Manžel a jeho slobodný kamarát

3. aug 2022

Ahojte čo poviete na takúto kombináciu ? Nemám dobrý pocit zrovna lebo ten jeho kamarát"na pivo mu ukazuje v mobile hole p. .akože my sme taký rodinný no tento nám to akoby kazí

tosomja
3. aug 2022

Keď je tvoj muž normálny, tak si nedá pokaziť vzťah nejakou holou p...v mobile svojho kamaráta. 🙂
Aj môjmu priateľovi kolegovia posielajú rôzne vtipné videá kde vyskočí na konci kadečo nechutné. Niekedy pozrie, niekedy ignoruje. Niekedy mi to aj pošle 🤣🤣

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karhu
3. aug 2022

povedz svojmu nech zavrie oci, ked ho bude kamos nutit pozerat prasacinky, a pomoze i opakovat si - sme rodinnY, sme rodinnY🙈

syslik81
3. aug 2022

hole tety mas ndnes vsade aj v tv .. ak muza nechces posielat do ostola hold zvykaj si .. na tom nieje nic zle .. i myslis ze manzel si to sam na nete nepozrie a neake to videjko k tomu ...

solange7
3. aug 2022

Tak akoze... 😀 My sme s muzom osamote uplne zvery. Takze nejaka hola frnda nas netankuje... Ale keby mu nejaky kamarat ukazoval hole buchty tak ho posle do teplych krajin. Nech si pozera kundy sam, ale ukazovat to ako taky deviatak? To je pod uroven. Takze ak je tvoj chlap normalny, tiez si urcite o nom mysli, ze je kamos v tomto trochu mimo.

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pragmaticka
4. aug 2022

No a? Môj ma tiež ešte stále par takých slobodných exemplárov. Skupina s bývalými spolužiakmi je plná nechutnosti a nahých žien. A? Keď sa mu zaľúbi iná, nech sa paci môže ísť.. Dvere ma otvorené. Každý nech si aj vo vzťahu zachová svoju slobodnú voľbu... Inka to uz nie je láska..

danica2711
4. aug 2022

no tak vy nie ste taký rodinný, ale takí rodinní... a čo si myslíš, že pohľad na holú ... mužovi nejako ublíži, rodinnému či nerodinnému? Nerob problémy z blbostí

zuzks5
4. aug 2022

he si myslis, ze sa ten tvoj obcas nepozrie takto aj sam. ved ako zas neprehanajme to. pokial hje vo vasom vztahu vsetko v poriadku, nemas sa coho bat, lebo sam sa pokazit neda