Manžel kradne

16. okt 2024

Ahojte, idem sa vyplakať. Mám doma zlodeja a neviem čo mám robiť 😭 dnes sa to prevalilo a ja som v hroznom šoku, ani nespím… nenašla som žiadne slová, keď mi to hovoril a to je u mňa veľmi zlé znamenie. Vôbec neviem ako to spracovať, ako sa ďalej správať, ako fungovať…
Kradol niekoľko rokov systematicky po malých čiastkach hotovosť z práce. Vyšplhalo sa to na sumu, ktorá nás teraz možno zruinuje 😭 vraj aby sme sa mali lepšie… 😭
Ja ani neviem čo od vás dievčatá chcem… asi len prázdnu diskusiu a podeliť sa s niekým o moju bolesť 😭

mamina7070
16. okt 2024

a aky bol dovod kradnutia? je gambler?

autor
16. okt 2024

@mamina7070 vraj aby sme sa mali lepšie. Míňal tie peniaze s nami…

andreatytler
16. okt 2024

Och, to mi je hrozne luto. Musi to byt hrozna rana, takto po rokoch zistit ze clovek ktoremu veris a lubis je v skutocnosti niekto iny.
Aj mu na to prisli? Ak nie, aj uvazujes ze by ste to vratili nejako potajomky?

ljzozv
16. okt 2024

Lenže ak nie je gambler, tak to robil pre vás, aby ste sa mali lepšie akurát nesprávnym spôsobom.
Ak je možnosť, tak vrátiť čo ukradol a porozmýšľať čo ďalej s vašim vzťahom.
Ty si nevidela pásky výplatne, nevieš koľko a ako zarábal?

autor
16. okt 2024

@andreatytler povedal mi to len preto, že mu na to prišli 😭 neviem či by mi to bez toho povedal. Musím sa ho opýtať. Včera som totiž zostala fakt bez slov…
@ljzozv musí samozrejme všetko vrátiť. Výplatné pásky sú mi na nič, žiaľ robí u súkromníka a páska sa nezhoduje s realitou. Ono mesačne sa tie peniaze rozhádzali, na deti, na výlet, ja neviem kde všade, nikdy som si nič nevšimla. Sme spolu viac ako 10 rokov a máme 2 maličké deti 😞

colsami
16. okt 2024

Je mi to luto, je to hanba... Tak co Ti ostava - nic, porozpravat sa akou formou sa to bude splacat a odkial vziat peniaze. Skor by ma trapilo ci sa to nebude opakovat do buducna, ze ten jeho pocit a snaha prilepsovania si nebude pretrvavat.

Si anonym, takze predpokladam ze mozes rovno napisat o aku sumu sa jedna? Je rozdiel 3 tis a 30tis.

hipuska
16. okt 2024

Klud, plakanie nepomoze, okamzite za pravnikom...Ako daleko to uz zaslo? Pokial, to nie je riesene pravne riesene/ exekutorom, okamzite zrusit BSM, z muza urobit bezdomovca. Bude to splacat z vyplaty ale aspon vam/tebe nebudu moc siahnut na majetok.

mamina7070
16. okt 2024

a ty si pracovala ? mozno proste nezvladal tlak na zabezpecenie rodiny
mozes ist teraz do prace ? aby ste to rychlejsie splatili

ibrunova
16. okt 2024

Určite ich míňal s Vami? Negembluje?

andreatytler
16. okt 2024

No je to hrozne. Myslis si ze cloveka poznas, mas o nom urcite idealy ze je cestny, veris mu a toto vsetko je teraz navzdy prec. V mojich ociach by neskutocne klesol aj keby kradol preto aby sme sa mali lepsie.

doriiis
16. okt 2024

To si si celé roky nevšimla,že nesedí vyplatna páska a to,čo nosí domov?

carter30
16. okt 2024

@doriiis veď písala,že realita vs páska nikdy nesedela ako je dobré známe.

andaluzia12
16. okt 2024

@doriiis ja sa napr nepozerám na mužovu výplatnú pásku. Nemám nato dôvod. Viem koľko mu príde, buď mi povie sám alebo sa opýtam, ale neviem koľko mu zostane …. A pani píše o “malých čiastkach” to je čo, 50-100€? To si nevšimneš … teda za predpokladu že nepočítaš každé euro .. (v zmysle nedostatku € )

mamina7070
16. okt 2024

podla mna neriesila dneska proste ludia chcu vsetko a hned a nie su ochotni sa uskromnit alebo samy prispiet aby sa mali lepsie

doriiis
16. okt 2024

@carter30 ...aha,už čítam.
@andaluzia12 ....aha,no.
Fakt nepríjemná situácia.

andreatytler
16. okt 2024

@andaluzia12 Tiez by ma nenapadlo porovnavat ci suma na muzovej paske sedi so sumou na bankovom ucte.

doriiis
16. okt 2024

@mamina7070 ....jedine tak.Asi ju opil rožkom,že keďže robí u súkromníka,tak toto je normálne.Blbost jak mraky podľa mňa,no ale.🤔

h2
16. okt 2024

😳 A aké budú dôsledky? Prišli mu na to, musí to vrátiť a dostane vyhadzov z práce, alebo to rieši aj polícia, hrozí mu väzenie?

h2
16. okt 2024

@doriiis My si s mužom navzájom nepozeráme výplatnú pásku.

doriiis
16. okt 2024

@h2 ....to viacerí,ako vidím.Ok,beriem.Kazdy fungujeme inak

ukgirls
16. okt 2024

neospravedlnujem co spravil -ale kazdy pochybujeme a kazdy robime chyby .. on sa snad poucil ... spolu sadnut a prebrat moznosti... ak sa milujete a inak je v poriadku ako manzel otec- podrzat ho v dobrom i zlom ... za podmienok ze sa to splati on pojde na liecenie alebo psychologom a ty prevezmes rodinnu kasu ...predpokladam,ze o pracu pride a bude rad ak neskonci v base ,,, takze ako radia vyssie zrusit bsm rychlo obaja do prace a dat to dokopy .. ale ak ti na nom uz nezalezi mozes sa nanho vykaslat a nechat ho v tom sameho ..zalezi ake to medzi vami je .. tu tazko radit kedze vela moznosti nieje a my nevieme ako to medzi vami je

drianaa
16. okt 2024

Tiež manželovi nekontrolujem výplatnú pásku, som jeho manželka a nie kontrolórka. Takže autorka, určite nech ťa ani nenapadne si toto vyčítať. Prajem veľa síl, neviem o akú sumu sa jedná, takže ťažko radiť bez toho

simca06022011
16. okt 2024

je to beznejsie ako si myslis (tym nehovorim ze normalne), naozaj sa to deje casto a vela zamestnavatelov to ani nezisti. Je to hanba, ale proste rovno by som mu povedala, ze si to vyriesi. A nech to riesi sakra rychlo, lebo za toot ked na neho daju trestne oznamenie, bude este vacsia hanba. Podla vsetkeho skonci aj bze prace, takze nech pekne sa dohodne, na vyplateni dlhu, splatkach, zozenie si uver alebo cokolvek, hlada novu pracu a skusi tuto ukoncit dohodou...
A nie, ty za to nemozes, je to jeho maslo na hlave. DO buducna by som mozno riesila zrusenie bsm, pripadne neviem.. tazko sa s takymto niecim zije, a caka, co vyvedie zase.

simca06022011
16. okt 2024

a k tomu, on podla vsetkeho bral hotovostne peniaze, to nema sancu si nik vsimnut. Aj keby si pasky pozerali.

lasona
16. okt 2024

Koľko peňazí pobral? Hrozí mu vyhadzov v práci?

cacianka
16. okt 2024

Veľa síl

sense
16. okt 2024

@lasona tak za krádež určite áno, ty by si si nechala zamestnanca ktorý ťa mesiace okráda?

simca06022011
16. okt 2024

@lasona urcite, kto by si nechal v praci cloveka, ktory kradne? vsak to je na okamzitu vypoved

brrunetkaa
16. okt 2024

@drianaa ja sa niekedy len tak potichu čudujem…aby som mužovi kontrolovala výplatnú pasu, výpis z uctu, telefón a neviem čo všetko…stačí mi to, že by nemal problém mi ukázať keby chcem

Autorke veľa síl prajem.

milanemila
16. okt 2024

To co spravil tvoj manzel je zle, ale zamestnavatel tvojho manzela je rovnaky zlodej, ak nie teda horsi lebo zrejme ma viac zamestnancov, kde sa “vyplatna paska nezhoduje s realitou” ako pises. Aka je suma, kt mamzel vzal a kolko zamestnavatel “usetril” na odvodoch? Takze aky zamestnavatel, taky zamestnanec 🤷🏼‍♀️