Manžel kúpil konzolu

27. jún 2024

Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡

really8
27. jún 2024

Ukludni sa a adoptujte ma.😀

stellarstar
27. jún 2024

Tebe preskočilo? Prečo práve tebe niečo? Ved aj dieťaťu môže niečo kúpiť ci len tebe?

yelena159
27. jún 2024

Čo je zlé na konzole? Nech sa dieťa hrá. Sa ukľudni.

belllinka
27. jún 2024

No nezblazni sa, co je na tom take hrozne 🤦‍♀️ Keby to bola pre teba nejaka blbost, tak je to ok?

domkakvet
27. jún 2024

Nevidim na tom nic zle, dieta sa bude hrat a vy si mozete spolu pozriet film, urobit si dobru veceru.

doriiis
27. jún 2024

Ďalšia antikonzolova/ antimobilová/ antitabletova psycho mama?

guudy
27. jún 2024

Konzola je dalsi Plavacek, ci ako?
Na sibenicu s takym muzom!!

doriiis
27. jún 2024

My máme doma dve konzoly,dve telky,dva počítače,3 mobily a dva tablety😅

syslik81
27. jún 2024

darcek pre teba by bol ok ale pre dieta nie? niesi tak trocha sebec... ok taketo veci by sa mali prebrat spolu ako rodina -ci ano a ci nie.. ale komunikacia u vas nebude silna stranka..tak nechaj aspon syna nech sa tesi

30katrusa40
27. jún 2024

A čo je na tom ? Však si môžeš zahrať aj ty . Sú hry aj pre dvoch zabavíte sa. Prečo by mal len tebe niečo kupovať? Mňa poteší skôr keď manžel niečo kupi deckam než mne.

viestta
27. jún 2024

V prvom rade klud. V druhom rade klud. A ked budes kludna, tak zacni rozmyslat. Zajtra je vysvedcenie, ked vas piatak zrovne neprepada, tak na darceku za vysvedcenie nie nic tragicke.
A ked uz budes vediet nielen kludna ale budes vediet aj rozmyslat, tak sa aj nad to trosku povznes. Konzola je ekvivalent detskeho vlacika. A vies aky je rozdiel medzi vlacikom a zenskymi prsiami? Obidvoje je vymyslene pre deti ale hraju sa s tym oteckovia. Takze tvoj chlap kupil konzolu synovi (a sebe). Ty si chod kupit nieco pre seba. Necakaj, ze muz daco dovlecie. Vsak oni na to ani nemaju bunky...

mamamasama
27. jún 2024

Ak už je kupena, vela nezmozes. Jedine, co mozes je dietatu vyhradit cas, ktory tam stravi a vybrat hry, ktore bude hrat. Vdaka Bohu je na trhu aj vela edukacnych a logickych hier.

sisska96
27. jún 2024

No a čo? Nemôže sa hrať cez prázdniny?

stellarstar
27. jún 2024

No a pani mamička sa neozýva lebo nedostala odpovede kt očakávala hm 🤔

minenkak
27. jún 2024

Čo zle, ten chudák chlap spravil

evkakorcek
27. jún 2024

Mňa prvé čo napadlo, je že ide o peniaze. Konzola sama o sebe stojí nie málo a plus Hry (1ks) okolo 60€-70€.
Ja by som to môjmu synovi osobne nikdy vôbec nekúpila, či už z finančného hľadiska, ale aj z toho, že na Tom vzniká závislosť
Môj syn to má doma. Jeho otec ( ex manžel) mu to kúpil na 10te narodeniny. Potom to rozbil syn omylom rozbil, čiže zbytočne vyhodené peniaze.... Keď mal 11r kúpil mu úplne nové nintendo OLED konzolu. Tu si už váži. A hry výlučne kupuje ex, jeho otec.
Čo sa týka závislosti na hrách. Máme so synom dohodnuté časy, kedy to môže hrať a kedy sú musi plniť povinnosti a mať čas aj na mentálny odpočinok.
Neurazaj sa prosím ťa. A tvoj muž to isto kúpil aj tak trošku pre seba. Muži sú malé deti.

bullinka
27. jún 2024

Moje baby hrávajú na konzole. Chlap sa tak aspoň trochu naučil po anglicky. Treba si stanoviť pravidlá. Keď sa dodržiavajú ok,keď nie, prídu tresty. To,že sme my nemali takéto vymoženosti neznamená,že je to zle.

matullienka
27. jún 2024

Príde mi to, že ziarliš na vlastné dieťa. Mala si nejaký sviatok keď si si automaticky myslela, že darček je pre teba?

jaskolka
27. jún 2024

A v čom je konkrétne problém? Že kúpil konzolu? Že ju kúpil synovi? Že nič nekúpil tebe?

marca12
27. jún 2024

Ako tak citam,som asi jedina,ktoru by tiez asi porazilo. Konzolu za vysvedcenie? Trochu pridrahy spas. Navyse neznasam hranie hier,dotahovanie sa,kolko sa moze hrat a tahat ho od konzoly. Zakazy,porusovanie dohodnuteho casu a podobne.

januska12323
27. jún 2024

Odkazujem manželovi aby tebe za vysvedčenie kúpil tabletky na nervy, aj keď nesúhlasíš takáto reakcia je na hlavu.

katkati
27. jún 2024

Také nervy kvôli tomu, že tvoje dieťa bude mať radosť? Dopraj mu to. Stanovte pravidlá kedy a ako dlho a nech sa hrá.

matullienka
27. jún 2024

@marca12 ja by som tiež nebola z konzoly nadšená. Ale určite by som nebola kvôli tomu sfučana na manžela. Len by som dieťaťu vysvetlila, že je to za odmenu a ako sa kúpila tak rýchlo sa môže aj zbaliť a predať ak sa nebudú dodržiavať pravidlá

svokrinjazykmonika
27. jún 2024

No a? Trochu dramaqueen nie? Ja hrávam PS5, mám dvojročnú dcérku a nemôžem sa dočkať keď bude dosť veľká, aby sme sa hrali spolu 😁 Stačí si stanoviť nejaké pravidlá, že to len obyčajná voľnočasová zábava.

koniarova
27. jún 2024

No to je hovado. Vlastnému dieťaťu chce spraviť radosť a kúpi darček. 😁😁😁Sa spamätaj. Ak na to máte peniaze, nedramatizuj. Stačí nastaviť pravidlá.

rozculena
27. jún 2024

tú konzolu kúpil sebe,nie synovi 🙄

nevenka
27. jún 2024

@really8 🤣

bubuzu
27. jún 2024

Ja ti rozumiem. Je to riadna sprostosť, plus je dokazané, že pri deťoch, ktorých mozog sa ešte vyvíja naozaj hranie hier ovplyvňuje nejaké centrá. Náš mozog na to nie je stavaný. Poslala by som ho s tym kade ľahšie. Ja napr.chcrm aby moje deti žili naozajstný život a nie sa naň niekde vo virtuálne realite hrali. Akože fakt nikto nevieme ako dlho tu budeme a načo s takou vecou strácať čas.

evkakorcek
27. jún 2024

Inak ospravedlňujem sa. Ten text som nedocitala do konca. A teraz sa cujem nad tvojou sebeckostou. A napíš prosím ťa.
Prečo by mal mať niečo pre teba?

som_realistka
27. jún 2024

Prečo nesúhlasíš s mužovým nákupom? Malý sa zle učí, nemáte peniaze na takéto zábavky, alebo niečo iné? áno, mal sa poradiť, ale skôr mám pocit, že otcovia kupujú takého veci viac pre seba (splnenie detského sna). Ak sa malý učí dobre a môžete si dovoliť takýto "výstrelok" tak dýchaj a porozmýšľaj ako to využiť. Hry môžu byť aj za odmenu a môžeš tak motivovať syna. Môžeš to využiť pre seba (filmy, seriály, dokumenty) a bohviečo ešte.