Manžel chce rozvod

3. jan 2024

Dobrý deň,

sme spolu 10 rokov, z toho 3 roky manželia. Deti nemáme. Posledné 3 mesiace zostal manžel voči mne chladný a stále hovorí o rozvode. Táto zmena u neho nastala zo dňa na deň. Nechce so mnou tráviť čas, uráža ma, je protivný. Začal tvrdiť, že náš vzťah mal skončiť už dávno a všetko vidí len negatívne. V poslednom čase často chodí večer von na pivo a do fitka odkiaľ sa vráti aj po 3-4 hodinách. Keď mu v tom čase volám nezdvihne. Odmieta so mnou aj sex vraj nemá náladu vzhľadom na to, že sa rozchádzame. Keď sa k nemu chcem pritúliť alebo dať pusu začne frflať ale na koniec mi to aj tak dovolí, z jeho strany je ten dotyk však akoby nasilu.

Skúsili sme sedenie s párovym poradcom, o ďalšie sedenia nemá záujem. Myslím, že je v tom iná žena. Manžel je atraktívny, vždy sa okolo neho motali ženy, v minulosti som mu aj našla pikantné konverzácie s inými. Keď ho konfrontujem a prosím aby sa konečne priznal, že niekoho má, tvrdí že problém je v našom vzťahu a nemám do toho ťahať tretie osoby. Proste, že chce byť sám. Keď som sa pýtala či ma ešte ľúbi povedal, že ma má rád ako človeka ale nevie či ma ľúbi.

Som z toho celého zmätená, pretože niekedy mi dá pusu aj sám od seba alebo ma objíme a bavíme sa ako predtým, Keď som mu naposledy hovorila, že ma jeho chladné správanie zraňuje tak povedal, že vie a začal ma objímať a dávať pusy na čelo no povedal, že práve preto to treba čím skôr ukončiť. Keď som chcela odísť pred Vianocami tak začal plakať a nechcel aby som išla, že mám aspoň na Vianoce zostať. Ja ho stále ľúbim, nechcem aby to takto skončilo. Plánovali sme si založiť rodinu a zrazu toto.

Má podľa Vás ešte zmysel o neho zabojovať alebo je to už zbytočné?

birika
3. jan 2024

nie

amelie2017
3. jan 2024

Milenka s nim asi nechcela travit Vianoce a nechcel byt sam 🤷‍♀️ deti nemate, suhlas s rozvodom, nech zbytocne nestracas cas.

zmrzlinka2021
3. jan 2024

Bojovat za cloveka, ktory o teba nestojí? Nie, nemá to zmysel.

Velmi velka skoda ze si ten vztah neukončila ešte pred manzelstvom, ked si mala red flags (napr. tie konverzácie)

viera
3. jan 2024

Urcite nebojuj...Ma zjavne inu....

pet888
3. jan 2024

Nema ani nahodou,aj keby nema inu (co pravdepodobne ma),vas uz nelubi.

anjelicek26
3. jan 2024

Tu uz nie je velmi o co bojovat... treba pozerat dopredu, aj ked to boli.

h2
3. jan 2024

Určite má inú. Na sto percent!

liv1
3. jan 2024

Asi nema. To by si musela sialene zamakat, urobit mozne aj nemozne. Ak to zaslo az tak daleko, je chladny, neprijemny a chce priamo rozvod, ma 100% inu. To fitko, dlhe odchody.. mrzi ma to. Zacni asi premyslat nad samostatnym zivotom, alebo chod k psychologovi a chod sa poradit. Vies najvacsou skuskou vo vztahu su deti. A tie ani este nemate. No a tie pikantne konverzacie? Uz vtedy ti to malo/mohlo byt jasne. Drzim palce kazdopadne

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankare
3. jan 2024

Isto niekoho má,keď sa tak správa a býva dlho preč.
Chce rozvod? Ma ho mať.
Držím palce!

basulaak
3. jan 2024

Vecer po praci by ho na stole cakala tepla vecera. Keby si sadol za stol prekvapila by som ho sama a podala mu rozvodove papier, ci by mohol vyplnit ked sa naje. Dostal by odo mna pusu na celo a popriala by som mu dobru chut. Bez hadok, bez ironie, s usmevom na tvari. Tak to robia zeny na urovni ktore si vazia same seba.

banderaska29
3. jan 2024

je mi to luto, taketo správnie zo strany tvojho manžela je smutné a neuctivé po rokoch stravených spolu., je mi ľuto aj to, že toto je doslova ukážkove spravanie neverníka. asi by som sa vyplakala, potom zasa, ale nie viac, ako si on zasluži. ber to ako aj sancu pre teba. skus to proste časom prijat, neukazuj mu už viac prosbu a smutok. ukaz mu silnu emancipovanu ženu. ty ho nepotrebuješ ku štastiu. ty potrebuješ seba ! presne ako píše @basulaak , takto by som to spravila aj ja 🙂 obijmam ta, nie si v tom sama.

simca06022011
3. jan 2024

Nema to zmysel, on uz niekoho ma. Bohuzial. Popriala by som mu vela stastia a poziadala ho nech ide kade lahsie.. kedze je to charakter...

h2
3. jan 2024

@basulaak Ženy na úrovni, ktoré si vážia samé seba, by sa neobťažovali s teplou večerou, ani s vybavovaním papierov. On chce rozvod, on nech si ho vybavuje. Na teplú večeru by som išla sama, alebo s kýmkoľvek, do reštaurácie, domov by som prišla neskoro a mala by som ho na háku.

0silvia0
3. jan 2024

Nevnucuj sa mu, nema to evidentne uz vyznam.

lauriik
3. jan 2024

Buď rada, že nemáte deti a utekaj kade lahšie. Mala si odist už pred tymi vianocami.

ibatanecnica
3. jan 2024

v podstate má pravdu. Je to o vás, už k tebe nič necíti, tak ide ďalej. Ja by som ho nechala. A či už v tom je ďalšia žena alebo nie, je to jedno. Na čo byť s človekom, ktorý k tebe nič necíti? Deti nemáte, o to je to jednoduchšie.

dadka1997
3. jan 2024

Horšie je to, že si stratila 10rokov života s človekom, ktorí ťa prestal milovať, len tak z ničoho nič 🫣 .. to je riadna rana.. no vyzera to tak, že už dlhšie v ňom niečo je, čo ho donútilo sa tak rozhodnúť.. ak už si raz v minulosti našla pikantné spravy, mohla si očakávať, že sa stane bud nieco podobne znovu, alebo pride k rozchodu.
10 rokov vztahu, 3 roky manzelia, musela byt laska, a preto mi je cudne, ze to tak rychlo z jeho strany skoncilo.. a to ani deti nemate, co mozes byt rada. .

Predovšetkým drzim palce, urcite by som nebojovala o niekoho kto ma uz nelubi, o to sa bojovat neda.. ak sa z toho nedostaneš, asi bude fajn najst psychologa, terapeuta a zacat zit odznovu

kitycat
3. jan 2024

Nie, maj hrdost. On je rozhodnuty a mozno ho trochu skrie svedomie. Aj moj ex plakal jed sa so mnou rozchadzal 🙄

kiwi3
3. jan 2024

hm. asi budem velky moralista, ale podla mna dost hnusny manipulator, minimalne v tejto situacii. podvadza (pravdepodobne uz roky), potom sa rozhodne, ze teda uz je na koho preskocit... a pritom stale dava malu nadej svojej oficialnej, akoby cakal, kedy to ona sama za neho vsetko vyriesi. dalsikrat zbabelo cukne, ked to vyzera, ze by mal byt na vianoce sam, chudacik...
naozaj je o co stat a vtierat sa/doprosovat sa?

lucimichi
3. jan 2024

Nemá to zmysel. Určite má inú. Nevnucuj sa mu, rozveďte sa.

0kristina0
3. jan 2024

Ty sa strasne ponizijes a zbytocne sa mu podlizujes. Nechaj ho ist. Ci ma inu sa skor ci neskor dozvies.

timea301196
3. jan 2024

Žena neponižuj sa... naber odvahu daj o rozvod ty a konečne si začni vážiť samu seba. Chlapa si nájdeš. Stačí sa dať do kopy..

lulu0123
3. jan 2024

Ma inu.Kasli na nho.Oni su sprosti,budu zapierat.Presne pred rokom kamosky muz,zacal sa spravat ako idiot,chcel sa rozviezt.A zapieral,zapieral hajzel.Sanozrejme nakoniec vyslo najavo,ze cely cas mal inu.Akurat horsie bolo,ze maju 2 deti.Rozviedli sa,naucili sa byt bez neho a ten trkvas dokvitol,ze sa rozisiel, ci sa moze vratit naspat🙈

lau676
3. jan 2024

nebojuj, ten chlap o teba nestoji.

fajnova
3. jan 2024

Dievčatá, aká teplá večera, aké úsmevy, prečo by mala podávať tú žiadosť ona, keď sa nechce rozvádzať? Nech si to panko vybavuje a nech lieta po úradoch. Ja by som len naklusala na súd, keď mi príde predvolanie. Veď sa skúste vcítiť do autorky. Úplne sa jej zrútil svet a musí šialene trpieť. Prečo by mala robiť cirkusy s večerou? Je mi ľúto, čo prežívas a ja ti držím palce, aby si tým prešla čo najmenej zranená a poznačená. Hlavne nehraj divadielka, ako ti tu radia, buď normálna a sama sebou. Zároveň si zachovaj svoju hrdosť a uvedom si, že na jednom chlapovi svet nestojí. A prestaň sa mu podlizovat a vtierat, to ho len znechutí. Drž sa 🙏💪

hugger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenocka2
3. jan 2024

Nemá zmysel,bude to ťažké keď ho lubiš,ale nenechavaj sa ponižovať, čas zahojí.o to ľahšie to bude, že nemáte spolu deti..

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
3. jan 2024

Na 100% je v tom iná žena, veď to je nadmieru jasne. Ja byt tebou by som v momente odišla, ani na tie Vianoce by som sa nad ním nezlutovala. On bol k tebe chladný a choval sa k tebe ako k odpadu zo dňa na deň, teba to nemá raniť ? Jaj, on môže a ty nie. Haha. V dobrom ti radim, odíď čím skôr a rieš rozvodové papiere.