Predchvilou sa tu objavila diskusia, o tom,ze muz nic nerobi. Nechcem sa tam pridavat pod svojim.menom tak pisem tu. Moj je taky isty. Este ked nebolo dieta,tak nieco robil ( obcas povysaval, ci vypral)Ale odkedy som na rodicaku nerobi vobec nic. Ak mu dam moznost ,ze ci sa povenuje doetatu alebo umyje riad,povie,ze nic z toho,ze je unaceny z roboty. Potom este zo mna urobi neschopnu,ze zeny maji aj 3 deti a zvaladaju aj deti a domacnost. Dieta ide od januara do skolky ja do prace. Som zvedava, ako to ppjde dalej. Ak takto,tak sa rozvediem,uz mam toho dost. Ako prsvedcit dospeleho chlapa,ked nechce? Svokra mi po svadbe povedala,ze to budeem mat tazke s nim,ze on doma nebol vedeny k tomu aby pratal,vysaval. Ze jeho otec je taky isty, ze s tym mam nieco robit. Na isty cas sa snazil aspon trpchu,myslela som si,ze som ho zmenila. Ha ha... Rozviedli by ste sa kvoli tomu? Ja nebudem niekomu rovit sluzku a full servis, na to ma rodocia nevychovali.
@doriiis varovala. Citaj poroadne. PO SVADBE
@doriiis a pytam sa,co by ste robili v trj siruacii,ked uz v nej ste. Mne tvoje mudrosti,ze by si sa za takrho nevydala nijako nepomozu.
A pred svadbou bol sama ochota a práca? Neverím
Že odnauceny z roboty.🤦🏻♀️On nikdy naučený ani nebol,všakže?
No čo? Nakopala do riti a rozviedla sa.Naco ti je takýto debil?
Asi zalezi aky mate zvysok fungovanie vo vztahu. Pokial vsetko ostatne je super tak to za mna neni dovod na rozvod. Radsej by som si nasla pani na upratovanie 2-3x do mesiaca nech spravi generalny uklid.
Ale ak je toto len jedna z mnohych veci, ktora ta na nom vytaca tak by som nad rozvodom rozmyslala.
Vydržala by som kým pôjdem do práce a potom doma nič nerobila lebo budem unavená z roboty aj ja. Keď mu ani potom nedôjde aký je blb už len nakopať a odchod.
@doriiis ale ved citaj poriadne. Pisem,ze ked sme nemali dieta obcas povysaval, vypral.. od mojej roficovskej nic z toho
Ja čítam.Obcas povysávať,vyprať.Wau.A to ti stačilo? Varenie,umývanie,upratovanie nič?
Práca okolo domu? Mužské práce? Nič?
Ti chlapi su ozaj na jedno kopyto...🙈🙄
No uvidíš ako bude fungovať keď budeš chodiť do práce, povedz mu potom že aj ty si unavená po robote. Ak sa nezmení a tebe taký život nevyhovuje, nepomôže ani rozhovor, tak chod od neho.
Bolo by dobre muzovi zvysit povedomie o rodine v 21.storoci. nejde o to,kolko toho stihnes ty alebo ine zeny. Ale ide o to,ze obaja tam byvate,tak by sa mal podielat. Nerobi preto,ze ty to nezvladas,ale normalnemu muzovi zalezi na zene a chce byt pritomny doma. Moj tiez nie je zienka domaca,ale spravi vela veci,nenechava to len na mne. Jasne,ze ked ma toho vela a chodi domov vecer,tak ho necaka vysavac a mop v kute,ale ked ma volnejsie realizuje sa. Takisto,ak toho mam ja viac,vie ma zastupit. Este keby sa tak odhodlal k vareniu,uz by som ho nedala za nic 🤣🤣🤣
prečo mu dávaš možnosť či sa povenovať dieťaťu alebo umyť riad? Daj mu decko do ruky a viac sa nevypytuj. Sama si za to môžeš.
Radim poriadne sa porozprávať ak sa situácia nezlepší tak rozvod ak si neštastná tak aký má zmysel takýto vzťah
moj muž sa stára aj o syna aj o domácnosť avšak bol k tomu vedení a ja tak isto vediem nášho syna týmto smerom
No čo už...rozhíčkaný "muž" len vymení mamičku za manželku...o tom celom je manželstvo/partnerstvo v ich myslení. Samozrejme všetka česť výnimkám - uvedomelým, samostatným, spoľahlivým a zodpovedným chlapom, ktorí vedia aj bez návodu, o čom je partnerstvo, manželstvo, rodičovstvo a vlastne celý život.
Robil NIECO! Tu mas odpoved
A ty ides a nechas sa oplodnit. Tvoja vec
Keď sme boli malí, oco byval s nami doma, keď sme boli chorí (bral si očr, mal dosť voľna) Upratal, umyl riad, hral sa s nami. Mama bola vkuse v robote (6-14h) ale neskôr to oco prestal robiť. AVŠAK Oco má dve roboty, a keď neni v robote, pili drevo, kosí, robí okolo domu a chalupy. Nenavari, neuprace, ale zarába a robí ťažké mužské práce. U nas doma manžel robí všetko, to čo ja. Žijeme v činzaku, takže ťažké práce doma žiadne, takže upratuje, umýva kúpeľňu a záchod, hra sa s deťmi, vezme ich von, navarí. Samozrejme tiež ked nieje v práci. Jeho to naučila svokra, aj svokor sa vie postarať o domácnosť. Je rozdiel, keď nerobí nič, spohodlnie a spolieha sa na ženu, alebo pracuje a maká od rana do večera a je unavený a potrebuje oddych. Jedine sa s ním porozprávať ale pochybujem, že sa to zmení, podľa diskusii čo bývajú. Každopádne by som to aspoň skúsila.
@guiseppinka fakt vážne? Od rána som sa nezastavil, teraz po obede idem upratať ďalšie dve izby.
Určite si kvôli tomu nerozbijaj rodinu. A neofukuj ho tolko
@sevrin ok, sem tam sa najde nejaka vynimka, ale je to ozaj veeeeelmi zriedka (co tak sledujem v mojom okoli).
@sasa1310 ženy s tými chlapmi jednajú ako vo vaticke
@guiseppinka nie sú, len slovenské ženy sú niekde na úrovni Nemky pred 40 rokmi a berú hocičo
Ty sa musis rozhodnut, ci to budes znasat este rok, dva, desat, dvadsat alebo to znasat nechces. Nic nove ti tu nikto neporadi. Vsetko uz bola napisane tisickrat. Je len na tebe co si pre zmenu ochotna spravit a dokedy si ochotna toto znasat.
Tak to že doma nepomôže a rozviesť sa len koli tomu blbosť záleží aj akú ma prácu môj celý život fyzicky robí od 6.00 do 18.30 stolára a vermi nežiadala som od neho aby upratoval mal toho dosť v práci a všetko sa dá zvládnuť netreba mať tip top domácnosť základ je že deti sú spokojne ty aj muž a poriadok počká a vermi keď treba tak muž postráži pomôže
Nerozviedla by som sa kvoli tomu. Ja by som asi dostala jedneho dna amok a pekne mu vsetko vykricala. Viem, ze sa to nema, ale casto to pomaha.
@andrejka1974 a čo keď do práce chodí aj žena? Aj psychicka práca je náročná.
A to si bez svokrinho posvadobného varovania nevedela, aký je? Mali ste dohodnuté manželstvo a videli ste sa prvýkrát až na svadbe?
@zmrzlinka2021 taketo ukazy su vsade... aj kamoska rakusanka mala takeho. Maju 2 deti, ale poslala ho k vode...
@andrejka1974 on je Itckar, sedi cez den za PC akurat, keby robi stolara,murara nepoviem ani pol slova
Ani by som sa za takého nevydala.Svokra ťa varovala....ostatné je tvoje maslo na tvojej hlave.