Ahojte, chcem si trosku vyliat srdce, som 3 tyzdne po porode, priznavam, ze so mnou hormony lomcuju a stale aj dost krvacam..ale to je jedno...manzel chodi len na nakup, varim periem zehlim a to este mame tyzden koliku, cize som uz chodiaci zombik, hemoglobin 86...vcera som mu hodila prvu taku ziarlivu poznamku ohladom susedy, to je jedno, nebudem to tu rozoberat avsak to bolo naozaj odo mna hlupe.dnes ho babo zobudilo a sa tk hnusne spytal, ze dokedy bude este revat to decko, ja v navale hormonov som mu povedala, ze on to dietatko nema rad....a zacl mi fakt vulgarne ndavat, skurvena pica a este mi aj podlomil moje sebavesomie, ze som nosata pica...odvtedy stale placm a neda sa to zastavit....smiali sa mi na zakladnej skole, ale moj manzel je prvy dospelak, ktory ma takto pomizil..viem , ze su to hormony a pisem naozaj trapny prispevok, len asi potrebujem nejake
Milsie slova....rodinu mam v zahranici, kamosky tiez, tak takto trapne pisem na modrykonik...ospravedlnujem sa
Preboha to čo máš za chlapa
To nie sú hormóny, normálne reagujes ako normálna žena. Takýto muž má byť tvojim manželom? Prepáč ale jeho správanie sa nedá ospravedlnit a je mi ta ľúto s kým žiješ.
Nemala si si spravit dieta s vidinou udrzania si manzelstva…. nie si prva, ktora tu pise, ze ma doma debila, zial za to si mozete same.
Tvoj prispevok nie je trapny ale trapny je tvoj manzel. Toto ma byt vase najkrajsie obdobie, mate sa naucit fungovat s babom, ma ti pomahat a ulahcit sestonedelie. Normalne mam chut ho nakopat do zadku. Je mi ta luto aj tvpjho babatka, nechapem naco chcel dieta, ked sa teraz sprava ako chrapun. A to ked ti chlap povie, ze si p.ca, tak to by bola pre mna konecna.
@queen_mary obaja 30
Mi Nehovor že pred narodením dieťaťa bol úplne skvelý a úžasný a priam dokonalý princ na bielom koni
Bol to taký istý debil akurát tebe teraz padli dole ružové okuliare
Neviem kde v zahraničí si, ale všade au organizácie ktoré pomáhajú ženám a deťom. Zisti si nejaké telefónne čísla aby si v prípade pomocí vedela kde ísť a ako sa zariadiť
Ja neviem, ale zo kde si našla takéhoto debila ktorý sa čuduje že dieťa plavé
Mal by čím skôr pochopiť že to decko bude revat ešte veľa a často a dlho
Pi dostatok tekutín a kúp si v lekárni železo.. Pomôže ti... K ostatnému sa vyjadrili.. Ja píšem ku krvácaniu...
1. Spíte oddelene ak sa to dá - nech sa aspoň 1 z vás stále vyspi, inak si to odnesie vaša psychika.. Keď je človek totálne unavený, reaguje podráždene. Ženy majú tendenciu kričať, vyčítať, muži zase nadávať = presne to sa u vás deje. Je to známka toho, že ste obaja vyčerpaní.
2. Spi cez deň. Potrebuješ nabrať sily. Jedlo si objednaj tých pár dní, kým sa dáš dokopy. Prádlo počká.
3. Tie rady pomaly o rozvod si nevšímaj. Ono sa to utrasie. Prvé týždne s malým dieťaťom sú vždy zaberák. Hlavne pri tom prvom, keď sa všetko otočí dole nohami. S manželom sa k tom úprimne porozprávajte, čo vás pri tom trápi, čo vás zaskočilo alebo nemilo prekvapilo. Určite nájdete toho dosť. Ak ste na seba takto predtým nekricali a nenadavali, tak sa to vráti spat do bežných koľají, keď si zvyknete na nový režim (alebo sa mu nejakým spôsobom prispôsobite).
@elizabet173 Nepreháňaj. Vôbec to tak byť nemusí. Ja som tiež manželovi vynadala keď som bola unavená. A neprešlo to do ničoho iného..
Čo myslíš ze je lepšie jej radiť rozvod s mesačným bábätkom?
Tam treba komunikáciu, toleranciu a zmieriť sa s novými podmienkami (zmenené podmienky kvôli bábätku), nie rozvádzať sa alebo stupňovať konflikty.
no ja neviem.. hormony nehormony.. unava neunava.. ale takto vulgarne nadavat svojej zene fakt niekomu pride ok? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Je mi z neho smutno aj za teba.😔
@lenkakravcova to je vtip, že? Jedna vec je výmena názorov, druha vec niekomu vulgárne nadávať
Obzvlášť zene ktorá mi porodila dieťa, toto sa neutralite ani náhodou
neries to na MK, mas sa rozpravat s nim o tom, ako sa citis.
ked to nejde a je ochotny- partnerska poradna. alebo kazdy sam a liecit si svoje zranenia z detstva.
okolnosti byvaju kadejake. kazda sme vyrastali v roznych "nastaveniach nasich rodicov a kadeco si od nich zobrali pre svoj zivot. ked ste sa spolu stretli, ten muz mohol uplne zapadat do tychto tvojich vzorcov, ktorymi si zila/ a este asi aj nejaku chvilu zit budes/ .
vela zien mame problem s vlastnou sebahodnotou a je tazke robit taketo zasadne rozhodnutia, z jedneho dna na druhy odist od cloveka, s kt.sme vo vztahu nejaku dlhsiu dobu.este aj s dietatom..
neznamena hned, ze je zena hlupa, alebo ze mala ruzove okuliare, ci chcela si udrzat vztah dietatom... mame kazdy svoje neporiesene veci v sebe a podla toho takych ludi aj k sebe pritiahneme a v danej chvili nam "vyhovuju, len to si casto clovek neuvedomi hned "len tak. ..teda, ak vobec.... ked sa zmenis ty,a zacnes si seba trosku viac- ale nie len "na chvilu, ale realne, hlboko vazit, az potom dokazes od takehoto chlapa odist a byt s niekym, kto si ta bude vazit tiez
Vulgarity a urážky sú nebezpečné v tom že prelomia určitú hranicu, cez ktorú by sme vo vzťahu nikdy nemali prejsť. Lebo ak si raz škaredo vynadáte, druhýkrát už je to ovela lahšie. Niekto to zo seba vie striasť, niekto nie, a zvlášť podpásovky kedy ten kto vás najlepšie pozná vie zasiahnuť citlivé miesto sa ťažko zabúdajú.
To s tym posmievanim, však si mu mala povedať aj ty svoje, mne raz jeden kkt sa posmieval, iba raz to urobil... si mala vidieť aky ksicht nahodil, presne preto, lebo hnup asi cakal, že sa zlozim alebo čo 😆 Ale ja som Adela humor a navyše, mam sice nos jak hrom, ale mne to nevadí, preto sa ma to ani nemôže dotknúť 😊 Asi by si mala počkať kym sa hormony ukludnia a debila pošli do....za Michaelom Jacksonom.
@elizabet173 Elizabet nie som naivná. Kvôli pár nadávkam, chybe, ktorá sa nemusí fakt ze nikdy opakovať, by som rady na rozvod nedávala. Určite nie.
XY tém je tu o tom, ako sa niekedy ľudia viac snažili vo vzťahoch spolupracovať a meniť zle veci k dobrému, a dnes sa len rozvedu..
A potom tu také rady na rozchod, rozvod kvôli trápnej slovnej natahovacke dvoch unavených mladorodičov.
Každý, kto žije v manželstve xy rokov si prešiel kadecim - stresom kedy sa zachoval ako somár.. Ale keď to ti ľudia vyriešia, vzťah to posilní.
Niekedy mám pocit, že tu pomaly každá druhá rada je o tom ako sa rozviesť miesto toho ako tu dajú vec nejako napraviť a zlepšiť situáciu.
A ženy, pochybujem ze sa novopečena mamička ide teraz rozvádzať, takze tieto rady jej situáciu ani nevyriešia. Len naopak skomplikuju (bude smutná, nahnevaná) a problémy im nevyriešia. A ak by sa aj rozviedla, tak jej to nepomôže o nič viac (len bude mať väčšie starosti o financie kým je bábätko maličké). Ak to je prvýkrát co sa toto deje, treba to riešiť. Rozumne. Nie dávať návrhy na rozvod, rozchod atď.
86 hgb ti zistili pri akej príležitosti, máš lieky, odvtedy si mohla padnúť na hranicu chudokrvnosti 70hgb,stojis o transfuziu?
V pondelok u obvodaka, dokonalý nech vartuje
3 týždne krvácania... Na gyndu, padá ti hgb, budes sa plaziť od unavy, prídeš o vlasy
Aký máš nos? Simi Babcakova+?
Šetrí na plastiku, tvoj drbolin už má páku na teba, ako ta deptat.
30.rokov obaja... dosť starí na decko a pritom ste bez energie, trpezlivosti, radosti
Niekde sa asi stala chyba... 💔
Nooo tak ukázal sa v najlepšom svetle. Nebude to veru prechádzka ružovou záhradou. Pevné nervy. Ak máš možnosť odísť, ukončí to hneď! Chlap, ktorý krátko po pôrode takto nadáva žene a svoje malicke bábätko nazýva decko, je fakt primitiv a nebude to lepšie 😔Práveže by som sa obávala ešte horšieho. Dávaj si pozor na svoje bábätko!
Kolko mate rokov? Resp muz? Ocividne ho starostlivost o dieta a dieta samo poriadne prekvapilo. Obidvaja ste ocividne na pokraji sil, vytazeni a nevyspati.
My sme sa tiez s muzom nakricali a naplakali, kym sme si na noveho cloveka zvykli. To prejde 🙂