Manžel hráva hry a ja už nevládzem

18. apr 2020

Ženy, som už v koncoch ..ako sa citim ani nejde opisat 😟...s mužom sme manželia 10mesiacov sme spolu 6rokov.Od kedy žijeme spolu sami od svadby je to katastrofa. Aj pred tym bol hral hry na pc ale obmedzil to ba az vobec prestal neznasala som to.Ma este hobby ktoremu sa venoval dost casto ale ok.Po svadbe zacal znova hravat a trva to dodnes.,stale ..to s co zavrhol a venovali sme sa jeden druhemu a to ze do konickom zabijal vikendy alebo cas po praci no ok, ale teraz ako je tato karantena mam pocit ze sa mi otvorili oci.Nehovorim pomaha mi ale ked sa uz naserem mi pomoze aj bez poprosenia .Niekedy sa zhaci a odvrkne co s tym ma.Co sa tyka sexu pred svadbou to fungovalo celkom ok aj po aj ked sa stazoval ze mohli by sme viac..ale ako som toto zacala vnimat a pohadali sme sa sme ho nemali uz asi mesiac.Stale sa hra alebo sa venuje svojmu konicku alebo telefonu,na mna absolutne kasle uz uplne pred svadbou sa este snazil vo vztahu.Mam pocit aj ze ma sex chat nieco som

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nnnuuunnn
18. apr 2020

pokial sam nebude chciet s tym nieco spravit, zbytocne sa budes rozculovat. Musi na to prist sam. Ignoruj ho. Tak mu to najlepsie dojde.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
18. apr 2020

No a ked pride dieta,bude to este ovela horsie. Na to sa priprav. Ak ti nepomaha a nevenuje sa teraz,potom uz nebude vobec.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
18. apr 2020

No este pockaj s rodinou. Dieta velmi preveri vztah. Ale musis mat aj ty pocit,ze si milovana. Este nie ste spolu tak dlho. Co budete robit po 20 rokoch?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0kristina0
18. apr 2020

Ono vacsina chlapov sa po svadbe zmeni. Nadobudnu totizto istotu, prestanu sa snazit, pretvarovat, takze toto co vidis je tvoj skutocny chlap. Tazko ho uz zmenis, takze si budes musiet vybrat.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0kristina0
18. apr 2020

V podstate ano, by si sa cudovala kolko zien je v takom manzelstve roky rokuce, jednoducho si zvykli ale stastne nie su. Ja som neni za rozvod pre kazdu sprostost ale pokial z partnerovej strany nie je zaujem o nejaku napravu tak by som z takeho vztahu vycuvala.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
18. apr 2020

Nevar dobre dlho.ked si uvaris naporcuj do mrazaku oznac "hrach, fazula, kukurica"
Len si potom zohrej.
Uvidis dokedy vydrzi trasu do kuchyne na suchej strave.
Takisto jeho pradlo, postel2.
Vyskusaj ignorovat a chod von.aj ja som aj keby len na lavicke noviny čítam.
Obzeral sa kde som co sa deje kde ma fusekle a trenky...

janickacrazy
18. apr 2020

no tak a pred svadbou ste spolu nebývali? naozaj sa zmenil až po svadbe? hodila by som s ním reč, že ak neprestane, tak píšem žiadosť o rozvod, deti nemáte, ste spolu dosť dlho, on sa podľa mna nezmení a s dieťaťom ťa pri nom úplne porazí, kašlala by som nanho, ja teda neviem, ale my sme po svadbe boli ako hrdličky stále spolu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
18. apr 2020

Urob si pravidelne aj nepravidelne vychadzky a tvar sa tajomne.akoby ides na rande a dones si kvietok ...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0kristina0
18. apr 2020

Tak on je potom na tych hrach zavisly, urcite to netreba akceptovat, je to dospely chlap a musi vediet kedy stacilo. Treba tam dat poriadny rozhovor a pokial sa neuvedomi tak ist kazdy vlastnou cestou. Vies ono je casto krat tak, ze ako si zena nauci muza tak ma. Takze ak mu od zaciatku skaces okolo riti, kn si na to velmi rychlo zvykol a nema potrebu sa snazit.

nadja23
18. apr 2020

Suhlasim s @cacianka -ma u teba komplet servis a dobre to vie... Treba mu prestat robit sluzku a ako dospely by si mal uvedomit, ako sa ma spravat k svojej zene..

nini1010
18. apr 2020

Uplne by som ho ignorovala.Ved on je obycajny gambler,len nehra o prachy.Nevar mu,neper a najdi si konicek a oznam mu ze uz mas toho dost,ze ty nepotrebujes chlapa ktory sa ti nevenuje a nonstop hra hry a odteraz sa bude starat sam o seba,ze sluzka ma odteraz volno.Teraz je to tazke,viem pocas karanteny,ale aspon na prechadzku do prirody mozes ist na hodinku sama.Ak mu to ani po tomto netrkne,tak by som vazne prehodnotila co dalej s vasim vztahom.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini1010
18. apr 2020

@cacianka Toto je velmi tenky lad.To moze skoncit ako lahkym ziarlenim tak az paranojou a agresivitou chlapa.

zafir
18. apr 2020

Ludia sa casom menia. Moja rada je, otvorene sa porozpravat co ti chyba a povedat aj co mas na nom rada, co si mala a ak to nejde podla vasich predstav, v klude a mieri ist od seba....naco su dobre boje a dokazovanie si. ....napr. ze nebudes varit, prat... Ked nepride zmena treba konat. Zivot mame len jeden a mrhat casom je najvacsia hlupost.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
judar
18. apr 2020

Ja sa skor divim ze stebou neprerazil prah dveri...nic proti ale nieje nic horsie ako niekomu riadit zivot tym co ma robit a co nie...sama som hravala rpg a neviem ake online hry davno pradavno s rozne starymi chlapmi dokonca aj s 50 rocnymi pre ktorych to je fakt odreagovanie hlavne po tazkej praci...a navrhnut nejakemu gamerovi alternativu v podobe spolocenskej hry je akurat tak na smiech ...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz