Manžel je nonstop na telefóne

nezabudka3391
13. okt 2024

Ahojte prosím o názor...manžel si nonstop vypisuje na mobile s rodinou, večne do neho tuka...ide na wc s mobilom, ide do sprchy telefón so sebou ide vyniesť smeti tiež telefón v ruke...milenku nemá , nikam nechodí okrem roboty....lezie mi to na nervy, každu chvíľu mu to tuknd, je to nepríjemné.Už som sa ho pýtala či musí večne tukat do mobilu a žiadna odozva. Či by ste robili ?

janka_23
13. okt 2024

@nezabudka3391 si si istá ze si vypisuje s rodinou? A ak áno o com si s nimi preboha vkuse vypisuje?

tundra
13. okt 2024

@nezabudka3391 je zavisly na telefone a pokial sa on sam nerozhodne,tak nespravis nic...
Hladala si rozvodoveho pravnika,tak to dotiahni do uspesneho konca.Lepsiu radu pre teba nemam...

petamich
13. okt 2024

Kazdy sa inak mentalne dobija. Niekto scrolluje konika, niekto si pise s rodinou/kamaratkami, iny cita knihu 🤷‍♀️ vadi ti to lebo netravite cas spolu? Ak ano, tak sa jednoducho dohodnite, ze budete mat vecer bez mobilov.

gribka1
13. okt 2024

A ten mobil je niekedy aj položený, či ho má v kuse v ruke? Asi by som sa mu smiala, že je ako pubertiak, keby dotyční vedeli, že im píše pri veľkej či malej potrebe, asi by sa zbľuli. Ak to budeš robiť ty, nedôjde mu? Zase že s rodinou... Môže a nemusí.

januska12323
13. okt 2024

Otrieskaj mu ten mobil o hlavu

slavomira236
13. okt 2024

@nezabudka3391 moj ma tlacitkovy a je pokoj . Nastastie nechce iny.

k47
13. okt 2024

Začni si s ním písať 🙃.

jozeffezoj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jozeffezoj
13. okt 2024

Ešte na záchod sa nechodilp písať s rodinou..
Také bájky som počúval aj ja, ale rodina to nebola...
Milenku mat nemusí ale je na dobrej ceste

rorino
13. okt 2024

@slavomira236 aj môj a keď potrebuje niečo napísať,píšem ja,😂

vilma7
13. okt 2024

By som mu schovala telefón...len dufam že nemáte deti, lebo budu mat "pekný" príklad.

nezabudka3391
autor
13. okt 2024

@janka_23 ja vobec netusim minuly rok napriklad ohovarali so segrou mna a svagra teraz vobec netusim co ci pisu aj ze idu na hajzel alebo co on mi nepovie s nimi sa viac bavi jak so mnou

nezabudka3391
autor
13. okt 2024

@gribka1 ma chvilku, ale ide na hajzel telefon v ruke ide do sprchy telefon so sebou ide sa ucit s dcerou telefon v ruke ide do inej izby tiez s telefonom, ide do pivnici telefon do vrecka atd

gribka1
13. okt 2024

@nezabudka3391 Divné, tak buď je závislý na telefóne, alebo ba sestre alebo má tajomstvo. Ale ak by ma ohovaral, tak telefón zažije kladivo.

nezabudka3391
autor
13. okt 2024

@gribka1 keby som pouzila kladivo by bol este vacsi ohen na streche

gribka1
13. okt 2024

Ak by bol plán ten požiar založiť, prečo nie😂 ja by som to vlastne v kľude ani nedala.

nezabudka3391
autor
13. okt 2024

@gribka1 mne pride akoby nemal prestrihnutu pupocnu snuru od rodiny ja neviem co vsetko si pisu ale vadi mi to ze so mnou sa nebavi hlavne nie o nas dvochv ale s rodinkou si vypisuje nonstop denne

gribka1
13. okt 2024

To si vydržala celkom dosť.

nezabudka3391
autor
13. okt 2024

@gribka1 tak asi znesiem vela ale toto uz je vela aj na mna...raz vybuchnem a bude zle nedobre

gribka1
13. okt 2024

@nezabudka3391 Už boli u od teba pokusy to s ním riešiť?

nezabudka3391
autor
13. okt 2024

@gribka1 no pytala som sa ho co si tolko s rodinou vyypisuje tak len mavol rukou ze kvazi nic take uz som to viackrat spomenula ze stale si len vypisuje ale nic ziadna odozva

peknyvladko
13. okt 2024

@nezabudka3391 neviem s kym si tvoj manzel vkuse vypisuje, ale rodina to nebude zlatko

svokrinjazykmonika
14. okt 2024

@nezabudka3391 nebuď naivná že si vypisuje a rodinou.

barbie2023
14. okt 2024

Je závislý a nevie o tom. Ako väčšina dnešných dospelých a najmä mužov. Viem aké je to a neviem ti absolútne poradiť ,no verím ti ,že ti to lezie na nervy. Zahodeny život ,že hľadí len do toho.

greywolf
14. okt 2024

@nezabudka3391 zavislak, je takych ludi vela teraz, aj muzov aj zien. S mojou mame obcas taku ,,vyzvu,, vikend bez telefonu a TV. Je to super , clovek zrazu zisti ze ma ovela viac casu pre seba. Vyskusajte.