Manžel je kamionista a bývame u rodičov. Ako bývate vy?

Manžel je kamionista, bývame u rodičov, nechcela som, aby sme boli zatvorení niekde na činžiaku, tu máme záhradu, rodinu, priateľov, no deti, jeden má 7 rokov a druhý 1 rok, nemajú detskú izbu. Chceli sme si prerobit podkrovie, manžel momentálne stratil prácu, máme cez 30 rokov, chceli sme konečne niečo robiť a zasa nič, teraz už je to lepšie s deťmi, starší syn mi pomáha, na kúpu domu nemáme a preto musím rozmýšľať, či som neurobila chybu a ako to riešia iné rodiny, ďakujem.

haslerka27
12. mar 2013

no my mame svoj byt...rodicov a svokrovcov daleko....ja za seba- nechcela by som byvat ani s jednymi,mladi maju zit sami,potrebuju sukromie na svoj zivot a vychovu.

sudabe
12. mar 2013

@kristina.mihalovicov ahoj netrap sa manžel ako kamionista si prácu coskoro najde a mozte postupně začať prerabat. my sme u svokrovcov v dome len preto že moj mm nikde inde nechce ist tiež je kamionista no zatial nemáme děti, držím palce.

maruska24
13. mar 2013

@kristina.mihalovicov kamionista si prácu nájde, aj keby ste sa presťahovali do zahraničia. A hlavne hlavu hore, kebyže máte hypotéku a muž stratí prácu, to by len bol potom stres, teraz máte aspoň strechu nad hlavou a žiadneho exekutora na krku.

freyjanr
13. mar 2013

@kristina.mihalovicov poviem ti len tolko ze moj priatel je kamionista a ked neni s nejakou firmou spokojny da vypoved a do tyzdna je v novej,pre kamionistov je roboty ako maku

simisi
13. mar 2013

aj moj manzel je kamionista a byvame vo vlastnom byte....mame dve dievcata/10 a 2 roky/,planovali sme postavit domcek,len bohuzial v banke nam z prijmov vysiel maly uver,a lepit sme to nechceli,tak sme pozemok pred 5 rokmi predali,kupili a prerobili si byt...pracu ako kamionista si urcite najde 😉

rs
24. apr 2019

aj môj muž je kamionista, len on svoj kamión parkuje v každej, asi sa rozvediem.......