Manžel je zrazu iný

8. feb 2024

Ahojte baby...idem za vami sa vyrozprávať, lebo ten, s kým by som to chcela a mala preberať nemá záujem.
Je to dva dni čo manžel zostal nejaký divný a neviem z neho dosta čo sa deje, on tvrdí že nič a len mňa obviňuje že som paranoidná a vzťahovačná ale za tie roky naozaj viem aký je a aký nie je a preto viem že toto nové chovanie tu doteraz nebolo.
Proste sa so mnou baví úplne iným tónom, tak akoby arogantne, povýšenecky, akoby som ja bola úplne sprostá... nechytí ma, nedá mi pusu - len keď si vyslovene vypýtam - včera večer sa pritúlil s tým že už si spokojná? môžem už ísť? a v noci spal totálne odtiahnutý na kraji postele dobre že nespadol... naozaj som pátrala že čo som spravila a jediné k čomu som došla bolo, že som ho upozornila na bordel, čo po sebe necháva (lebo veď ja tu makám, aby sme mali pekne a jemu je to ale že totááááálne jedno).... už ma napadlo aj či nemá inú ale - a na toto nie som nijak hrdá - prezrela som si mobil všetky aplikácie a nič podozrive som nenašla... a ja ozaj neviem ako naňho, aby sme sa o tom porozprávali... keď začnem povie mi že nič alebo si pustí seriál a total ma ignoruje... a verte mi, že takto to teda fakt nebolo aj doteraz ako mi on tvrdí... total gaslightig, že si vymýšlam, že to mám len v svojej hlave... ak to bude takto pokračovať ja neviem... a to sú to fakt len dva dni zatial, len ja som taka, že to neviem len tak nechať i ked sa snažim ale mna to strašne obera o moj pokoj....

vanilkovazmrzka
8. feb 2024

Nechaj ho par dni tak a neryp sa v tom

koniarova
8. feb 2024

@vanilkovazmrzka súhlasím.

vyrovnanaosoba
8. feb 2024

Skús sa venovať niečomu inému. Pár dní vydrž, potom keď sa nezmení, opýtaj sa ho.

hipuska
8. feb 2024

Ako.dlho ste spolu? Môj chlap je takýto, keď rieši nejaký problém (ktorý vôbec nesúvisí so mnou, rodinou). Vtedy naňho netlačím. Vyrieši to a potom mi to povie.

autor
8. feb 2024

@vanilkovazmrzka @vyrovnanaosoba a koľko je optimálne? tekto som to totiž ešte nezažila. keď sa realne pohádame, že viem o čo ide, tak tam ten bežný priebeh poznám ale toto je totalne nové... vtedy mu treba tie 2-3 dni... ale teraz po 2 dňoch žiadna zmena preto som sem vlastne aj prišla...

autor
8. feb 2024

@hipuska vyše 13 rokov... akože napadlo mi aj, že je to niečo v robote, ale skúsila som sa ho spýtať a hovorí že tam je všetko ok... asi ho ozaj nechám tak nech s tým príde sám, ale zas ja neviem takto čakať veľmi dlho... som proste ten typ, čo radšej má všetko naporiadku a vyriešené

jessx
8. feb 2024

@hipuska môj takisto je to človek ktorý vie excelentne zvládať emócie, záťaž atd nevie si ani len vyliať nervy na inej osobe ako keď niekto nemá zrovna náladu tak je podráždený to on vôbec a na takom človeku je potom veľmi vidno každú zmenu odchýlku od tohto, za roky čo sme spolu síce len párkrát spočítala by som to na jednej ruke a pravdaže potom tiež som si bola neistá čo sa deje, pátrala som otravovala čo sa deje on stále že nič a vždy po pár dňoch vysvitlo že ho niečo trápilo a z nejakého dôvodu mi o tom nepovedal hoci si hovoríme všetko 😊 je to len občas priam vynimocne a vždy je to nejaká vec ktorú by mi kľudne mohol povedať a nejde ani o to že nechce ale skôr to proste nerieši, nechce sa mu o tom baviť alebo neviem
A zakaždým si povoem že ok do budúcna už budem vedieť ale vždy sa zachovam rovnako 🥲

jessx
8. feb 2024

Plne chápem a je to normálne, nie je predsa v poriadku žiť vedľa niekoho kde nevieme čo sa deje
Tých pár dni by som nejako vyckala a keby to trvá dlhšie trebárs už aj týždeň by som povedala že dala som mu priestor neotravovala som nedobiedzala ale takto to byt ďalej nemôže tak je načase aby sa vyjadril

joannita
8. feb 2024

Tiez ma napadlo ci nema niekoho. Ze si mu pozrela mobil v tejto situacii je uplne normalne...
Ja som tiez tak pozrela mobil, nic som nenasla a aj tak ma podvadzal.

autor
8. feb 2024

@jessx ďakujem ti krásne! Tak ja teda ešte počkám, čo s tým spraví víkend a skúsim znovu. teraz je to pre mňa osobná výzva to vydržať...

autor
8. feb 2024

@joannita pfu, do kelu... a ako si na to prišla, keď v mobile nič nebolo?

danyelia
8. feb 2024

Ahoj, tak na môj prvý pocit by som to tipla, že sa ,,zakukal,, do inej...Nervozita, obviňovanie, arogancia, nedá Ti pusu, túlenie nasilu (,,už si spokojná?,,) spí na kraji postele, odpovie, že všetko je ok a problém len v Tvojej hlave...akoby sa dopredu sám pred sebou ospravedlňuje, že to TY si tá ,,zlá,, a preto on je taký...A že si nič nenašla v mobile? Prosím Ťa, vymazať dôkazy je najmenší problém...

vanilkovazmrzka
8. feb 2024

To neviem. Asi sa teraz stalo nieco vaznejsie nez obvykle. Tak asi potrebuje sam svoj cas.

joannita
8. feb 2024

No ano ja som nic nenasla v mobile na prvy ani druhy x. Na treti x som sa kukla lepsie a nasla som nick a heslo do sexzoznamky.
Ale to mal tak schovane, ze sama som prekvapena ze som to nasla, bola to vlastne nahoda.
No a nasledne som sa prihlasila do tej sexzoznamky a dovracala som sa....

Ale ako tu uz niekto pisal, da sa vsetko zmazat ak by aj nieco riesil s niekym.
Kazdopadne, nechcem ta strasit, mozno ti nieje neverny....ale ja mam teda s neverou zial bohate skusenosti a takto to vacsinou zacalo

domkakvet
8. feb 2024

Dva dni je dost kratka doba, lebo to moze ist aj o zlu naladu, alebo nejaky problem, ak to bude pretrvavat, tak vase manzelstvo nenabera dobry smer.

h2
8. feb 2024

To, že si nič nenašla v mobile, neznamená, že tu nie je možnosť nevery. Môže to byť napríklad ešte len v štádiu zapozerania sa do nejakej, pričom ani tá dotyčná nemusí nič tušiť. A on už sníva, v duchu vás porovnáva ("ona je taká milá, príjemná a tá moja ma zdrbala za bordel, to by tá druhá určite neurobila" atď.).

jessx
8. feb 2024

@danyelia to asi napadlo každému hoci to nenapíšeme a jej tiež, no píše že všetko bolo ok a až tieto dni je iny takze keby sa zakukal do inej áno mohol by zostať iny ale zostal by taký aj naďalej. Pochybujem že všetko je ok, zakuka sa do inej a doma bude zvláštny 3 dni a potom opäť po starom bude ok. Aj ja si to vždy myslím keď sa ten môj tak chová a potom si len vydychnem keď su veci v normále. Preto je dolezite aby chvíľku vyckala ako sa veci budú mat a ak sa Jeho správanie nezmení, môže nastúpiť aj táto varianta a bude aj pravdepodobnejšia 😐

ahhola
8. feb 2024

Dnes spi v obyvacke, povedz mu, ze sa obetujes, aby sa vybuval a mal miesto, ked spinkal ako princezna na hrasku... Chlapi mizerni😂

nazu
8. feb 2024

Neboj, určite to nie je nevera. Bože ženy, hneď upodozrievate, jednoducho aj chlapi môžu mať svoje DNI. A nežiarli na teba náhodou? Podľa mňa v tom bude žiarlivosť. Len sa to hanbí priznať.

marca12
8. feb 2024

Neryp donho a nechaj ho par dni vydychnut. Rieste to s odstupom casu. Kazdy obcas svoje dni. Cudujem sa,ze tvoj doteraz nemal zly den? Pokial takyto nwbyval,tak to ozaj moze byt nevera a darmo budes hladat v mobile. Vedia si to dobre svhovavat. Spravy sa vymazavaju automaticky alebo si ich vies dat do neviditelneho priecinka. Kamosku muz podvadzal a on mal vsetko nejako skryte,ze aj ked mu lustrovala mobil,tak nikdy nic nenasla. Ale on bol dlhodobo chladny

0kristina0
8. feb 2024

Tiez sa priklanam k tomu, ze sa do niekoho zapozeral, uz len ten odstup a chlad co z neho ide. Potichu ho pozoruj, nic sa ho nepytaj, sama uvidis po case.

autor
8. feb 2024

Baby dakujem vam za nazory!! Vyplyva mi z toho, ze to moze byt cokolvek - aj vazne, aj nie... asi mi ozaj nezostane ine, nez dat na vas, nerypat a pozorovat... co je to njahorsie pre tak netrpezliveho cloveka ako som ja... keby vam este nieco napadlo, budem rada za komentare a ja vam dam vediet keby sa to nejakym smerom pohlo

madeline1
8. feb 2024

To je take detinske od neho. Nemal by ta trestat ignoraciou hoc by mal len problem sam svoj s tebou nesuvisiaci.

oli18
8. feb 2024

Ja sa vzdy zasmejem, ked zeny pisu, ze si treba veci odkomunkovat. Treba, ale nie je s kym. My, zeny, chceme mat vo vsetkom jasno, avsak muzi su velmi tajomni. Neradi o problemoch rozpravaju, ani ich riesia a radsej zametu pod koberec, nech ich cas vyriesi. Nezovseobecnujem, su aj vynimky, ale je ich malo.

lija22
8. feb 2024

nemohlo sa stat, ze mu dakto natrepal dake somariny co sa tykaju teba, typu videl som ti zenu vychadzat s cudzieho auta alebo tvoja zena povedala mojej zene blabla a vzniklo ocividne nejake nedorozumenie, ktore on nevie spracovat. Porozmyslaj rodina, kolegovia...

nikasmile
8. feb 2024

Tiež by ma napadlo, že je v tom iná, ale zase u chlapa to môže byť naozaj čokoľvek.