Ahojte začala by som s tým že už vyše 9 rokov sme spolu. Onedlho budeme rok v manželstve a máme spolu dievčatko. Stále sme sa snažili mať všetko aj ja som pracovala aj on pred dietatom. Dom sme dali do poriadku proste máme super život. Mali sme svadbu, dievčatko sa Nám narodilo. Predtým mi nevadilo že manžel tolko robil lebo aj ja som.bola stale taká že som robila . Ale odkedy som na materskej + manzel zacal podnikat cize ma dve prace tak ide to s nasim vztachom dole vodou. Stale sa hadame ja uz pozeram cas kedy pride domov tesim sa ako dieta a ked je doma tak zase hadky. Uraza ma, mimule mi aj to povedal že aom piča. Snazim sa zo vsetkym mu pomoct. Uz som snim to prebrala 100x ze potrebujem aby somnou rrozpraval pekne aby sa o Nas staral. A nie stale len praca . Nechcem sa rozviest ale neviem co mam robit. Ja a moje dievcatko tiez potrebujeme ho ked je doma vswtko robi len s nami neni alebo sa hadame .
@bridzsitt
Má 2 prace a nestará sa teda o vás? Viem, ze na materskej je problém hlavne socializacia, ktorá chýba. Prečo nevyjdeš von s kamoskou, nesadneš do auta a nezajdes navštíviť rodinu? On je tiež rovnako vyťažený ako aj ty.
Tak keď on robí na dome tak chod k nemu s malou daj si k nemu kreslo a sed pri ňom debatte...alebo večer malú úspite a pozrite si spolu film seriál ....poprípade daj malú k bankám a vy si doprajte sex.vikend
@bridzsitt Povedal ti, že si pi**? Predtým ťa asi tak neoslovoval však? Nesmiete prekročiť tu pomyselnú hranicu úcty, lebo potom už niet cesty späť...buď k nemu viac tolerantná, určite je v strese a unavený a ty mu povedz, že ho ľúbiš ale potrebuješ aby ta častejšie objal...bol s tebou...povedal ti milé slovo...držím prsty
boze, dalsia co si debila na krk zavesila.. co si ty, za žumpu vydata??
@bridzsitt takto by ti hovoriť nemal že si p*CA..toto sa nerobí.. už nech je hádka aká je ale treba si vymieňať názory s rozumom a nie nadávať.. toto povie chlap svojej priateľke a budúcej žene ktorá mu dala dieťa?.. príprav sa na to že ani v budúcnosti s tým nebude mať problém keď už teraz začal..aspoň sa ti za to úprimne ospravedlnil?
Stalo sa mi to tiež keď som mala priateľa a od tej chvíle v mojich očiach klesol..ani sa neospravedlnil a už som vedela že toto do konca života nebude...takto sa chlap k žene správať nemá..ale ani žena k chlapovi.. nedovolila by som si také niečo povedať ja jemu
Buď si to s ním poriadne prediskutuj aby sa k tebe správal aj pri hádke ako k človeku a nie ako k cundre alebo porozmýšľaj nad tým či to chces počúvať aj v budúcnosti lebo pravdepodobne budeš...
Tak ja si myslím, že keďže už "všetko máte" je načase skončiť s dvomi prácami a užívať si život, dcérku a vzťah.
Jedine riešenie vidím v tom, že manžel začne mať záujem s vami tráviť čas. Ale to je žiaľ len na ňom.
Možno mu už honba za peniazmi tak zatemnila rozum, že sa ani jednej práci nebude chcieť vzdať.
V tom prípade ty nič nevyriešiš.
"...proste mame super život....povedal mi ze som pica..."
Aha? Super život.