Manžel leňochod

9. júl 2023

Nikdy taký nebol, ako bola korona tak strašne zlenivel a nechce sa mu nikde chodiť. Máme dvojročného syna, nebol s ním ani raz sám von, ani raz! Ja už nechápem, neviem čo mám robiť. Dieťa potrebuje byt von, prospieva mu to. Ja tiež nechcem byt stále doma. Chcem, aby sme čas trávili ako rodina. Som z toho strašne smutná 😓
Do práce chodí, takto je šikovný aj keď doma treba niečo spraviť. Alebo aby sme sa išli prejsť niekde do prírody, ísť na kúpalisko, na výlet tak to už vidím tú zdutú hubu a reči ako sa mu nechce.
Čo s ním mam spraviť ako ho prebrať naspäť k životu? Veď je to mladý zdravý človek

janinah
9. júl 2023

Na dovolenku idete.?

autor
9. júl 2023

@janinah nejdeme lebo sa mu nechce. Ja by som veľmi rada šla aj na predĺžený víkend na Slovensku ale nie.

mjk40
9. júl 2023

Koľko má rokov? Ja len či už nieje trochu starý na také veci, ale asi nie keď máte 2 ročné dieťa. Alebo sa už cíti starý aj keď je mladý.

autor
9. júl 2023

@mjk40 ma 32 rokov, starý vôbec nie je 😪

luccija
9. júl 2023

A čo chce robiť?gauc či niečo robí?jeden deň cez víkend bude podľa teba, druhý nech oddychuje.
Zbal seba a syna a buď sa pridá, alebo nech sedí doma.Lebo takto zostaneš doma a si nestastna.Ved to je to čo rodinu spája zážitky, aktivity...

janinah
9. júl 2023

Ak nemáte finančný problém tak nájdi pobyt na 3 dní na Slovensku a opýtaj sa,či ide s vami ako rodína alebo ta pošle samu s dieťaťom " bez ochrany".Aj keď odmietne tak ty zober dieťa a choď, oddýchni si a po návrate rozpravaj ako bolo dobre,len ti bolo ľúto,lebo ostatné deti tam mali aj oteckov.O mesiac sa opýtaj zas,či ide s vami....lebo ono nestačí dieťaťu dat jest,treba mu aj svet ukázať a žena sa tiež nevydáva preto,aby len doma pri hrncoch sedela.Mozno sa pridá,možno tak budeš chodiť sama celý život...teda kým s nim vydržíš takto ne/žiť. Ty sa časom otukas,trufnes si aj na let do zahraničia.
Mam kamošku,ktorá sa po covide rozviedla presne preto,že muž sa prilepil na gauč a nebolo pomoci,jej tým len nervy robil a ťahal ju psychicky dolu.Ale sú už oveľa starší,dieťa na vš. Ona si žije akoby chytila druhý dych,on gaucuje naďalej, ale už nie jej na očiach.

stanulienkat
9. júl 2023

A doma nieco urobi? Mna by piclo z takeho chlapa. Venuje sa nejako dietatu? To som este nepocula, ze este nikdy nebol vonku s dietatom. Zbytocny clen domacnosti. Ak by ani doma nic nerobil, u mna by letel ako spinave pradlo.

nikpa
9. júl 2023

Vykašli sa na neho, zbal seba a malého a choďte a kľude aj na tú dovolenku na niekoľko dní. Možno sa takto spamätá. Inak neviem ako by som s takýmto hnilakom fungovala, veď to je otrasné. Syn bude vidieť čo, len steny bytu?? Toto mu chce dať do života? 🤦

darinks01
10. júl 2023

Mala som takého priateľa a neustále som sa mu musela prosiť aby vôbec niekam chcel ísť a nakoniec všetko znechutil aj mne, tak som si povedala, že dosť, začala som chodiť sama a potom sa chcel pridať aj sám.