Ahojte,
ako to mate vy? Manzel ma na moje narodeniny akciu v praci s kolegami. Je pravda, ze kedze mame male babo, v poslednom pol roku moc von nechodi (resp. menej ako zvykol). Neuvedomil si, ze akcia je na moje narodeniny a najskor povedal, ze teda nejde. Potom skusil, ze ci by sme nemohli oslavit o den skor. Mne to prislo luto, mame 3 deticky z toho 1 ma pol roka a tiez nikam nechodim. Prislo mi to blbe, ze vobec uvazuje nad tym ist na moje narodeniny prec - v podstate by odisiel rano do prace a vratil by sa neskoro v noci.
Kľudne by som preložila moje narodky - oslavu na iný deň.
Niektore akcie v práci sa ťažko prekladajú, alebo aj keď nie sú povinne, tak v skutočnosti sú a nezúčastniť sa je pruser
Nerob z toho zbytočnú dramu
@pribinak Je to bowlingovy turnaj, nic, kde sa neda neist. Dramu nerobim, pytam sa na nazor.
Ok bowling, ale je pre teba problém preložiť oslavu?
Možno je to práve ten typ povinnej aj keď oficiálne nepovinnej akcie z firmy
Za mňa je úplne v pohode osláviť v iný deň, ale ja celkovo beriem narodky ako každý iný deň 😅 a ideálne poprosiť niekoho blízkeho o stráženie a trochu spolu vypadnúť 🙂 mala si nejaké špeciálne plány na ten deň už??
@lindous Blizkeho tu nemame, mali sme oslavovat len my ako rodina. Rodicia byvaju daleko.
Za mňa tiež úplne v pohode osláviť v iný deň, naše narodky zvyknú byť cez týždeň a kv práci oslavovať nie vždy ide ale pravda my narodkymeniny ani neoslavujeme. Zagratulujeme si dáme pusinku a život ide dalej
Nevidím problém v tom preložiť o deň oslavu, veľmi to prežívas......
mne by to vobec nevadilo, vyuzila by som to vo svoj prospech a povedala mu ze teraz bude mimo on tak na buduce bud ideme niekam spolu nech hlada strazenie a zaplati wellness a hlada kam ma zobere na obed/veceru alebo nech strazi on a ja idem niekam do sauny sama
Narodeniny máš sice len raz za rok, ale môžete to oslavovať kedykolvek..aj deň vopred, alebo deň po.
Oni asi nemavaju bowlingovy turnaj každý týždeň.. keď toto zmeska kedy bude ďalšia príležitosť?
Neriešila by som to, muza by som poslala sa zabavit (tiez ta za to bude zboznovat ešte viac ) ale chcela by som potom riadne oslavu podla mojho gusta aj s darčekom 😁
@monnci2226 🙂
@gejb Vies co, oni maju cca raz za mesiac nieco. Cize to nie je tak, ze toto je okrem vianocnej party jedina akcia v roku.
bežne oslavujeme čokoľvek aj o viac dní skôr či neskôr, veď to je jedno... netrvaj zbytočne na prkotinách, trápiš len samu seba
Vobec by nebol problem prelozit oslavovanie mojich narodenin a este ked tak ta pocuvam tak oslavovat asi budete len vy dvaja a vase deti - to mozte aj den pred alebo po, spravte si spavnostne ranajky a tortu o den skor
@prasiatko30 Nejde mi dat lajk tak davam 🙂
Boze ved si uz velka tak hadam prezijes ked to budes mat iny den. A este ked je to len pre vas a nikto iny nepride 🙊🙊 Tiez ked je nieco cez tyzden tak oslavujeme cez vikend alebo ked niekto nemoze tak sa preklada oslava. Ved si neni male dieta 🤔🙊🙊
Kľudne oslávite iný deň, si myslím. Nechala by som ho v pohode ísť. Ale, môže on potom postrážiť na chvíľu detičky a choď niekam ty😅
Narodeniny zvykneme bežne oslavovať v iný deň, než v aký skutočne sú, ak nám to z nejakého dôvodu nevyhovuje. Vôbec by som z toho nerobila drámu. Celá mužova firma sa nebude prispôsobovať tvojím narodeninám. Ty sa prispôsobiť môžeš.
Oki doki zeny, asi to tak beriem kvoli tomu, ze na materskej je vkuse clovek sam, tak sa tesi aspon na niektore veci. Kazdopadne, dik za nazory, dramu z toho nerbim, ani som mu nepovedala, aby nesiel.
Tak mne by to napriklad bolo luto, zvlast ak je pravda, ze maju v praci kazdu chvilu nieco. Tiez by sa mu nic nestalo keby raz vynechal a oslavoval s tebou v den narodenin.
Deň hore , dole .... hlavné, že si spomenie.... si asi precitlivelá
mne by to vadilo, netvrdim, ze by sa mi zrutil svet, ale ked som v kuse doma, 3 male deti.. A u nas su narodeniny specialne, aj ked je oslava napr v sobotu a narodeniny padnu na stredu, v stredu rano sa gratuluje, su balony, dostanu darceky. Je to jeden specialny den v roku, ktory je moj, alebo muzov/deti. Takto to mame zauzivane.
Asi tak nejak to mam ja, aj ked moj muz asi nie.
A prečo nemôžeš preložiť oslavu? Keby bola cez týždeň v stredu a štvrtok vstáva do práce, asi by ste tiež radšej preložili na víkend.
Nevadilo by mi to prelozit, ale zase by som chcela aby my oslavu pripravil on a vsetko sa v ten den staral on a ja mam den pre seba … od deti az po pripravu obeda atd … a kludne moze prekladat vyrocia aj castejsie.
My aj tak zvykneme oslavovat cez vikendy.. tak keby mi rano potriasol rukou, tak by mi to stacilo. A nech ide, ved oslavime cez vikend. Ale viem, ze on by mi to vycital, keby je to opacne..
Moj stary odkazuje ze ma ist na pol hodinu posediet a potom za Tebou domov kedze mas narodeniny
@ivik4 :D ze pozdravujem. On ked pojde, pride az po skonceni - je to v inom meste a on je ten typ, ze vzdy odchadza medzi poslednymi.
Praveze aj moj je taky takze rozumiem. Ale viem ze na narodky by bol so mnou
Ja by som oslávila deň neskôr,nejak ja z narodenín nerobím haló,môj by určite bez výčitiek mohol ísť
My ráno oslavencovi zaspievame onú Happy birthday.. dáme čokoládou alebo maličkosť a oslava cez víkend ak nevychádza daný deň.
A všetci sme spokojni😉
no a?? snad to prezijes...