Maminky aj vy to tak máte? Ja spím so synom (10mesicov) v detskej, manžel v spálni, no aj tak keď vstáva do práce syna všetko zobudí, nech je manžel akokoľvek potichu. Cez víkendy, keď ho nemá čo zobudiť pekne spi. Riešite to nejak?
ked sa manzel snazi byt potichu, tak uz nic viac neurobis. Dieta si po case zvykne, je to len obdobie 🙂
(asi bude spat niekedy aj v kociku na ulici, aj na inych miestach ako doma...)
Tiez to zavisi v akej faze spanku je - ak v hlbokej, nemalo by ho to zobudit, ak v plytkej, tak ho preberie hocico :/
@marfa333 Ved synceka privrite v detskej, máte predsa pestunku a nech má tam klud. A ty sa vrát k muzovi do postele.
@zmrzlinka2021 Pestúnka ťa zobudí, aj keď začne dieťa v noci vracať zavreté v inej izbe?
@zuzanockamt ved dvere mozes zavriet tesne nad ránom. V zahraničí vacsina detí spí vo vlastnej izbičke a vedia tak fungovat. Dieta sa lepsie vyspí, rodič sa lepšie vyspí.
@zmrzlinka2021 Neviem, nemám skúsenosť. Do istého veku mám dieťa v spálni, keby čosi. Preto ma zaujíma, že ako to v akútnej situácii riešia rodičia, keď ho majú v inej izbe a napr. vracia.
@zuzanockamt my to máme tak, syn spáva od narodenie vo svojej izbe, ja som tam správala s nim do cca 1r,potom sme sa začali navzájom budiť , tak už rok a pol spáva sám. Keď je chorý, tak tam správame s nim... Neviem ako to majú iní
Ale v noci nemáme zavreté ani jedny dvere, môže hocikedy prísť...
@zmrzlinka2021 😂😂😂 To by som sa teda nabehala keďže ho stále kojím aj v noci a momentálne má regresiu tak je hore aj 4x za noc.
A dvere mame samozrejme pozatvarane celú noc.
len by ma zaujímalo ako to chceš riešiť😉nadránom má už slabší spánok tak sa prebudí, rovnako ho môže zobudiť ruch z vonku pri otvorených oknách alebo ruch z chodby.....
@marfa333 celkom tomu nerozumiem ved ked si ty s malym v detskej izbe tak zavrite dvere aby ho nerusil muz v inej casti domu alebo z nejakej zahadnej priciny chodi muz do detskej a to ho zobudi??
@kulumulu123 nie. Dvere zatvorené mame ako som už písala. Stačí, ze muz chodí po chodbe popred detskú na WC alebo do kupelky. Zobudí ho aj splachnutie... A nie, neučili sme ho spávať pri úplnom tichu. Nikdy. Práve naopak.
Biely šum zvykne pomôcť, mám appku v tablete, tablet v letovom režime 😉
@marfa333 nie