Manžel je bez práce a nepohne sa z postele. Mám pocit, že mi skončil život

aliakatrin123
Dnes o 08:58

Ahoj .. mam pocit že my skončil život :( skúste my poradiť čo mám robiť lebo ja uš nevim úplne hlavu mam infe nevim už rozmýšľať mandžel je úplne bez práci nepohne sa s postele ja stále chodím tu tam abi bolo co do úst no nemôžem sa pozerať na moje deti ❤️ ma boli keď sa pozerám na nich uš keď im donesiem niečo uš sa citom oveľa lepšie mam 3 deti úplne maličké no devčatko ma 6 r.. no ale tie sú maličké 4.r.. a 3 RR.. aj mu vínadam aj ho vyhodím z bytu nejde !! A vinadam mu ešte ma aj hreši prelína.. nevim či mám si zobrať deti a odis alebo uš nevim ... a vide z bytu len v deti kedy sa mu chce ožrat :( !! Moja rodina my hovorí že to je zlí manžel pretim dakito nevol stále čakám, še sa zmení... ďakujem vám za radu vopred

luciaruz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivik4
Dnes o 09:04

Chlapa vyhodit a po veceroch vela citat a prepisovat..

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sevrin
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikusjk
Dnes o 09:10
ina2405
Dnes o 09:13

@aliakatrin123 nájdi si hocijakú brigádu, deti sú už v škôlke. To je jediné riešenie.

stanulienkat
Dnes o 09:13

Troll

didush27
Dnes o 09:16

Autorka čo teraz najmenej potrebuje, aby sa jej posmievali (aj keď uznávam, že máte pravdu), takéto narážky jej z nepríjemnej situácie isto nepomôžu.

@aliakatrin123 máš neschopného muža, ktorý očividne nemá záujem niečo zmeniť . Ste manželia, podaj žiadosť o rozvod, a odíď od neho aj s deťmi. Mysli najmä na ne, aby sa oni mali lepšie! Ak sa dá, k rodine, iný nájom ak utiahnes, do azylového domu.. zbytočne živíš ďalší hladný krk..

petracandle
Dnes o 09:18

@aliakatrin123 to je bežné u vás v rómskej komunite (sorry not sorry)

76california
Dnes o 09:20

potrebuješ niekoho, kto Ti poradí, nielen v tejto oblasti, ale aj v oblasti finančnej gramotnosti,

skús niektoré organizácie - vyhľadaj si v Tvojom okrese, také, ktoré pomáhajú napr. slobodným mamičkám, alebo skús zájsť na faru, nie je hanba, ak tam prídeš, vysvetlíš, že v akej situácii si, aspoň Ťa oni možno usmernia na ďalšieho človeka - resp. občianske združenie alebo skús zájsť aj na sociálku, budú vedieť poradiť aj oni, rozhýb sa Ty v prvom rade - od muža podporu nečakaj, držím palce

solange7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romino
Dnes o 09:35

@1ryba 😅

deti95060810
Dnes o 09:40

on je otcom detí, či to máš od niekoho iného...

crazy_cat_lady
Dnes o 10:00

decka su uz velke, takze do skoly/skolky, ty si najdi pracu, aby ti vyhovovala casovo/financne a muza kopni do riti

miskakyska
Dnes o 11:21

Keď si predstavím tú komunitu,ani ma nič slušne nenapadá... podobní bývajú neďaleko nás... celé božie Vianoce vyzvánali,trepali na dvere...jedny odišli prišli druhí, keď neuspeli starí, poslali deti ...pri tom pred Vianocami,vlastne každý mesiac chodia s pracovníčkami z obecného úradu na nákupy do Jednoty...verte, také nákupy si ani bežný smrteľník nedovolí....neviem, či to majú neobmedzené..lebo brali pri pulte celé kusy tlačeniek, údeného karé, pečeňového syra, celé štangke šunky..a to boli len pri pulte a už potrebovali na košík bočnice....stála som v rade za nimi a som to vzdala,lebo pracovníčka mi oznámila, že to je ešte na dlho.... takéto výhody do kelu .. bežný smrteľník nemá... každá má po desať detí... nerobia...v náleve nonstop...a pri tomto príspevku, že "pani chodi tu tam" mi napadli hneď tí naši neprispôsobiví občania,cez sviatky si hovoria "kolednici"

Pani autorka hlavne daj pozor, keď manžel z postele nehne,aby si ostala "len" pri troch deťoch...

No nech sa darí..tu žiadne rady nepomôžu.. musíš len ty konať..lebo máš 4deti miesto troch

la_dolce_vita
Dnes o 11:41

@miskakyska deti maju ako zivnost a my ostatni im to spolocne financujeme.