Ahojte baby, chcem sa s niekým porozprávať o mojom probléme. Máme 3 ročnú dcéru ale som na ňu úplne sama pretože môj manžel väčšinu svojho času trávi u svojej mami alebo na gauči a telefónom.Vôbec nežijeme ako rodina. S malou sa pohrá tak 15 min. potom si ľahne a dokáže byť na telefóne celé hodiny a keď ho to prestane baviť odíde k jeho mame je tam tak 6 hodín príde domov ľahne si k telke a znova dookola. Somnou sa rozpráva minimálne a to nehovorím o Tom že od kedy máme dieťa mi nedáva ani cent. Neviem čo robiť už som z toho na nervy.
Svokra to ako vidí.podporuje ho v tom?ja ako mama by som si s ním sadla a prehovorila mu do duše, že nemá vysedávať u mňa doma,ale ísť za ženou dieťaťom
Nehovorím ,že si dá povedať
Ale keď ho ona neusmerni a podporuje ho,to nerobí dobre
Nie, nazvalujem to na mamu .
Len sa zamýšľam, ako by som ja ako mama konala .
Nieco mi hovori, ze pred tym to bol pozorny partner, travili ste spolu vela casu a mame chodil raz za rok 🤷♀️ predpokladam, ze si to s nim riesila skor ako s Modrym Konikom, aka bola jeho reakcia?
Takto to vidím.su to zásadné veci, keď nemáte spoločnú kasu v domácnosti a musíš si pýtať peniaze..myslím,že to sa nezmení.problemov vidím viacero
Píšeš,že má dcéra 3 roky, to už si v práci alebo len nastúpiš.tak sa treba osamostatniť.ukoncit vzťah.
Áno predtým sme super spolu žili, on mi na to povedal že aj u nej je doma. A svokra je šťastná že je pri nej raz keď sme od nej odchádzali ho objala a povedala že jeho si tu nechám.
Jeho len nebavi byt s vami, asi stale po nom nieco chces, stale nieco potrebujes, decko furt otravuje, este aj peniaze sa viac minaju, tak co by nezdrhol k mame a domov prisiel len trenky vytriast, polezkat si a pospinkat.
svokra tiež úžasná, to jej nedopina že zakial to jej vyhovuje a mysli len na seba, že jej vnúča toho otca tu dobu čo vylihuje u nej otca postráda? čo tak jej to pripomenúť?
aj keď v skutočnosti si nemyslím že keby je doma, o dieta by ani nezakopol, takze vlastne otázka na teba- chceš s ním ďalej žiť? lebo z toho celeho mi vlastne vychádza že máš iba zbytočnú robotu okolo neho (nakúpiť jedlo aj preňho za svoje, navarit, prat…) a výhody sú čo? tých 15minut? keby ste rozvedený a zoberie si dcéru na 2hodiny, aj to by bolo vlastne o dost viac
@kristinka92 nechcem takto s ním ďalej žiť ale mňa to strašne mrzí za malú pretože ona ho tak ľúbi že mi to trhá srdce
Ľúbi nejakú sochu na gauči?
Pred tym ste super spolu zili a zaroven pises, ze pred dietatom ste spolu nezili, to mi nejako nevychadza (partner bol pred tym u matky, zit ste spolu zacali, ked si otehotenla, porodila), prilis malo informacii na to, aby ktokolvek vedel zhodnotit, co sa udialo, mne to skor vychadza, ze si vlastne nestihla zistit ake to je s nim zit (ja som bola rozhodne ina, kym sme sa stretavali a stravili spolu vikend sem a tam a moj manzel tiez, nie nadarmo sa hovori, ze cloveka nespoznas, kym s nim nezijes) a pred dietatom ti peniaze daval? Kym ste spolu nezili, nejaka som zmatena. Kedy ste spolu zacali zit, kedy ste sa zobrali, ...
@petamich obidvaja máme rovnakú prácu robíme deň noc a dva dni voľno keď sme mali voľno boli sme spolu všetko sme riešili spolu keď sme mali ísť do práce chcel ísť domov nebývali sme spolu celý mesiac ale minimálne polovicu áno takto to bolo 5 rokov a keď som otehotnela tak sa ku mne nasťahoval natrvalo vtedy to bola super a po pôrode sa to celé zmenilo
Si si istá že je u matky? Možno je pri tej s ktorou trávi čas písaním si na mobile ..
@dharmasanata už aj nad tým som rozmýšľala chcela som sa mu pozrieť do telefónu ale zmenil si heslo
@viki0987 no asi prečo si tak zmenil heslo ..
@dharmasanata moc mi to nechce ísť do hlavy že by mohol mať niekoho lebo práveže sa vôbec o seba nejak extra nestará
Nuz dojde muz domov a vypni wifi a pri stasti s toho gauca aj vstane... a porozpravaj sa zo svokrou, ze si kazi manzelstvo a vztah s dietatom, ci toto fakt ona chce... proste od srdca povedz, ze syn dojde domov, lezi s mobilom a nehra sa s dietatom, nic nepomoze, ci by ona takeho chlapa chcela doma a ci jej prijde skvele byt na vsetko sama (nech si spomenie, ved tiez mala male deti!)... za pokus nic nedas, horsie to uz byt nemoze... on sa chodi nazrat domov a o tom, ze neplati na dieta ani nezacinam... boze kde na takych debilov zeny chodite, ked ich nekopnete do zadku a nepoviete, ze TAKTO NIE, zlizne si to aj kazda dalsia, co ich stretne...
@anjelicek26 ja som sa s ňou rozprávala a ona na to že prečo doňho stále rypem a všetko zhadzujem naňho takže to nemalo význam
@viki0987 prečo si na dieťa nepýtaš peniaze? Byt je tvoj? Platí aspoň nájom, energie? Pošli ho k tej mamičke natrvalo však z neho nič nemáš.
Suhlasim. Co z neho mas? Tarchu. To ze sa 15minut pohra s dietatom? To bezne na ulici sa k nam nejaky sused prihovori…
Neplati. Plnohodnotne nevenuje. Nepomaha…
Niekedy je potrebne buchnut po stole a povedat dost! Bud alebo…
Ak pojde buduce k mame pribal aj dceru.
Aspon je super sex a nim ? Lebo uplny trudik je z neho . Lenoch na gauc s mobilom
Ako ho to dieta moze tak velmi milovat Ved nie je o nic lepsi ako poduska . Totalny nezaujem voci tebe a dietatku z jeho strany . Mama nech si ho necha . Nudi sa stebou Asi si vypisuje s babami na nete . Nepaci sa mi to. Takto chces zit ? Mas na viac . Nech sa spamata alebo ..
Správa sa na hovno, nestara sa o seba- vyzera - ako hovno, ... tak ho spláchni ako hovno a nech ho kanäl berie trebars aj k mamičke, keď je pre ňu ukrivdený chudáčik. Treba ísť ďalej.
Ďalsí do zbierky...🤦♀️