Manžel chodí von kamarátom, ktorý nie je rodinne založený

8. sep 2022

Má kamaráta.. ktory vekovo môže byť môj otec..no má už vnukov . Je to taký krcmovy typ a raz vravel že on nikdy nebol rodinne založený pred nami a mne je s toho na grc .
Môj manžel s ním chodí von a často . Čo ja to mám za muža plakala som večer . Veď on dáva prednosť jemu ako mne a deťom . Nepomáha ani pekne slovo ani nepočúva má . Mám 100chuti mu napísať aj spravu teraz lebo veď s nim sa nedá a rozprávať.
Povedal mi že nebude on večne doma sedieť. Ale veď my sme jeho rodina a nie nejaký starý ujo čo sa ešte s toho tesi že nám chce zle
Prosím čo mám robiť ja už nevládzem . Psychicky má toto ničí. Že sa stretáva s takým človekom

autor
8. sep 2022

A muž mi neveri že on to nehovoril ..mňa šibne . To si naozaj len toto zaslúžim ?

anjelicek26
8. sep 2022

Problem je v muzovi a nie v kamosovi...je to o tom, ze ma potrebu chodit von a casto a svoj "super volny cas" si predstavuje hlavne bez vas... co je to inak casto? Mam skveleho manzela, ale "vonku" je relativne casto - v stredy hrava vecer tenis (ja chodim s detmi na plavecky v tej dobe), v piatky chodi za babkou do domova vecer po robote (my s detmi mame dva treningy a dojde asi pol hodinu po tom, ako deti dojdu s posledneho treningu), v nedelu doobeda chodi vacsinou lietat (pilot), ale na obed je vzdy doma a obcas vezme aj decka a zaletia na vylet... ja ti neviem, ci vela-malo, ale kazdy potrebuje aj nejaky reset a vypnutie hlavy... ak ta nieco psychicky nici, tak je to tazke no...ja ti neviem povedat, ci mas problem ty, alebo muz realne... ak ti vadi, ze je - nepritomny, nepomaha ti, nestara sa o deti, domacnost, to chapem...a to sa s nim da normalne vydiskutovat... ale zakazovat kamaratov... moj mi ten cas, ked je nie je doma vynahradza bohate, takze ziaden stres okolo toho neni...

emma2782
8. sep 2022

Treba si to rozdeliť, musí byť aj manžel sám, s kamarátom kým ty si s deťmi ale rovnako aj naopak, aj ty máš právo ísť von s kamarátkou niekam kým on sa im venuje. Zároveň potrebuje byť občas aj spolu vo dvojici ale i ako rodina aj s deťmi. Všetko je to o kompromisoch

autor
8. sep 2022

@emma2782 ja viem . Možno aj ja zabúdam na seba

aneetra
8. sep 2022

Ono je podla mna jedno aky je ten kamarat. Ak by chcel tvoj muz, tak by s vami travil viacej casu. Nie je to o tom, aby len vysedaval doma, no mal by sa vam ako rodine proste venovat. No mala by si si o tom s nim pohovorit, lebo ked uz vybuchnes poriadne, moze byt neskoro

lujza123
8. sep 2022

Nič v zlom ale podla mňa si taky ten typ mamky co je od narodenia s deťmi, nikam nechodí, nemá žiadne koníčky, stará sa o deti a domácnosť. Muž je zase ten co splodil a zarába peniaze, bez nejaký extra povinnosti takže ma kopu voľného casu

Bežny pracujúci rodic viacerých deti jednoducho nemá toľko času. Vidí sa s kamošmi možno raz za týždeň. Príde z prace, chvíľka oddych, nejaké domáce povinnosti, trochu s deťmi a už je večer treba ich dat spat a človek je taky vyflusnuty ze je rád že je.

Takže zapoj chlapa do starostlivosti o deti aj domácnosť, raz za týždeň si vybehni ty sama von, raz za týždeň nech si ide on a vymyslite si aj program spolu. A mate po probleme

solange7
8. sep 2022

To chodia von akoze kam von? Ci si nechcela priamo povedat, ze chodia do krcmy na pivo a nieco k tomu?

orangiiina
8. sep 2022

Seriózne? 😅 moj muž chodí na pivo s kamarátom, ktorý sa mu priznal, že občas zájde za ľahkou ženou. A určite preto neplacem po nociach.
U vás bude problem niekde inde. Určite nie v kamarátovi.

viestta
8. sep 2022

Nepísala si tu už dávnejsie?
V každom prípade, dedo na vine nie je. Chyba je u vás doma. U vás obidvoch v druznej spupraci. Ty si si možno predstavovala, že bude iba s vami, on si predstavoval, že svoje povinnosti splní ak cinkne výplata. A teraz došla krutá realita stretu dvoch svetov. Bud sa dohodnete alebo si zvykneš alebo to vyriešis inac. Starého pána z toho vynechaj, je to iba a len o vás dvoch.

podmostom
8. sep 2022

Ako často chodí muž s nim von?