Ahojte, už som sem písala veľa krát a pomohli ste mi..
Sme manželia, 2 mesiace len
On 21 ja 22
Pracuje vo Francúzsku, je ďaleko
Každý deň večer, príde zablokuje si ma .. z ničoho nič úplne neviem... Upodozrieva ma stále z nevery, neverí že ho ľúbim, ublížuje mi to plačem vkuse
Čo mám robiť prosím povedzte, písanie je náš jediný kontakt
Skus ho ty zablokovať, uvidíš aký bude prekvapený. Robí to preto lebo je decko a vie, že tým ti veľmi ublizi
To kazdy vecer si ta zablokuje a rano odblokuje ci ako? Sak ho predbehni.. hned rano, ked si ta odblokuje, tak si ho zablokuj ty.
Takéto manželstvo na diaľku dlho nevydrží
"Podľa seba, súdim teba" ...
Ak ta upodozrieva z nevery atď atď ako píšeš, tak pravdepodobne bude chyba v ŇOM. On sam sebe neverí, tak upodozrieva a hádže to na teba. Dievča zlaté, je mi a naozaj ľúto. Ak nemáte deti . Zbaľ si kufre a odíď od neho.
@diewcatqoo hej tak ..
@kikuska872 v decembri budeme mať
@emisko555 zablokuj a neodblokuj.
@emisko555 nosiš mu jeho bábo pod srdiečko a takto sa k tebe správa? 🙈 a čo bude o pár rokov ? Ste na začiatku vzťahu 🤔
Manželstvo kôlo dieťaťu? Veď nežijeme v stredoveku. A ano som kresťanka , chodím pravidelne do kostola. Ale ! ALE ! MANŽELSTVO ma byť z lásky nie z povinnosti ( dieťa) ...
@emisko555 kazali Ti trpiet v manzelstve?
@emisko555 ked som cakala prveho drobca tak moj uz ex bol v new yorku 3 mesiace, a tiez mu dobre zahrabavalo. Proste asi prepinacky z dialky. Ked sa vratil tak ako keby sa nic nestalo. Do toho prislo druhe babo. Kkt ostal kktom a uz niesme spolu. Ostala som sama s dvoma malymi detmi 3 a 4 rocny. Takze podla mna sa on nezmeni uz.
@emisko555 no čo mne všetko naši kázali a nespravila som 🙈 tak plač do vankúša kvôli žiarlivému manželovi, kresťanským rodičom a vlastnej hlúposti, čo iné ti poradiť? 🤷♀️
Buď muž nech ťahá domov a nájde si prácu tu, alebo ty choď za ním. Žite spolu ako rodina, na to je svadba, nie “lebo rodičia kázali”. Rodičia kázali a je im u prdele, že nie ste spolu a že dcéra im je nešťastná?
Čo znamená "zablokuje si ma"?
tak čo stalo sa, treba sa otriast naňho od neho sa odosobnit, nenechaj si skákať po hlave ktozvie co on v tom zahraničí robí keď tebe vykrikuje tam to dobre nebude... snaz sa postaviť na vlastné nohy, keď to bude možné nájsť prácu bývanie odpútať sa čím skôr od rodičov od neho žiadať výživné a rozviesť sa keď už nebudeš na nikom závislá
@emisko555 o pár týždňov budeš mama, je na čase dospieť. Nerieš, čo chcú tvoji rodičia, ale čo chceš ty. Musíš myslieť už aj na dieťatko, nie len na seba. Pred pol rokom si ľutovala, že si sa s ním nerozišla a teraz vyplakávaš, keď ťa zablokuje? Veď sa mu neozvi dva tri týždne a uvidíš, či to s ním niečo urobí. Správate sa ako dvaja pubertiaci, nie ako budúci rodičia. Manželstvo, ktoré trvá dva mesiace, čakáte o chvíľu dieťa, jeden žije tu, druhý stovky km ďalej pri vašich povahách nemá veľkú šancu. Jedine ak by sa dopratal domov, skončil so správaním sopľoša a prevzal zodpovednosť za rodinu. Ty chceš plačom čo vyriešiť? Už si vyplakávaním niečo dosiahla?
Toto snad nie je pravda 🤣🤣🤣 a ak je tak nechapem preco ti rodicia nutili niekoho kobo vobec nepoznas... Uz si velka sexujes a mas FB a IG tak sa zariad ocividne nemas oporu ani v "manzelovi" ani v rodicoch
Čo znamená "pracuje vo Francúzsku"? Je tam len na pracovnej ceste či nastálo?
Prečo komunikujete len cez písmenká? Videohovory nepoznáte?
Koľko ste spolu chodili, kým ste sa vzali? Bol predtým normálny?
Minule si písala,že si mu povedala,že mu nedáš dieťa do rúk a ani mu nedáš meno po ňom,tak si ťa blokol.Sorry, ale vy ste rozumovo a správaním na úrovni 14 ročných detí a mať spolu dieťa bola očividne veľká chyba.Neviem si predstaviť, ako sa vy budete o to dieťa starať.Keď si vedela akých máš rodičov, tak si mala používať ochranu.
v prvom rade by ste mali obaja dospiet, lebo ak sa do vztahu dvoch abslutne nezrelych ludi, ktori sa spravaju ako pubertiaci narodi dieta, tak to ho asi kusok lutujem, ako chces vychovat dieta, ked sa vlastne nevies postarat sama o seba? nechala si sa dotlacit do svadby, manzel s tebou zaobchadza ako zaobchadza a ty vlastne s nim tiez, ked sa mu detinsk vyhrazas, ze mu dieta nedas, tak sa skus spravat ako dospela
Nauč sa byt zodpovedná a nehadzat vinu na rodičov, nežijeme niekde v Pakistane, že ťa do svadby donútili. Ty si si ho brala, keby si ho nechcela, tak si ho určite nevezmeš, hádzať tu niečo na rodičov mi príde fakt trápne.
@emisko555 vymen manzela 🙄 vy ste sa nepoznali pred sobasom?