale to nie je dobre mam aj psychoterapie
Mám dcéru s depresiou, a naozaj najviac pomáha ak má aktivty, program, úlohy, povinnosti.
lieky nemáš? Antidepr. ?
doporučujem lieky aj pre toho tvojho - min. Neurol... 😉