Mam slobodnú kamarátku. Navštevujeme sa dosť často. Niektoré veci sa mi prestávajú páčiť. Napríklad, kúpila si sexi šaty, lebo mal k nej prísť kamarát ( obcas ma kamaráta s vyhodami) samozrejme si ich musela vyskúšať, keď prišiel môj muz z prace. Minule prišla zo sexshopu a musela sa pochváliť a ten môj ešte zahlásil,,ved ukaz nie "?
Pri tom ja mam tiež dosť sexi prádla, netrpí nedostatkom a nemá mu co chýbať.
Ked sa pochválila ze mala pánsku návštevu, môj sa jej opýtal, či bol dobrý.
Ukazuje mu ako ma opalene telo, a tvári sa, že je náš vecou- akože sak kamarát.
Ona nemá zábrany spať so zenatym, ale ani by ni nenapadlo, že mám byť pred ňou na pozore. Aj ten môj sa správa ako idiot, aj keď v súkromí na nu nonstop nadava aká je sprostá a hlupa.
Je normalne ze mi to vadi, som paranoidna? Aj vy mate také kamošky, ktoré sa s vaším chlapom bavia o sexe a ukazujú mu spodné prádlo?
Príde mi, že si potrebuje stále dokazovať, ze ju niekto chce. Obe mame po 30tke
Tak ona je koketa a on rád poflirtuje.Vadilo by mi to
,,aka je sprostá a hlúpa,,ale keby ma príležitosť tak ju fikne rýchlosťou blesku... ( Nemyslím konkrétne tvojho muža,ale tak všeobecne) ....
No neviem ci s tato zena da nazvať kamoškou,od takej kokety co najďalej
Áno, maj sa na pozore. Minimálne pred ňou, neviem aky je tvoj muž a či mu môžeš dôverovať ale na to, že na ňu doma nadáva by som sa nespoliehala. Takéto ,, kamarátky,, môžu byť nebezpecne. Jednu takú som mala 😅 a nedopadlo to dobre, nebol to síce ešte môj muž ale bola som s ním roky, bohužiaľ...
Tak to bacha najmä na dobrú náladu a alkohol, maj oci na stopkách.
Tak to bude príjemná dovolenka🙂nemám rada tie typy čo musí byť za každú cenu stredobod pozornosti
To idete na dovolenku len Vy traja?
Napadlo mi niečo ako napísala makakova ..
Ale na druhej strane ak ju fakt nemusí, tak si z nej môže robiť srandu a keď už ona začne vyťahovať pánske návštevy, tak asi len podpichne že čo všetko je ochotná pred ním povedať 🤷🏼♀️ ale to už vieš ty s akým tónom sa s ňou baví.. či to myslí vážne alebo sa skôr z toho smeje..
Ale každopádne na "kamošku" by som si dala pozor, ale muža si poznáš najlepšie ty
To nie je kamarátka ... nehnevaj sa, muži sú, čo sa tohto týka, veľmi ľahko ovplyvniteľní ... muži totižto neriešia tak racionálne ako ženy ... budem vulgárna, vieš, ako sa hovorí: "keď sa cocot postaví, tak sa rozum zastaví" ... za mňa nie, celé takéto "kamarátstvo" by som poslala do zabudnutia ... pre ňu možno len jeden z mnohých a pre Teba rozpad rodiny.
@maminkasisa a ešte s jej mladšou sestrou 15r
Kontakt snou sa nedá obmedziť?
obmedzila by som jej návštevy v mojej rodine, a na mm by som si dávala pozor.... nebudeš ani prvá, ani posledná čo by takto prišla o manžela...😉
A to bol či nápad s tou dovolenkou? Preboha, určite by som to zrušila, ako vás to napadlo? Tvoj muž s 3 babami, čo je on nejaký Maharadza alebo čo?
Na tvojom mieste ju úplne zruším a oželela by som aj tu dovolenku. Moja kamarátka mala tiež takú naj kamosku. Píšem mala! a mala aj manžela. Už nemá ani jedno, asi nemusím písať prečo 🤭😖
Otázka času, kedy ju pretiahne 🤷🏻♀️ napríklad pripitý na dovolenke 🤷🏻♀️
@jarka26011 alebo ona jeho
Uz len ta ich reakcia by sa mi zdala podozrivá. Instinkt je inštinkt. Ides na dovolenku a budeš sa celý čas stresovať? Neveríš asi ani jemu ani jej, tak načo ten risk? Ako tu padol jeden komentár pre ňu jeden z mnohých a pre Teba... Možno už spolu dávno spali a tešia sa na spoločné chvíle, ale nemalujme čerta na stenu. Ja by som to nepodcenoval!!! Zruš to !
Nepochopím ľudí čo si taketo, indivíduá ,, púšťajú vôbec do života, do bytu a potom sa trápia nad ich chovanim a zožieraju sa večer,..nemá koho iného otravovať len vydatu kamošku s manželom? Urob s ňou rýchly proces, podľa všetkého si nieste srdcu blízke a máš kľud v živote aj doma aj v posteli.
@zazvorka87 videla som to na youtube,jeden sa hneď chytil a tu ženu, ktorú najali normálne hneď bez rozmýšľania ohol 😂😂😂
On vie aká je.
@jarka26011 viem viem, chlapi sú vážne svine
Toto je fakt
Nie, také kamošky nemám a ani nechcem mať. Mne by to vadilo.