Manžel ma bije

21. júl 2024

Hľadám pomoc. Manžel ma bije. Potrebujem utiecť. Už viac nevladzem. Mám malého syna.
Bez blbym komentárov prosím. Nemám komu povedať čo sa u nás doma deje.

lenkasarka
21. júl 2024

Odkiaľ si? Ako ti môžem pomôcť?

anjelicek26
21. júl 2024

Treba napísať odkiaľ si. Je tu dosť žien, co vedia pomôcť.

lenuska9999
21. júl 2024

Sú centra pre matky s deťmi v podobnych situáciách. Treba len nájsť odvahu odísť. Hlavne kvôli dieťaťu

barborachors
21. júl 2024

Popros rodinu kamarátku volaj políciu a chod prec a nevracaj sa. Pojdes do azylaku a budes do rozvodu tam. Po veci nech ti pridu dvaja traja kamaráti alebo nejakí ini ludia. Po rozvode bude mat zákaz prístupu k tebe ten muz do dvoch metrov. Len musis ist na políciu a dat sa vyšetriť u obvodného cim skor.

berenika39
21. júl 2024
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
teletubbies
22. júl 2024

Kľudne napíš som z pb

janickacrazy
22. júl 2024

V PB je aj krízové centrum, kontakt nájdeš na stránke mesta.

sjun
22. júl 2024

Jezisi mne je zle ked len citam ze toto sa stale deje v rodinach. Ano vyrastala som v takej a uz pri prvej vete mam ten pocit ktory nechcem aby moje deti mali. Drzim ti palce urcite utekaj od neho. Verim ze na tej ceste spoznas ludi ktori ti pomozu ✊✊✊✊✊

milos81
22. júl 2024

Jednoznačne polícia, keď sa tak udeje, neváhaj volať aj viackrát denne, hlavne ak sa cítiš ohrozená na zdraví alebo živote, môžu ho vykázať z nehnuteľností až na 14 dní a nesmie sa k tebe priblížiť vonku počas tej doby na 50 metrov. Je úplne jedno že nemá kam ísť, alebo že tam má veci, nech ťa nenapadne ho vtedy vziať na milosť, môžeš ale zavolať políciu a za ich účasti mu dať veci. Ak máš nejaké zranenie, choď k doktorovi a pýtaj si lekársku správu, tú samozrejme pre vyšetrovateľa na polícii. Môžeš tiež v prípade potreby volať na číslo na tejto stránke, všetko ti vysvetlia:
https://www.employment.gov.sk/sk/linka/
Medzitým môžeš napísať list adresovaný miestne príslušnému súdu so žiadosťou o rozvod a popísať v ňom situáciu, nepotrebuješ právnika, súd sa tvojou žiadosťou musí zaoberať prioritne, keďže je tam maloleté dieťa, ktoré nezabudni spomenúť, ako prílohy použi kópie rodného listu svojho, detí, sobášneho listu, môžeš priložiť aj kópiu lekárskej správy, zvyšok ťa súd vyzve na doplnenie ešte pred stanovením pojednávania, keďže ju píšeš ako laik. Ideálne je doručiť ju na podateľni osobne a vypýtať si potvrdenku ak nemáš kópiu.
Držím palce