dobrý den, zeny, neviem ako vy ostastne ale ja mam velky problem s manzelom a vianocami. Nic mu nie je dobre, vsetko ofrfle. Co sa darcekov tyka, mame dohodnutu nejaku sumu na darceky. Ja si objednam co chcem a on mi to zaplati. No manzel napr nikdy nevie co chce. Nema ziadne konicky ako ostatni chlapi a vsetky navrhy darcekov ofrfle( kvalitny rum, tankovaciu kartu, knihy, oblecenie) Ked sa ho opytam co chce vacsinou povie ze mobil ( 800e a viac alebo dron tiez okolo 800e) Mne to pride dost prehnane, lebo vsak on mne kupi v hodnote 50E( dopredu hodnotu dohodneme). Kazde vianoce sa citim trapne, nic sa mu nepaci. Pride mi rozmaznany alebo co. pritom zaraba menej ako ja, doma u rodicov dostaval ponozky a kozmetiku do 30e a hootovo. Uz som z neho na prasky clovek sa mu nicim nezavdaci. Keby mal aspon hobby ale nic veru len kuka do telky. Co by ste robili na mojom mieste ? vybrali nieco podla seba ? alebo mu dali peniaze ( to mi pride uplne najhorsie riesenie)
ja by som takemuto manzelovi dala velkú krabicu, do nej papierik a napisane NEVIEM...
prepáč ale toto mi príde ako malé nevyzreté decko ( chlap) .. keď nie je s ničím spokojný by som sa na neho vykašľala a nie lámala hlavu vymýšlaním že čo asi by pánovi vyhovovalo
A baterky do ovládača.
Sporkasku s 50€ vo vnutri a na tom nalepene/napisane - na dron/na telefon a mas darcek na najblizsich 8 rokov 😂😂😂 ked mu budes prispievat dalsich 50€ na narodky 😂😂
@prasiatko30 😂 tak toto je topka 🙂
Ponožky, trenky a čau
Ja by som mu dala ultimatum ...do 5.12.mi povies co ti mam kupit do sumy 50 eur a ak mi nepovies uz sa ta viac neopytam a dostanes to co ti dám ..... a hotovo viac sa nebavím ..nech neni rozmaznany a ked nevie nech si cely rok zapisuje do poznamok co ho zaujalo a co by si mohol pytat na vianoce ....
@prasiatko30 toto je supeer :D
A mimochodom keby chcel veci za 800e tak ho pripravím nato že ci je aj on mne ochotný kúpiť darček za taku sumu.... Takýto chlap by mi tak znechutil Vianoce, žeby som mu asi povedala že sereme na darčeky radšej, že ma nebaví kupovať niekomu niečo, keď vkuse na všetko frfle.. A nie ešte rozmýšľať ako sa mu pánovi zavďačiť..
neviem preco je taky ani neviem ako to nazvat presmradeny alebo co. Ved ja by som mu kupila keby chcel nieco ako kolega udice, motorva pila, hocico co by ho potesilo. No jeho nic nepotesilo zatial a to dostal aj zazitkove darceky, aj pobyt, masaze, aj kadeco ine a vzdy bol sklamany alebo taky ze ho to nepotesilo vobec, vacsinou ze naco mu to bude a pod
Ja mam zasa takeho co nic nepotrebuje,vsetko co som mu kupila za posledne roky ma nove este zabalene,hodinky s gravirovanym z minuleho roka si este ani neskusil,on si zasa moze dovolit kupit pocas roka co chce,ja to riesim tak,ze mu nakupim kozmetiku ktoru pouziva do zasoby,parfem do zasoby a taketo bezne veci,nie som potom sklamana z toho,ze som vymyslala prekvapko tesila sa,ze sa bude tesit a nic z toho,cize odporucam ziadne prekvapko,nakup mu co pouziva a serus
tak isto hlasujem za pokladnicku s 50 kou a napisom na tvoje priania a nerob si stres s nim viac
Na zaciatok by som mu kupila šarkana, su aj take za 50€, my mame za 70.
Takým ľuďom nekupovať nič. Jedine podľa vlastného výberu. Moja mama tak nadávala, že aký je moj otec nevďačný príjemca darov. Všetko obrble, odloží a ani nechyti. Jej je to ľúto. Ja som prišla na nápad opýtať sa ho, čo chce. Vybehol na mňa s celým zoznamom, PRESNE vedel, čo chce, presne mi linky poslal 😁a spokojný je ako lečo a ja tiež
Keď chce za 800 eur, má smolu. Nech uberie
Okrem toho čo zaznelo, keď hovoríš, že sedí pri telke…kúpila by som mu predplatné Netflix na celý rok, alebo nejaký balíček programov podľa toho akého máte poskytovateľa. A inak by som sa tiež naňho asi vy💩 🤭
ja by som mu nic nedala a ani by som od neho nechcela darcek, nepotesil by ma, ak mam pocuvat take nevdacne kecy.
Kúp mu papuče...nech mu je teplo pri kukani telky 😁
Vôbec, ale vôbec sa pre to netráp! Ešte to tak, aby si Ty celé dni rozmýšľala nad darčekom, vhodným pre milostivého pána a na Vianoce tŕpla, či zase darček neofrfle? Ani sa ho nepýtaj, čo by chcel. Kúp ponožky, pyžamo, parfém, prípadne niečo iné z podobného súdka. Keď sa mu nebude páčiť, nech sa trápne cíti on. Nie Ty.
@dencagee netflix mame uz davno, ved toto ze co chce si kupi priebezne a na vianoce uz potom len take zbytocnosti ci ako to nazvat. Ja zas mam kopec zalub a nie je problem, vzdy nieco potrebujem 🙂
Nedaj mu nic a povedz mu, ze si ho nechcela sklamat svojim darcekom ako po minule roky, kedze aj tak nie je s nicim od teba spokojny.
Ludom, co si nevedia povedat, co chcu a este aj tak su so vsetkym nespokojni. Tym treba na... do ruk a pritlapnut.
@liljana posledne slova 😀
u nas je to opacne, moj chce vestko 🤣🤣🤣
priklanam sa ku sporkaske s 50tkou.. nerob si starosti 😉😊
Daj mu to, na co bol zvyknuti u rodicov.. cim viac moznosti mu davas, tym viac je zrejme rozmaznany... my si s muzom nekupujeme nic, pretoze vzdy na zaciatku roka si spolocne doprajeme vylet, dovolenku atd.. nemame potrubu vrazat do drahych materialnych veci, obaja viac tuzime po zazitkoch.. darceky kupujeme len rodine
Podľa toho, čo popisuješ, je to umrnčaný nevďačný fracek. Takže ako tu niektoré napísali, nedala by som mu nič resp. dala by som mu zoznam domácich prác, ktoré od Vianoc na neho delegujem. A ak by ich nerobil, nerobila by som ich za neho, nech sa troška spamätá chlapec nevyzretý.
Kup mu nejaku teplu deku,ked sa vyvaluje pri tv.
Ak pije pivo,byvaju aj take balenia s viacerymi druhmi.alebo daky dobry cajik s humornou salkou...
Chlapovi pod stromcek parfem a oralny sex v peknom pradle, kazdy bude stastny ako male dieta.
Vezmeš jednu bielu obyčajnú obálku (kludne aj použitú) Jemne do nej vsunieš 50 EUR a drbneš mu to o čelo.
Dobrú chuť 😀
Ponozky by dostal ako u rodicov nevdacnik 😡