Manžel alkoholik

domca302
25. sep 2016

Ahojte potrebovala by som radu co dalej moj manzel rad vypije hlada prilezitosti kedy a ako sa ma zbavit aby odisiel do krcmi.kazdy vykend ke na mol pride domou vykrikuje mi (neviem varit,neviem upratovat,co som cely den robila) mame rocneho chlapceka ked pride v noci zobudi ho ze ide snim ku mame.momentalne je bez roboty vyhodili ho ze nesiel lebo sa opil. Par krat ma aj udrel stale si chce brat vevi ako telku,satelit atd.byvam v byte ktory nam pozicali stary rodicia(susefia sa mi vkuse chodia stazovat co za randal sa u nas robi.) mam mamu ale ku nej by to asi nebolo vhodne byvat je mi 20.a fakt neviem co dalej byvat v byte to by som asi neslo nakolko som na materskej a nezvladala by som to fin.(a este k tomu nema pracu a kradne mi peniaze z materskej co ledva maleho uzivim hlavne ze ma na pivo ) poradte mi co dalej fakt uz nevlaezem sa starat o take HOVADO je o 10 rokou odomna starsi a stale mu vsetko prepacujem .

mondolina
25. sep 2016

Bez komentára.

nikawero12
25. sep 2016

@domca302 Pár krát ťa udrel a ty mu to stále prepáčiš? Mňa by muž udrel v živote len raz - ale to by bolo prvý a posledný krát a tak by ťahal z domu, že by si ani veci nestihol vziať!....Preboha, prečo nevyhodíš také hovado z bytu a nepožiadaš o rozvod?

pribinak
25. sep 2016

Asi, ze rozvod, ci cakas, ze ti da este aspon 2x pod oko??

domca302
autor
25. sep 2016

@nikawero12 on nechce odist kolko krat som sa snazila hoo vyhodit drzi sa nas ako kliest .lebo vie ze ho ani mama domou nevezme za to co robi .. Nema kam ist tak sa nas drzi.

unicornlady
25. sep 2016

Ale vyhodiť ho môžeš. Stačí zavolať policajtov.

nikawero12
25. sep 2016

@domca302 No keď ho budeš takto ľutovať, že nemá kam ísť, tak s ním nevyriešiš nič.

lucinka511
25. sep 2016

@domca302 rozved sa s nim.naco cakas? napis nam na co cakas s rozvodom?? byt ke tvojich starych rodicov ci jeho? ak tvojich .vymen zamok a ppdaj ziadosy o rozvod .je o 10r starsi od teba.mal by mat viacej rozumu.ci cakas ked z neho ostane trodka a ty znicis zibot tvojemu dietatu?

petulda333
25. sep 2016

Ako ze naco cakas?kym ti neprizabije dieta?potom otvoris oci?!vies poviem to hnusne ale take hlupe si ine nezasluzia..netvrdim ze je spravne co robi lebo nie je,je to debil ale ked ty stale hladas preco ho nevyhodit tak si ine nezasluzis!ak ti nezalezi na sebe samej tak sa zobud kvoli dietatu!!! Aby si raz nepisala ze ti ho ubil

catherinah
25. sep 2016

Preco nemozes ist k mame?
Ked jej povies, o co ide, urcite Ta prijme. Byt vratite, ked ho nevladzes financne utiahnut a s malym sa uskromnite.
Lepsie to s nim nebude, len horsie.

sense
25. sep 2016

hladaj sposob ako sa to da a nie dovod preco sa to neda...predpokladam ze dieta planovane nebolo , ale byt nie je ani tvoj ani jeho, takze ty sa vrat k mame, poziadaj o rozvod a vyzivne ...alebo cakas kym tvoje dieta bude viac vnimat ze jemu nemozes kupit ani jogurt lebo otec potreboval na chlast a z vdaky ta pred malym vyplieska ze chytis inu farbu.... ak to nechces spravit pre seba sprav to pre svoje dieta....

krajcikovad
25. sep 2016

Žena, utekaj od takého!!! Tu nie je iného východiska...

bobricek1979
25. sep 2016

nerozumiem dievca ,kde sa podel zdravý rozum?

zigy
25. sep 2016

A teraz kto platí ten byt keď on nerobí a prepíja aj tvoje peniaze?

obsadenemeno
25. sep 2016

no sama to neutiahnes ale s ozranom, co ti este berie peniaze aby mal na chlast, to ano, to utiahnes? Nejak mi ta logika nesedi.... 🙄

moni244
25. sep 2016

počkaj, on nemá prácu, kradne ti peniaze, tak kto ťahá ten byt? ja chápem že máš 20, ale pohni zvyškom rozumu, čo ti ostal a vykopni ho. Alebo sa nechaj ďalej otĺkať, nechaj, nech to vidí dieťa, ale potom sa nesťažuj, sama si si to zvolila

zigy
25. sep 2016

@obsadenemeno presne to ma napadlo...

mia021102
25. sep 2016

@domca302 on vyuziva to ,ze si mlada.Jedine co sa neda odpustit,ked matka dovoli aby dieta zilo v takom stresujucom prostredi.Je to len na Tebe.Ak to dopustis ,tak kazda facka je za to......pamataj ,dieta je prvorade!!!!!!

robin30
25. sep 2016

Zas jedna z dalsich co vyplakava akeho ma muza ale do riti ho nekopne zbytocne dranie klavesnice

janickacrazy
26. sep 2016

@domca302 chod k mame, tam vydržíš, dokým sa ti nepodarí dieťa dať do školky a ty do práce a potom sa možeš aj osamostatniť, určite lepšie ako žiť s alkoholikom, prípadne sú aj kadejaké ubytovne pre matky s deťmi, krízové centrá, atd. stále lepšie ako toto, čo prežívaš teraz

sardinka336
26. sep 2016

Vieš čo moja milá, poviem ti takto...ak sa nespamätáš a neodideš od tyrana tak sociálku na vas. Ty si s ním bud ked sa ta drží ako kliešť, ale tomu dietatu dopraj vyrastat v pokojnej a ako tak harmonickej domacnosti nech aj u mamy na začiatok. Verím, ze rodina by ti podla moznosti pomohla. Ked to zvladaš teraz s týmto hnupom tak bez neho by si to nezvladla??Neverím...jedine ze a ty ho chceš.

charity
26. sep 2016

@domca302 Prenajmi tento byt a sebe prenajmi mensi byt a plat to z tohto prenajmu. Jeho vyhod, nema pravo tam byvat. Ak sa vrati, volaj policajtov. Ak sa vrati, volaj policajtov. Ak sa vrati, volaj policajtov. A tak dalej... A budeš mať pokoj. Ale to by si najskôr musela chciet.

moonlight1210
26. sep 2016

@domca302 vyhodila by som ho, ak je to mozne. este by som za nim hodila aj tu telku a satelit a vykricala mu, nech sa s tym zadrhne. nech si to preda a preleje dole gagorom, lebo ine ani nevie. ale nech uz sa nikdy nevracia. ani s kvetmi, ani kolenacky, ani s placom.
a to vsetko pekne pred susedmi.

lebo na TV a satelit si postupne nasetrim. a za to, aby som sa zbavila takého debila, by mi to stalo.

lenze toto zalezi na tebe. ak mas slabu volu, tak on trochu posopli, vytlaci slzu a ty mu otvoris dvere a budes ho mojkat.
poznam X zien, co su taketo.
sami o sebe hovoria, ze su dorbosrdecne. v skutocnosti su to nestastne bytosti so slabou volou.
za dobrosrdecnost skryvaju fakt, ze im robi dobre predstava, ze sa kaja (v tej chvilocke, lebo mu teba sa natlacit zas pod teplu strechu, tak bude plakat, slubovat, ruky jej bozkavat a hovorit, aka je uzasna dobra zena, ze si ju nezasluzi a taka na svete je iba jedina - hej, taka krava je iba jedina, co mu naleti), ze mu mozu odpustit a myslia si, ako tentoraz ich za to bude nosit na rukach.
o tyzden uz vypluva krv do zachoda, co ju stlkol ako zito a spocital jej kazdy jeden den, co si dovolila takého kohuta hrdého vyhodit a ponizit.
vezme jej peniaze, ide sa opit, plati krcmovym kamosom ako kral a hulaka hrdinske spevy o tom, ako on s tou (censored) narobil doma poriadky.

je iba na tebe, ci sa postavis na svoje nohy a vydrzis nejaku dobu s odretymi usami, ale s vyhliadkou, ze bude lepsie.
alebo budes len zbierat trpke plody svojej neochoty nieco s tym urobit. ci sa zaradis do toho regimentu tych zien, co len vsade si poplacu, postazuju sa kazdemu ochotnému uchu na svoje krivy, ako to maju tazke, ale neurobia nic.

elenka.k
26. sep 2016

ak Ťa udrie - hneď volaj políciu - bude dôkaz týrania na súd, dôkaz alkoholika.... minimálne na pohotovosť - tam ak povieš, čo sa stalo - sami dajú podklad polícií. aspoň takto robila známa, treba aby si mala dôkazy, a ak nechceš k mami tak preč - preč z mesta , podať o rozvod. Mamina tiež stále ocovi odpúšťala a trvalo to cca.: 28 rokov, kým nezomrel na rakovinu, ale poviem Ti - napíšem aj teraz ak sa niekto háda - kričí, normálne mám z toho traumu a vrátia sa mi myšlienky z detstva auu moje brucho.

mysga
26. sep 2016

Keď je žena bez úcty k sebe samej, tak okey, nech si žije s kým chce. Ale nejako nechápem to, že od toho matky neuchránia svoje dieťa,ak ho miluju... (Hoci,do takeho prostredia sa nemalo vobec robiť, ale minulost nezmenime...)

sardinka336
26. sep 2016

@mysga no ved to...na kieho frasa im bolo dieta ,neverím ze dotyčny pije len rok...ok, stava sa. Len luto je človeku tých detí.

libawet
26. sep 2016

@domca302 ten byt patrí Tvojim starým rodičom alebo jeho? Ak Tvojim, to je ten lepší prípad, ožrana vyhoď, daj vymeniť zámky. Keď sa bude dobíjať, volaj policajtov a daj na neho udanie ( keď Ťa zbil, mala si ísť ihneď k lekárovi, aby si to mala podložené, že Ťa bije a nemohol odškriepiť pri rozvode - hneď by vás rozviedli), hlavne s ním nezostávaj, bude to len horšie, nič sa nezlepší. Ak budeš chrániť seba, budeš tak chrániť aj svoje dieťa. Želám veľa sily a odvahy.

smile31
26. sep 2016

@domca302 stale mu vsetko prepacujes? ako neviem co ti mam povedať na prvom mieste máš mať syna a nie prepačovať takému idiotovi... prečo nemôžeš ísť k mame? už len kvôli tomu dieťaťu byť tvojou mamou ťa nevyhodím, bála by som sa aby neublížil dieťaťu... trošku si prehodnoť priority... ak je byt tvojích starých rodičov už dávno si mala mať zámku vymenenú a on zbalené veci pred dverami!

tajomna21
27. sep 2016

@domca302 byt vam pozicali stari rodicia, tvoji ci jeho? predpokladam tvoji a vyhodit ho mozes ... zbal mu kufre, daj pred dvere, vymen zamok ... ak dojde robit randal, zavolaj policiu .... teraz ten byt plati kto, ked on nepracuje? skus sa s mamou o tom porozpravat, ci by ti vedela vypomoct, ci uz u nej doma, alebo postrazenim maleho na privyrobenie, alebo financne .... vsetko sa da, aj ked jednoduche to nebude ... ale lepsie sama ako s idiotom, co si ta nevazi, nadava ti, bije ta .... za chvilku sa moze jeho zlost preniest na dieta, chces sa toho dozit? daj si na sud navrh na neodkladne opatrenie na zverenie dietata do starostlivosti + vyzivne ...