Manžel je niekedy na mňa drzý

3. nov 2022

Máme normálne manželstvo.Lubime sa.No manžel občas výbuchne a potom je drzý,kričí na mňa.Ked som chorá, stará sa o mňa,keď niečo potrebujem pomôže.Detom sa venuje.No občas mu niečo sadne na nos a začne mu vadiť niečo potom kričí na mňa.Priklad dnes bola som na nákupy,menšie dieťa bolo doma.Manzel nech ho zoberem so sebou aby si on oddýchol.Tak som zobrala.V meste som stretla mamu,sme sa zakecali,išli sa prejsť.Dosli sme domov po 12tej.Manzel hneď začal kričať či neviem koľko je hodín,že on doteraz čakal na nás a nevedel kde sme.Som mu povedala čo sa stalo a on že nabudúce nech dám vedieť.Pritom bolo by jedno či by sme boli doma alebo v meste,oddýchnuť si manžel oddýchol do roboty.Niekedy fakt nechápem tieto jeho zmeny nálad

stanulienkat
3. nov 2022

On nema telefon, aby ti zavolal, ci si v poriadku? A dieta teda postrazit mohol...

victory7897
3. nov 2022

Mobil ? Telefonát sms-ka? Čo ste v 1980tom?

petranelkova
3. nov 2022

To ani nie je problem ta situacia ale skor reakcia na nu. Mohol to inak podat, toto je take prchke, to nemam ani ja rada, rovnako ako ty, mohol aj on zavolat.

sissy27
3. nov 2022

no ja by som ho rovno od dverí uzemnila že
1. nech prehodnotí tón akým sa so mnou baví, lebo kričať môže na tú, čo mu ráno šnúrky zaväzuje
2. chcel oddychovať, tak mal priestor, nedohodli sme sa, kedy prídem
3. ak mal taký strach, tak mal zdvihnúť telefón a zavolať mi
4. oznámila by som mu, že ventilovať sa môže pri varení večere a uprataní kuchyne, nie na mne

luccija
3. nov 2022

Som cakala rozuzlenie, ze mu nemal kto nalozit obed🙂ak by mal taky strach, tak by napisal...

janickacrazy
3. nov 2022

Nie je náhodou tak trochu žiarlivý?

jaskolka
3. nov 2022

A on nemá mobil, aby zavolal, kde si?

0silvia0
3. nov 2022

to čo ti dáva priepustky že od do môžeš byť vonku? To by chcelo jeden ventil smerom k nemu a pekne mu to vrátiť späť ako píše @sissy27
Tak pánko chcel oddychovať, tak mal oddychovať a nie vás čakať. A keď vás už čakal, hádam aspoň obed navaril.

autor
3. nov 2022

@0silvia0 Obed som uvarila ja ráno,takže mal čo jesť.
@jaskolka Nemá rád mobily a túto dobu,volá mi len vtedy keď je to už nevyhnutné.
@janickacrazy Žiarlivý a na čo?Aj on môže ísť kam len chce,len on nema kamarátov a s kým ísť von.

luccija
3. nov 2022

Este, ze si navarila, dieta tahala do obchodu, lebo chce oddychovat a este aj nahuci.Jooj tak by som mu vynadala.A este, ze nema rad mobily, tak si mal vylozit karty a vedel by kde si...to je tak, ked muz je zvyknuty, ze zena je pomaly retazou priviazana k domu.Zrazu nieco ine a on je z toho na nervy

janickacrazy
3. nov 2022

No to by vysvetľovalo tú jeho náladu, že sa naštval, že si sa zdržala niekde. Niektorí chlapi nepotrebujú žiadny dôvod na žiarlivosť, proste sú takí. Lebo potom to nemá logiku, chce oddychovať, tak mal byť rád, že ste preč a nie frflať.

nikpa
3. nov 2022

Kazdy clovek má svoje muchy. Ak si inak rozmumiete tak by som nerobila problém tam kde nie je. Veď mu tu povedz, že ťa to mrzí keď na teba kričí a nepáči sa ti to. A druhá vec, telefóny asi máte. Nevedel zavolať kde ste sa zdržali? Tiež vyrába problém tam kde ani nemusí byť.

nwnw
3. nov 2022

Ziarli

petricka22
3. nov 2022

Jaj zeny, ved toto nie je ziadna tragedia. Mas prchkeho muza. Tak sa nastval, mal zavolat. Problem vyrieseny, idem dalej. Nic sa nestalo. Urcite to nepisem na kona. To si ozaj v manzelstve neriesila vaznejsi problem? Netreba vsetko tolko prezivat, zbytocne samy seba ukratite o pekne chvile…

simca06022011
3. nov 2022

No hneď medzi dverami by som mu vypapulovala kedy zacal hučat😂 Nema rad tuto dobu? No jeho problem, nech si pohovori so psychológom o tom. Ked ma takyy velky strach ma zavolat. Ci keby si mu ty volala, nevolas na mobil?
Nabudúce nech.volá alebo sa strachuje ale.potichu

autor
3. nov 2022

@petricka22 Som kľudná povaha,tým pádom nie neriešila som žiadny problém.Nevyvolavam hádky,s manželom sme sa ešte ani raz nepohadali.

roja01
3. nov 2022

To je pekne, ze ste sa este nikdy nepohadali, len tu nieco nesedi. Kedze nakrical bezdovodne (obed mal, oddychovat mohol a na presnom case navratu ste sa nedohodli) bola by na mieste riadna vymena nazorov, nech si nezvyka, ze moze len tak nakricat hocikedy. Aj ked nerad pouziva telefon, v pripade strachu o vas by bolo jeho pouzitie najjednoduchsim riesenim.

janickacrazy
3. nov 2022

No a tu je ten problém, on na teba kričí a ty si kludná povaha a nič mu nepovieš, len tak stojíš a počúvaš. Celé zle. Ja som tiež kludná povaha, ale teda keby mi toto zadrie manžel, tak by som mu žalúdok vyčistila.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
3. nov 2022

@autorka

Prepac, ale zda sa, ze ty si v tom vztahu ta "chudera", nerozumiem:

- prečo si mu nenechala dieta? Ze si chcel odychnut? Ved ty si sla na nakup! Bezne treba rodicovi nechavat vlastne dieta.

- Ak neplanoval ist nikam, preco si ty rano varila? Preco nevaril on? Nie je mu hanba, ze sedi doma na riti, a zena vari + si berie dieta na nakup?

Prosim ta, nebud pre neho smudlou, spravaj sa ako zena, ako ta princezna, bud vznesena, sebaista, mudra.... ty tu nie si pre jeho darebnost

miadi
3. nov 2022

Ty si mu mala odovzdat dieta s tym ze ak mal ozaj strach prekonal by svoju fobiu k mobilom a zavolal by. Mala si povedat ze nema co na teba ziapat a ze dnes ho uz nechces vydiet ze on si oddychol strcit mu dieta a otocit sa na pate a ist prec . Niekde si pre zmenu odychnut. A nech na teba necaka nevies kedy sa vratis ale ked bude mat strach tak nech cinkne a mu povies kde si.

luccija
3. nov 2022

@miadi nedaj Boh by sa jej nieco stalo je prec par hodin a on jej nezavola, lebo..
Autorka mozno si az prilis kludna

autor
3. nov 2022

@zmrzlinka2021 Ja vstávam s deťmi o 6tej,vychystam ich a automaticky dám hneď ráno variť.Manzel má tento týždeň poobednú,dosol skoro o polnoci a spal do 8smej.Ked som išla do mesta na nákup,som sa ho pýtala či malého mám nechať doma alebo zobrať so sebou.Muz že nech zoberem že on si chce oddýchnuť.Tak som zobrala.On nevarí,len ja.A nesedí doma na riti,chodí do roboty na smeny.
@miadi Došli sme s malým domov, naobedovali a manžel už isol na poobednú.Do večera ja som s deťmi.

miadi
3. nov 2022

Aj zajtra je den. Alebo ked mà volno Proste mu nechaj deti a chod si oddychnut. Toto fakt vyzera ze si prenho pes odtrhnuty z retaze.

miadi
3. nov 2022

@luccija Jasne vyhovorka ze nema rad tuto dobu a mobil Keby mal naozaj strach tak by utekal hladat ich do obchodu ked sa mobilu boji ako čert kriza

0silvia0
3. nov 2022

Ja ti neviem, co tak povedat tomu tvojmu ctenemu a velebenemu muzovi, ze niekedy by si si rada oddychla aj ty, ci to by bolo prilis trufale vo vasej domacnosti?

zmrzlinka2021
3. nov 2022

To je jedno, ze chodi do roboty na smeny.
Ty si myslis, ze ked nastupis do prace, ze kto sa postara o deti a domacnost? Manzelovi oznamis po praci, ze si potrebujes oddychnut?

A nepytat sa, ci deti mozes nechat... proste "idem zlatinko na nakup, tu mas filomenku... lubim ta, papa..."

autor
3. nov 2022

@0silvia0 Aj ja si oddýchujem,keď má voľno a je s deťmi,ja si citam alebo idem von s kamarátkou do mesta/na návštevu.

@zmrzlinka2021 Aj ja pracujem, len na polovičný úväzok

zmrzlinka2021
3. nov 2022

Ak pracujes na polovicny, tak robi 70 % domacnosti, zvysok manzel.

V ziadnom pripade netoleruj to, aby si z teba robil sluzku.

lintu
3. nov 2022

Dovoluje si k tebe len tolko, co si nechas. Uz by bol davno upratany. Ak ma problem pouzivat sucasne telefony, tak mu zaobstarajte stary tlacitkovy. Volat vlastnej rodine snad zvladne.