Manžel je alkoholik

chikitka6162
9. okt 2018

ahojte..máme to isté..len s bratom...nevieme,ako ďalej..nepracuje,pije ako dúha..agesívny.surový..viackrát sme volali políciu,,,je vydedený z domu ,chceme ho z neho dostať..bojíme sa,že nám ublíži..všetci nám radili,aby sme mu zrušili trvalý pobyt...alkhol z neho urobil surovca,gaunera.....ďakujem všetkým za akúkoľvek radu !!!!

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chikitka6162
autor
9. okt 2018

berie invalidné / 150.-/ neviem,za čo..luxusne simuluje...a myslím,že pýta aj od mamy...

carrot_apple
9. okt 2018

@chikitka6162 niesom si istá či sa dá trvalý pobyt zrušiť..sa mi zdá, že len prehlásiť...to je ťažko s takýmito ľuďmi, my sme sa tiež s otcom natrápili,ale u nás to bolo o tom, že sa mu vyplatil podiel z bytu a išiel si kade tade v sprievode polície, nakoľko už nemal žiadne právo ostať v byte s nami...chúďa mama, viem si živo predstaviť, prečo mu dáva peniaze na chlast, luxusne simuluje? však poberanie invalidného-čiastočného- je podmienené niečím, niečo mu musí byť lebo sa chodí na kontrolu pred posudkovú komisiu...to si neviem predstaviť...tak ho bonzni,že je zdravý a simuluje, no len ak on sám neuzná, že má problém s alkoholom tak sa môžeš aj roztrhať, odtiaľ potiaľ...treba ho nechať tak ak ste už naozaj vyčerpali všetky možnosti...nikoho nemôžeš do ničoho nútiť, obzvlášť keď nechce..

chikitka6162
autor
9. okt 2018

@carrot_apple ďakujem za milé a povzbudivé slová..dobre padne každá rada....a predstav si,,že v tomto štáte to ide...žiadne kontroly,nič...už bol aj na protialkoholickom..vrátil sa...nikde ho nikto nepredvolá,nedá mu žiadny test na alkohol..ale čo sa už len načudujem,,tu je všetko možné..

pribinak
9. okt 2018

ked je agresivny, treba volat policiu a dat trestne oznamenie. v chladku rychlo vytriezvie. to je cele o tom, ako si vsetci nastavite hranice. jednoducho netolerovat nic.

carrot_apple
9. okt 2018

@chikitka6162 a na čo má ten invalidný? to musíš vedieť...koľko percent zníženej schopnosti vykonávať zárobkovú činnosť? čo mal porážku? alebo má dáku kožnú chorobu? alebo je schyzofrenik?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chikitka6162
autor
9. okt 2018

@zahrajzlat
@carrot_apple
@carrot_apple invalidný má za ruku,ktorú si dochrámal,keď bol opitý...ale normálne ju má ohybnú,všetko s ňou robí..takže podľa mňa je to hra..lebo bolesť pred lekárkou môžeš aj zahrať...a už by sme sa ho dávno zbavili,,len sa stále bojíme,že nás aj so sestrou a maminou pozabíja....

chikitka6162
autor
9. okt 2018

@pribinak aj sme viackrát volali políciu,má záznamy,,známa firma,,,policajti nám povedali ,aby sme mu zrušili trvalý pobyt a keď spraví prvý priestupok,tak hneď ho vyhodiť za aistencie polície....najviac sa bojíme o mamu / 86 r./...my so sestrou tam nebývame,len sme tam častokrát a sme svedkami jeho výčinov...

chikitka6162
autor
9. okt 2018

ďakujem vám všetkým za rady..idem do práce...ešte sa chcem stretnúť s jedným psychiatrom / kamarátkin otec/..a s ním rozprávať..čo a ako../zaoberá sa aj so závislákmi na alkohole..

mirro
9. okt 2018

@chikitka6162 veľa síl... a pre dievčence, ktoré nevedia,čo obnáša život s takým alkoholikom. Policajti vám nepomôžu, kým sa nič nestane. A strach je obrovský. My sme riešili podobné, môjho brata. Napíšem do súkromnej správy.

zdencaaaa
9. okt 2018

Velmi zle sa to cita :( trvaly pobyt sa moze zrusit nemusi sa prehlasovat, stane sa z neho bezdomovec. Majitel domu pojde na obec a zrusi mu trvale bydlisko.

janulka2811
9. okt 2018

Tradaaa ... dalsi chuj na svete co zacal slopat zo dna na den ...

0silvia0
9. okt 2018

@chikitka6162 prečo je názov témy manžel alkoholik a rieši sa v diskusii brat alkoholik? Nejako mi asi nedopína...

chrystel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
landsmanka
9. okt 2018

to sa čudujem, že vôbec má invalidný. fakt je tento štát riadne nespravodlivý! ja by som skúsila mu zrušiť trvalý pobyt!

chikitka6162
autor
9. okt 2018

@mirro dakujem môj súkromný mail: cherie.d@pobox.sk

katpizur
9. okt 2018

@landsmanka ti co by mali mat invalidny tak tym nedaju a tym, co netreba tym veselo priznaj kolko len sa da :(

samanta44
9. okt 2018

@chikitka6162 určite zrušiť trvalý pobyt to sa dá a potom stačí zavolať políciu on tam už nemôže byť,teda ak nebude vyvádzať ako náhle začne stačí zavolať políciu oni ho vyvedú z domu lebo bez trvalého pobytu tam nemá právo byť .a povymienajte zámky kľúče mu nedajte.a určite vždy volať políciu, radšej nech ho na čas zavrú a dostane sa z alkoholu

chikitka6162
autor
9. okt 2018

@katpizur presne,ako si napísala,...

chikitka6162
autor
9. okt 2018

@samanta44 ďakujem za dobré rady všetkým !!!!

stefi_k
9. okt 2018

Neviem či sa ten trvalý pobyt da len tak zrušiť ak ste v pribuzenskom vztahu ale ak vyroby nejaky pruser žiadať od polície vykazanie z obydlia a potom toto sudnou cestou predlžit ale treba to do 10 dní sa mi zdá.

carrot_apple
10. okt 2018

@chikitka6162 tak to už len vždy pri jeho výstupoch volať policajtov, na tretí krát už môžete podať trestné oznámenie, my sme to tak riešili a otec sa schladil...

zdencaaaa
10. okt 2018

@stefi_k kludne moze, ak je vlastnikom mamina moze ho sama odhlasit z trvaleho pobytu, poznam taky pripad, tiez matka odhlasila syna z domu

olino17
10. okt 2018

Majitel bytu/domu moze ist na obecny/mestsky urad a zrusit trvaly pobyt hocijakej osobe. Potom bude vsetka korespondencia atd pre tu osobu chodit na urad priamo.

stanka26
20. okt 2018

Ahojte, idem si po radu alebo skôr pre povzbudivé slová. Uz neviem ako ďalej , manžel čím viac a viac pije. Doslova čaká kedy bude víkend a môže si dať koľko sa doňho vojde. Pije doma pije krčme a zas doma , pivo a tvrdý alkohol. Najprv sa s deťmi zábava , potom mu prepne a začne rozprávať piate cez deviate , nič iné nemá len sex že mu to chýba , že to potrebuje každý deň že preto vlastne pije a že deti nie sú jeho. Mám možno aj strach sa rozviesť asi s dôvodu že by som musela odísť k rodičom a tým pádom dať výpoveď s roboty lebo by sa mi nedalo do hádzať kvôli zmenám a veľmi zlým autobusovým spojom. Keď je normálny tak sa s ním dá všetko, aj ísť na výlet aj na nákupy. Liečiť sa nechce ,lebo povie že on problém nemá, potom sa stále len hádame trpí tým najmä syn a jeho správanie v škole je niekedy problematicke. Mám pocit že niekedy potrebujem psychológa a už som aj hovorila že by sme mohli ísť do poradne ale on nechce. Sem tam sa stane že je agresívny ale svoju silu zatiaľ nepoužil. Fakt neviem ako ďalej.

chikitka6162
autor
31. okt 2018

@stanka26 ahoj...je to neriešitelný problém,pokiaľ nechce manžel s alkoholom niečo robiť....pripomína mi to brata alkoholika..ked´je triezvy,fajn,keď je opitý...des...vyhĺadala som psychiatra,je mu ochotný pomôcť...a ked to nepôjde ,tak budeme musieť so sestrou mu zrušiť trvalý pobyt....