Manžel je mamičkár, poraďte čo mám robiť

lenulka_14
12. jan 2020

Ženy môj chlap je asi mamičkár 🙈sorry ze je to dllllhe,potrebujem to dat von konecne.
Mám 27r. on má 37r. +Máme malé bábätko.
Zijeme v meste kde sme sa narodili a tu ziju aj jeho rodicia aj moja rodina. S mojou rodinou sa vidame max.raz ta mesiac niekedy ani to nie.. Proste kazda sestra ma dieta,rodinu(svoj zivot) moja mama je skoro stale v robote a ked neni tak chcem aby si oddychla(nemame nejak najlepsie vztahy ale to neni dovod ze tam nechodim).
Proste som uz nastavena tak ze mam svoju rodinu a tieto navstevy obmedzim iba na sviatky a narodky.
Ale moj chlap ten by najradsej vysedaval stale u mamicky..
minimalne raz do tyzdna tam musi ist..
Popritom ona tiez chodi do roboty -takze samozrejme cez vikend ked aj on ma volno (a mohol by sa venovat nam,tak nie my sa musime trepat k jeho rodine )
Dost co mi jeho mama dosla pred operacku s mojim chlapom ked som rodila (nasrata som bola ale ok predychala som-prve vnuca). Potom samozrejme dosli smsky ako nekojim,preco a podobne kktiny-ignorovala som to.
Vkuse nejaky dovod si vymysleli aby sme tam isli k nim(sviatky,narodeniny pochopim) ale podte na obed a podobne fakt nechapem ??(doma varim)
A ten moj dement (uz som nasrata) tam hned uteka
Jemu nedojde ani po XY pokusoch co som mu povedala ze nechcem tam tak casto chodit a ze uz ma svoju rodinu ktorej by sa mohol venovat. !!!
To ste mali vidiet na Vianoce skoro sa rozplakal ze sme boli doma (boli to malej prve vianoce tak som chcela aby sme boli doma ako rodina) a neostali sme u nich..(lebo samozrejme sme tam museli ist 24teho a potom chcel este aj 25,26teho ist.
To uz samozrejme dohodli doopredu zas nejake posoedenie na Stefana tak sme tam zas museli ist..
Moj muz ma este brata ktory zije v Ba (ten chodi domov minimalne aj ked cas ma cez vikendy tiez-robia spolu s mojim chlapom)
To ani nevravim ze cez tyzden teda robi alebo ide do Ba pracovne este aj cez sviatky chcel robit (ale to som uz mu vynadala ze preco jeho brat moze mat dovolenku a on nie ? Ked ma male dieta doma !! Jeho brat je slobodny,bezdetny.)
No a dnes zobral malu rano do obyvacky ked plakala-on neni schopny ju nakrmit ked mu nepoviem alebo nieco urobit ked mu to nepoviem..
tak ju nakrmil ked som mu zakricala a potom len strasny plac malej -on ju oblieka ze ide ju kocikovat a ja sa pytam a kam ? On ze k nasim 🙈🙈🤦🏻‍♀️ Tak teraz tu sedim doma jak trubka a normalne rozmyslam ze zbalim seba aj malu a idem ja ku svojim. Nech sa uvedomi
Co by ste robili ??

sasa1310
12. jan 2020

@lenulka_14 normálny chlap, ktorý funguje tak ako predtým. Má 37 rokov, doteraz vlastný život, ktorý kvôli tebe meniť nebude. Veď si vedela akého si berieš. Mal už predsa vtedy nejaké tie návyky. Ťažko budeš 37 ročného meniť k svojmu. Či by bolo lepšie, keby namiesto k mamičke chodil do krčmy?
No ja fakt nerozumiem čo ti vadí. Bývate v jednom meste, ste kúsok, tak je normálne, že sa chcú navštevovať

lenulka_14
autor
12. jan 2020

@sasa1310 nie sme manzelia. No bolo by dobre keby namiesto navstev jeho rodiny sa venoval doma svojej🙈
Nechcem hadam tak vela ?

limetka69
12. jan 2020

Prepac, skor mi prides cudna ty, ze rodičov navstevujes len na sviatky. Nevidím na tom nič zlé. Áno si inak naučená, ale to neznamená, že on je divný ked majú dobré vzťahy.

nickpick
12. jan 2020

@lenulka_14 asi sa citi doma u maminy lepsie ako u vas, hlavne ak ho za to stale ovreskujes, ja si nemyslim, ze ja na tom nieco zle, pokial je jeho mama v pohode, moj chodi k mame takmer denne (tiez zijeme v 1 meste), je uz starsia a chodi ju omrknut ci je ok, velmi jej pomaha a podla mna je to obdivuhodne aky maju vztah, svokra zase velmi pomaha nam, navari, ozehli, chodime k nej v nedelu na obed, ved ma iba nas, moji rodicia ziju od nas 2 hodiny cesty a aj s nimi udrziavame culy vztah, v lete sme u nich na chalupe nonstop, s mamou denne volam a pisem, sme si blizki, co je na tom zle? a preco by sme sa mali po zalozeni rodiny separovat?

eliska13
12. jan 2020

@lenulka_14 vidíš to tak, lebo ty nemáš s rodinou nejaký vrúcny vzťah.Mne sa to nezdá choré.Bude Ti stačiť vidieť tvoje dieťa pár x ročne?rodina je o tom, že sa stretávajú a rozprávajú kto čo zažil aj, keď sú deti staršie, dospelé.Stretli ste sa dvaja, ktorí majú na to iný pohľad.Neviem prečo trucujes?

amelie2017
12. jan 2020

Podla mna je uplne normalne ist k rodicom raz za tyzden, skor mi pride divne, ze ty byvas v tom istom meste ako vasi a nenastevujes ich. Bud rada, ze si male vybuduje vztah so starymi rodicmi, ja som daleko od rodiny a trapima, ze sa vidia len niekolkokrat do roka. Navyse ked zacne skolka, skola, budes rada, ze svokra sa o male zaujima, neraz budes potrebovat jej pomoc pocas prazdnin ci choroby.

henamichal
12. jan 2020

@lenulka_14 velmi si nevdacna. Nie ze by si sa tesila ze vas svokra pozyva na obed! Boze...ked je svokra drza vadí a ked je milá tak aj to vadí....vam nevestam vyhoviet sa vobec neda! A navyse tvoj muz nechodi k svojej matke denno denne ale tyzdenne raz. Co chces?! Mam pocit ze chces aby naveky zabudol na svoju matku ze mal niekedy jednu ktora ho pre teba vychovala! Strasne si sebecká! Mas v sebe nesmierne vela hnevu a malo lasky a hlavne velku nenavist!

0silvia0
12. jan 2020

@lenulka_14 ked chces aby zostal s tebou a dietatom doma, skus mu vytvorit prijemne prostredie domova. Lepsie ako u mamicky - toto je cesta, nie ta tvoja permanentna nasratost😇

eliska13
12. jan 2020

@lenulka_14 moja suseda má 2 deti takmer 40 tnikov a každú nedeľu vari a čaká, že sa stretnú ako rodina a to ešte dcéra s ňou robí v práci.

lenulka_14
autor
12. jan 2020

@eliska13 ja netrucujem. Len nechapem preco mam vysedavat u jeho rodicov kazdy vikend ked mozme ist niekde my traja? Alebo len byt doma a oddychovat my traja..

amelie2017
12. jan 2020

Vsak si normalne naplanujte program, chodte a ked sa budete vracat, zastavte sa u nich na olovrant/veceru, ukazte fotky z vyletu a hotovo. Aj vlk bude syty aj ovca cela.

0silvia0
12. jan 2020

@lenulka_14 lebo rodinne vztahy sa udrzuju navstevovanim a raz tyzdenne je idealna frekvencia. Mozete ist na obed k svokre a cestou sa niekde zastavit v trojici. Vsetko sa da ked sa chce. Myslis si, ze mas patent na rodinne vztahy a frekvenciu ich budovania. No evidentne nemas😶
Raz budes mozno potrebovat od svokry postrazenie dietata, myslis, ze tam bude dieta ochotne zostavat, ked nebude vybudovany vztah? Tato frekvencia je aj pre tvoje dobro....

sasa1310
12. jan 2020

@lenulka_14 ale on nie je tvoj majetok. A ak ti to takto bude vadiť a budeš robiť cirkusy, tak on tam nebude chodiť len na návštevy, ale tam bude doslova od teba utekať. Vidíš problém, tam kde nie je

aylinn
12. jan 2020

Ja ta uplne chapem, mam to isté 🙂 si nanich proste alergicka mozno si to ani nepriznas ale vnutri to tak je proste sa tam vybudoval nejaky odpor,alergia nanich kôli tomu že tam stále musiš byť takže každa navšteva je preteba vačšim utrpenim 😂 a ked tam ide chlap sam tak si na jednej strane rada niekedy ze vypadne a na druhej sa chytas za hlavu ze sa este neodlepil od cecku asi... viem jak sa citis uplne ..ja som ztoho tiez na nervy a VELMI.

uglybetty1234
12. jan 2020

S mojou mamou som minimalne raz tyzdenn, telefonujeme si kazdy druhy den, povybavujeme si cez seba ak potrebujeme. POmoze mi s detmi ak potrebujem, ked su chore atd... vianoce, dovolenka vylet je samozrejmost ze je s nami. Je sama, segra byva mimo SR. Je to moja mama. Manzel s tym nema problem, sam navrhuje aby sme ju volali. Vdaka za to! Mam len jednu mamu!
Dufam, ze moja buduca nevesta povoli aspon raz tyzdenne navstevz u mna. Otras!

lenulka_14
autor
12. jan 2020

@aylinn waw konecne niekto kto ma chape ako sa citim 🙏🏼🙏🏼 Asi kazda je rada ked je jej muz nalepeny na matke ale ja bohuzial nie no .. zato som to zhadzovana pod ciernu zem 😂

aylinn
12. jan 2020

Ale taketo prispevky sa sem neoplati pisať to si radsej mozes drbnut hlavu o stenu 😂 tu sa dočkaš iba toho že vlastne ty si čudna a nie tvoj dospely chlap ktory ma vlastnu rodinu a s mamou si vola 9 krat denne z toho 5 hodin si pisu a chodi tam.6 krat do tyzdna ztoho 5 krat musis ist snim... ved to je uplne normalne.. to my sme retardovane ked si dovolime nieco povedat

sasa1310
12. jan 2020

@lenulka_14 len pochop jedno, čo si čakala, keď si si urobila dieťa s 37-ročným chlapom? Polku života mal len mamu a svoju rodinu. Slobodný starý mládenec, ktorému doteraz robila všetko mama. Tak jasné, že ten vzťah je iný ako keby si si brala o 15 rokov mladšieho

lenulka_14
autor
12. jan 2020

@aylinn tak tak . Potrebovala som sa tu vyzalovat iba a vypustit paru trochu a aj tak sa dockam toho ze som vadna lebo sedim doma sama teraz a moj chlap je s malou u mamicky 🙈😂 zas od zajtra bude stale pracovat.. takze asi cas na nas neni 😞 nuz ja som vadna asi si musim zvyknut nato ze mam drzat hubu a prisposobit sa iba

xjakubikovak
12. jan 2020

@lenulka_14 ja to tiež chapem, s ex sme boli kazdy debilny vikend u jeho rodiny, len sme tam sedeli a cumeli na tv namiesto toho aby sme sli niekam na výlet 🙄🙄 a ked niekto nahodou zavolal ze potrebuje pomoc s uplnou banalitou tak sa isiel dotrhat a ja som bola uplne nepodstatna..

lenulka_14
autor
12. jan 2020

@xjakubikovak presne tak !!! Tiez niekto zavola ze nieco chce a on uz uteka
Popritom je jediny co ma male dieta
Jeho sestra nema deti ani jeho brat . Dokonca ma aj uja a otca,svagra. Alee niee on musi ist okamzite prec

sasa1310
12. jan 2020

@lenulka_14 no zvláštne. Len mi odpovedz na otázku, prečo ti to nevadilo predtým ako si ostala tehotná? Prečo ti to vadí až teraz? Veď určite sa jeho počet návštev nezmenil. Lebo tomuto nerozumiem. Môj teda robil všetko po svadbe tak ako predtým. Čiže keby mi niečo malo vadiť, tak mi to vadí už pred svadbou

aylinn
12. jan 2020

@lenulka_14 sprav to tak aby to bolo vyhodou preteba.. ked odide s malou k mame dobre nech si ide nech sa tam najedia (nemusis varit) a ty si zatu dobu chod na kozmetiku alebo sa prejst alebo na kavu. Neseď doma ja toto tiež robim že sedim doma a vyčkavam ho vtedy mam 5 krat vacsie bengy 😁 este ked viem proste aki su ze ho len vyuzivaju jeho dobrotu. Tiez zavolaju a on ide "200cezmesto" jak keby horelo.. oni si nevedia sami nic urobit uz mi to pride tak ze sa snazia ho oni trhat odomna

evalin88
12. jan 2020

Moj nastastie takyto neni ale poznam jedneho takeho ako tvoj, z prace ide najprv mame a potom domov, robit v zahrade, okna umyvat atd.. a zena s dcerou su doma, aaj varit sa musi ako u mamicky, ono ked si s nim zacala fungovat takyto nebol??

lenulka_14
autor
12. jan 2020

@aylinn no keby sa dalo. Proste viem ze mala bude plakat,oni nevedia co s nou. Jeho matka jej ani hlavu nevie drzat poriadne. Minule ju tak bachla o postel co jej hlavu nedrzala ze som myslela ze jej vylepim v tej sekunde ked som to videla 🙈
A to ani nevravim o tom ze jej minule povedala inym menom ... 🤦🏻‍♀️

dilino
12. jan 2020

raz za týždeň chodi domov a je mamičkár vieš čo je slovo mamičkar že by tam sedel aj 4 hodiny každý deň ty mu nemáš čo diktovať kedy ma chodiť ku mamičke si jeho priateľka nemate sobášni list nieje tvoj muž tak je slobodný občiansky má, svojpravný je hádam tiež, 18 rokov má tiež čo že ty máš zlý vzťah zo svojou rodinou on ho ma dobrý to je správne mať dobrý vzťah to že mate spolu dieťa a nie ste zobraty ked začneš naňho hovoriť že aby tam nechodil just tam ide mamičkár sedi u mami aj 4 hodiny každý deň pokiaľ tam chodi 1 do týždňa nie je to žiaden mamičkár iba si to namyšľaš ty a tým že ako mu vždy hučiš ako ringo píla ho ešte viac podniecuješ aby išiel tam kam pôjde mama je len jedna ina už nikdy nebude to že ty svoju mamu nemáš rada neznamena že on svoju nemá tiež rád je to starý mladenec a ten spôsob života mu vyhovuje on vôči tebe nema žiadne zaväzky on ma zaväzok vaše spoločne dieťa nie teba niesi mu žena papierovo tak patrične sa tak správa zachyti sa a ide hádam si nemysliš že bude pytať povolenie a čo že vzal malú a išiel k svojej mame spachal trestný čin či čo ved dcérka musi pocitiť že má staru mamu ked ty zo svojou sa nenavštevuješ 2 krát do roka neviem si predstaviť žeby moja rodina žila v tom istom mieste a sa tam neukažem ako je rok dlhý ale ved ked nechodiš ty k svojim neznamena že on nemôže isť domov mamičkári sedia u svojej mami 6 krát týždene a nie že pôjde raz do tyždňa a predtým ked ste nemali dieťa ti nevadilo že ide k mame či si to prehliadal v zmysle pride dieťa zlepši sa to to ako keby si išla starého psa vycvičiť neda sa to tak isto aj on 37 ročný by sa mal zmeniť no nezmeni tak mu to vyhovuje.

lenulka_14
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dilino
12. jan 2020

@lenulka_14 len aby ona tebe nevylepila ved ty nemáš uctu vôči staršim ľudom nečuduj sa ty dokonalosť taku hlúposť napisať nevie jej držať hlavu hlavné ty vieš všetko čo ti ide lepšie okem hubovania na muža

jana_eyre_2
12. jan 2020

Z môjho pozorovania diskusií som sa naučila jedno - nikdy sem nepíš nahnevaná, pretože na nete sa napísané berie ako jediná možnosť tvojej tváre.. tým myslím, ak napíšeš nasrato lebo sa tak momentálne cítiš, pre ženy tu budes permanentne nasratá semetrika.. ak napíšeš riadne premyslene diskusia sa bude uberať úplne iným smerom..

Ak mám byť úprimná, svoju rodinu tiež vidím len pár krát do mesiaca a nemám pocit že by sme mali zlé vzťahy, máme sa radi, ale taktiež radi spolu s mužom a mojimi deťmi trávime čas osamote (ale zase sme introverti to veľa závaží).. manželove sestry sú u svojej mamy vlastne takmer stále.. ak sa tebe zdá niečo mnoho a jemu malo, tak sa musíte proste dohodnúť.. nie v hádke, čiže keď sa začnete hádať, ale keď je kľud, rozberte nejake pravidlá.. čiže nech ide k svojim rodičom ako mu je mile, ale aspoň jeden celý víkend venuje len vám a budete mať spoločný program..

Proste komunikujte keď sa nehadate..

lenulka_14
autor
12. jan 2020

@dilino lieky si si dnes zobrala ?? 😂😂😂