Baby potrebujem radu muz mi stale uteka sa kamosmi bud po robote na pivo alebo ked ma volno. Keby isiel na chvilu tak som s tym ok ale on nikdy nepride ani ked sa dohodneme ani ked mu zavolam to sa tvari ze nepocuje. Ani po zaverecnej nepride vzdy sa este niekde zabudne. Potom neni mozne aby ma dalsi den fungoval spi az do obeda a je protivny. Robi kratky dlhy tyzden a po odrobenom vikende ide von pride v noci a dalsi den sadava dokopy. Takze som stale sama s detmi a ked je aj doma nic sa mu nnechce a je unaveny viete mi ppradit?
@zuzanka2116 preco si stale s nim?
Jasne to je jedine čo tu viete poradit...😁
zahodiť pokazene, namiesto pokusu o opravu
@aylinn Pokus o opravu? Coho? Prečo sa nepokusi ten čo to kazí? Zeby preto lebo ma doma zenu co "drzi hubu a krok"..., navarené,obriadene...
Ja ked to tu citam a nielen od jednej rozum mi "stoji" kde na takých debilov tie ženy chodia a este aj deti s nimi majú....toto ja nechápem.
@evittam no podla mna toto nieje dôvod na rozvod! Nie každá chce byt slobodná mamička iba "tak".. a nemožme očakavať že budu dvaja vo vztahu ktori to budu chciet napravit, stale je len jeden. A snad sa nebudu hrat na blby a blbsi ked mozu hrat mudrejsi ustupi.. píše sem predpokladam lebo chce radu ako naňho, ako to zmeniť, nie radu že sa snim ma rozviesť, nato si myslim nepotrebuje nikto rady z MK
@aylinn A minimálny problém?! Nayebat si deti s človekom co chodi po krcmach a radšej s kamosmi? To je k comu dobre? Ale zase asi typ-hura zalubeni, hurá tehotna za par mesiacov no a co ine zostava len svadba, fesacik vsak nemieni zmenit zivot tak možno ho druhé dieta zmeni..no tak nech skúsi teda 3 - mozno to zaberie...🙄
no muž trávi svoj volný čas tam, kde mu je dobre. Doma sa asi s vami nudí, nebaví ho to, tak ide inde. Tipujem, že taký bol aj pri jednom dieťati. Nie je rodinne založený. Takže buď si na to zvykneš, alebo skúsiš ešte ho doma viac zaujať. Inak neviem poradiť.
@evittam pane bože každy človek ma iny pribeh.. prečo sudiš stale (v kazdom prispevku) ze skym si kto spravil deti.. ja toto nepochopim.. ja som si tiez "NAYEBALA DECKO" s clovekom s ktorym som bola dokopy pol roka proste stalo sa nikdy by som nesla na potrat aj keby bol neviem aky krčmar a neviem co! sú rôzne príbehy, nie vsetky deti sa na svet dostanu iba preto lebo rodicia sa velmi snazia a usiluju o splodenie.. takze toto mi pride dost odveci riesit. Mozno ho chytila druha puberta , neuvadza autorka ani vek ani ako dlho su spolu ani neuvadza ci maju ine problemy okrem tohoto. Možno je aj ona nejaka sekera alebo je ona spušťačom jeho spravania, to nemozme vediet. Ale ved to je jedno 100 ludi 100 nazorov, aj tebe pekny zvysok vecera
@zuzanka2116 nechaj mu doobeda deti a povedz, ze ides s kamoskami na kavu alebo cvicit, on mal spolocenske vyzitie vecer, ty budes mat doobeda. Som si ista, ze deti ho spat nenechaju
@aylinn Ja nikoho nesúdim. Len som vyjadrila názor. To je všetko. Kazdy si je strojcom vlastneho šťastia. A ano ja osobne nechapem zeny co si robia deti s muzmi, ktori evidentne o rodinu nemajú zaujem. To je všetko.
A ked nechcem dieta tak áno si ho nerobim a nie ze "stalo sa".😉 Ale ano to chápem tak do 20tky aj to je moc.
nechcem krivdiť, ale z povaľača nebude nikdy ani dobrý manžel, ani dobrý otec. A ty sa musíš rozhodnúť sama, Na MK vyjadrí každá svoj názor, ale ten ti nepomôže. V takýchto prípadoch sa treba riadiť v prvom rade vlastným rozumom...
@evittam prve sme mali mlady. Druhe sme sa viac ako rok snazili. Mne skor pride ze si zvykol ze prve je uz vacsie a zas sme chodievali kade date a teraz sa nechce vzdat toho a ma vela kamosou este bez deti a kolegov co nemaju ani frajerky a ked ho volaju ma problem povedat nie...
@zuzanka2116 Asi by som s nim jednala ako s pubertakom, lebo tak sa chova. Takze ak chces ist na flam, tak samozrejme mozes, ale najskor urobis a dostal by taky zoznam, ze by ho chute na flamovanie presli. A ak by stale nechapal, ze ma aj nejake povinnosti, tak by som sa zariadila bez neho, dalsie dieta predsa nepotrebujes.
@evitka83 s tymto on nema problem on je rad ze idem a vie ze ja sa za nimi aj tak vzdy ponahlam. Ked je s nimi on sa postara o to nejde. Mne ani nejde o to ze ide von ale v akom stave chodi a ze nevie prist domov ako sa dohodneme a neodpisuje a zatajuje sa. Pride mi ze nechce moc travit cas so mnou.
@zuzanka2116 No tak ved ho treba viac zaradit do starostlivosti o deti. Nedokáže povedať nie? A ty si kde? Nie si pozvaná? Ak ano tak zariadiť kto bude s deťmi ak nie tak bohužiaľ....Je taky isty rodič ako ty. Alebo tiez ako som uz napísala-zariad si víkend pre seba a hotovo nech sa konecne preberie a stara sa v prvom rade o rodinu a s nou travi cas a potom kamaráti a nie opacne.
Myslím, že tu sa moc poradiť nedá,zrejme mu taký spôsob života vyhovuje. Musel by mať v prvom rade snahu on sám o zmenu, o to že už bolo dosť a teraz chcem tráviť čas z rodinou. Pokiaľ si to neuvedomí sám, tak sa to nezmení.Napadlo ma ešte na plánovanie rodinného víkendu.
@zuzanka2116 Tak ak citis co pises ze nechce byt s tebou tak proste rozhovor ako si predstavuje zivot a opačne co cakas ty....Ste manželia-partneri-rodicia....
@zuzanka2116 V com? Preco mas deti s podobným muzom? Ved mu ich nechaj a chod ty napr.prec na vikend a nech sa rozhodne bud rodina alebo kamosi...