Manžel a jeho mamka

lucitqa
19. sep 2020

Dobry vecer chcem sa opitat na vas nazor
S manzelom sme uz 13rokov a mame 2rocneho syna.. Byvame u svokrovcov
So svokrou bolo vsetko v poriadku of zaciatku boli sme ako kamaratky rozumela som si s nou viac ako s vlastnou mamou.Ked sa nam narodil maly svokra zacala robit problemy...citovo isla na syna aby jej kazdy den na hodku a viac daval maleho,skoro vzdy bols u nas v izbe,skoro vsetky videa ktore mame s malym je n a nich ona alebo ju je pocut.do vsetkeho sa starala liezl a mi do sukromnych veci, vsetko jej vafilo ako ho kupeme ako je obleceny ako spinka ze place ze ma plienky ze ma dudku ze s nim chodim von atd atd.maleho si natac a aby h ukazovala pre nas cudzim ludom a to nehovorim ze o nas vsetko vefia jej kamaratky este kedy mam kramy.svokra ked nas nikto nepocujes ponizuje ohovara aj moju rodinu no vsetkych robi v rodine zle.Ked som sa chcela s muzom o tom porozpravat len namna nakrical j a ka som sprosta jak sa ku nej spravam

lucitqa
autor
19. sep 2020

Ze sa spravam zle ku vsetkym a pritom som mu povedala jaka je jak sa kumne sprava ale ked pride domov muz alebo svokor je ako med...lenze mne to uz lezie na mozog a som povefala zedomu sa budem spravat pred vsetkymi ako ona kumne...pritom to nerobim lebo som len ticho sa s nou vobec nebavim nenafav jej a neiurazanm rodinu ani nic.zase isla citovo na syna a ja s ta zla..pri poslednej hadke mi muz povedal ze k ed chcem mam ist het ale maleho mi neda a nemam s a vracat nspet...NIKDY ZA TYCH 13ROKOV SA MAZASTAL VZDY MALA PRAVDU JEHO MAMKA HOC POVEDALA CO CHCELa a ja som sa mohla i plakat i kricat i prosit i byt ticho nikdy mi nedal za pravdu....CO MAM ROBIT IST PREC ALEBO TRPIET TEN OIDIPOVSKY VZTAH

ivkazba
19. sep 2020

@lucitqa a čakáš radu? Rodina má mať vlastné bývanie. Ak si súhlasila s bývaním u svokry a ak si sa rozhodla mať dieťa s mužom ktorý sa nepostaví na stranu svojej ženy, tak bohužiaľ. Buď takto žiť alebo sa zbaliť a odísť. Ja by som volila druhu alternatívu.

lucitqa
autor
19. sep 2020

Ona taka nebola aj kec sme tu prisli byvat az ked maly sa narodil tak sa znenils a moj muz jej zacal davat za pravdu pred tym to tak nebolo

pribinak
19. sep 2020

@lucitqa za 13 rokov vzťahu str už mali mat vlastne bývanie.
Porieste si to čím skôr.

lucitqa
autor
19. sep 2020

Ja som mala 14 on 22 ked sme spolu zacali

ivkazba
19. sep 2020

@lucitqa píšeš že nikdy za tých 13 rokov sa ťa nezastal, že vždy bol na strane matky. Ja nechápem ženy, máte deti s debilmi, bez vlastného bývania a čo čakáte, že to bude fungovať? Nie, toto nefunguje a trebalo na to myslieť predtým. Pokiaľ nie si feťáčka či alkoholik, dieťa ti súd nevezme. Takže ak ti povedal že máš odísť ak sa ti nepáči, tak veru by som zbalila seba aj dieťa a odišla by som.

pribinak
19. sep 2020

@lucitqa to jenuz jedno kolo ste mali či máte rokov. Proste rýchlo hľadaj iné bývanie.

lucitqa
autor
19. sep 2020

Ale pref tym bolo vsetko v poriadku ked sme tu pri s li byvat pred styrmy rokmi bolo vsetko pohode a ked sa narodil pred dvoma rokmi maly zacalonbyt zle of vtedy po narodeni maleho sa ma nezastal iba jej daval za pravdu

kitycat
19. sep 2020

Ak ste boli take kamaratky nemala by si mat problem jej to vytmavit... Neviem co cakas po 13 rokoch

lucitqa
autor
19. sep 2020

Byvanie riesime pred a la som pozemok lebo muz chcel byt iba v nasom meste inde ist nechcel ale zacal vybavovat vsetko na stavbu fomu ale u svokrovcov na zahrade zas len b l izko svokro on inde ist nechce a j a som uz v p...zo vsetkeho co sa udiali ze som mu povedala ze nechcem sa s nim budovat a to nie u nich na zahrade ta mi povedal ze si mam kupit byt ked mam peniaze a ist het bez maleho lebo jemu nefovoli odist z domu

lucitqa
autor
19. sep 2020

Ano poviem jej svoj nazoe aj vykricim i pokricim ale ma v p...otoci to proti mne a nahovori synovy hluposti on veri jej nie mne

lucitqa
autor
19. sep 2020

Vzdy ho taha na svoju stranu robi sa neviniatko a je zranena a pritom je to velks zakera

mandarinka555
19. sep 2020

@lucitqa Ty teda dávaš zabrať tej gramatike😂

lucitqa
autor
19. sep 2020

Ja gramatiku eraz neriesim je mi na poslednom mieste

miadi
19. sep 2020

Svokra sa ani moc nezmenila iba sa z nej stala babka -preto vsade sa pcha k vnučatku + ste u nej doma.. ty si sa viac zmenila = si mama. A chces mat svoj klud a sukromie preto ti teraz svokra vadi. Proste mladi potrebuju svoje a stari tiez svoje. Jedine riesenie je odstahovat sa. Bud s muzom ako rodina alebo sama s dietatom. Z pohladu tvojho muža jeho mama nic zle nerobi je doma a je na nu zvyknuty. Keby ste zili vo svojom vsetky jej reči by si lahsie hodila za hlavu. Takto mas este aj teho hormpny mimono chces ako mama bear sama pre seba je to tvoje prve dieta a trochu ziarliš trochu si neista a chcela by si robit vsetko podla seba bez zbytocnych reči no nemozes lebo žiješ u svokry. Tak šup s muzom do podnajmu kym si uplne nezničite vztahy. Nikto nie je zly len je zle takto žit viac generacii.Daj mužovi ultimatum. Ze ides snim alebo bez neho co najskor.

andreatytler
20. sep 2020

@lucitqa Presne ako vravi @miadi. Zmenila si sa ty a nie svokra alebo muz. Citala som ze pri kazdom porode sa narodia dve bytosti: dieta a matka. Ked sa zena stane matkou, uz prestane tolerovat veci co jej dovtedy nevadili a povie si co chce a ako to chce a ide si za tym. Proste si zacne budovat zivot lebo ho buduje pre to svoje dieta. Uz dva roky bojujes dopredu prehratu vojnu. Musite sa odstahovat. Muzovi sa uz nikdy na mamu nestazuj, nic tym nedosiahnes. Iba mu s kludom oznam ze potrebujes mat samostatne byvanie a ze na tom ides pracovat a jasne ze ho chces mat pri sebe ale ak sa on rozhodne ostat pri mamke, tak mu v tom nemozes branit.

viera
20. sep 2020

@lucitqa Ahoj citala som uvod a iba par veci od teba...Klasicky priklad...Nemozete byvat u svokry...Treba sa odstahovat...Pokial sa on nechce, tak nech si tam "zostane"....Odisla by som, rozviedla by som sa...Pretoze bud bude budovat so mnou vztah a s malym ako rodina alebo nech zostane s mamkou 🙂))....Mal by s tebou riesit veci.Nie s mamou...🙂))....

deti95060810
20. sep 2020

asi si doma s dieťaťom a svokra ti lezie na nervy.... počkaj chvíľu, pôjdeš do práce a svokru budeš mať .... Ja by som sa nesťahovala preč, načo, ak bude svokra žiť, budeš mať postarané aj o dieťa cez prázdniny...😉
inak nemyslím si že chlapa dostaneš od mamičky...

lauriema
20. sep 2020

@lucitqa Ja vždy poviem, manželia, majú bývať zvlášť. Presne aby sa vyhlo tomuto. Odchádzať, neodchádzaj, neber malému otca, ak je problém len svokra, horšie však je ze sa ta manžel nezastane, to ja by som nezniesla. Ono aj moja svokra sa montuje do veľa vecí ale ona tak s láskou. Držím palce nech nájdeš cestu

syslik81
20. sep 2020

al mas kam ist tak vezmi maleho zakladne veci a sup co najdalej ... ak manzelovi na tebe zalezi zacne to riesit ... ak nie hold budes dalsia slobodna matka-nie prva ani posledna ... tam by som neostala ani minutu a muza co by ma vyhadzoval a bol na stare kolena mamanek by som nechcela ani zadarmo .. ta vobec nemiluje keby ano davno by ste mali svoje byvanie inde ako u jeho mamy

evica01
20. sep 2020

Do roboty chod. Drobec pojde o chvilu do skolky. Ked bude chory tak bude svokra s nim.
Ty musis z domu vypadnut. Hladaj robotu lebo ti tam preskoci ✌

misinka0611
20. sep 2020

Treba vlastné bývanie. Aj keby som mala byť v garzónke, nešla by som takto bývať a čakať, že budem mať nejaké súkromie? To ťažko.

selu11
20. sep 2020

Keď sme s manželom chodili na náuky pred sobášom, pamätám si veľmi živo, ako farár hovoril, že mladý majú mať vlastné bývanie, to je svätá pravda! bývanie či už s rodičmi alebo svokrovcami nerobí dobrotu. Treba vyletieť z hniezda predsa.

asia83
20. sep 2020

@lucitqa Dámy, budúce manželky, priateľky, družky, svokra bude vždy svokra. Každá (česť výnimke jednej z bilióna, áno b, nie m) sa zo začiatku krásne správa, aby vás oblbla, ovládla a v prípade potomka mu vás doslova nahradila. Znie to kruto, ale je to tak. Nenamýšľajte si nič iné, prosím. Vy sa odsťahujte do svojho kilometre od nej.

ivka185
20. sep 2020

Tak moja asi bola jedna z tohto biliona ako pises,lebo som mala vynikajucu svokru, najlepsiu ako som mohla mat,zial uz nie je medzi nami ,ale spominame ju skoro kazdy den.

tatisna
20. sep 2020

@lucitqa 14 rokov si mala ked ste zacali chodit??? Sak to si bola este dieta...ja by som svokru nezniesla v spolocnej domacnosti. Budes s tym musiet nieco urobit lebo sa zblaznis. Mne to pride ze Ta brali trochu ako dieta a ked teraz "vystrkujes rozky" tak je zle. Podla mna chore vztahy taketo... Ak mozes odid aj s dietatom, muz sa bud spamata alebo nie.

lucitqa
autor
20. sep 2020

IDEME SA BUDOVAT V JARI NA ROK 2021 ALE VEDLA SVOKROVCOV LEBO MUZICEK NECHCE STADIALTO ODIST.SVOKOR MU DAL CELU ZAHRADU A ON UZ RIESI BYVANIE ALE JA SA BOJIM ZE SVOKRA ANI TAK NEDA POKOJ...TO CO SOM O NEJ PISALA NIEJE VSETKO KDE ESTE TAKE VECI ZE MALEHO TAHA KU SEBE VSETKO MU DAVA AJ DOVOLI LEN ABY NESIEL KUMNE.KED HO VOL A M TAK HO ZOBERIE NA RUKY ABY NESIEL KUMNE RYCHLO MU NIECO DA ABY NECHCEL IST KUMNE

cacianka
20. sep 2020

Že neriešis gramatiku a slová...ak chces dobré rady, píš dobrý text
Napr.co je to budovať sa ?
Dostala si peniaze za pozemok, nech ta ani nenapadne vrazit ich do BSM. Ak postavite dom na pozemku svokrovcov uz sa nepohnes a az do smrti budeš mať svokru v dome.vo vašom dome.v dome ktory rozhodnu oni aky bude .
Vo vasich izbách ktore zariadi tvoja svokra lebo ona a jej syn ta maju za tu 14r pubertiacku .ktora prd vie a mamicka to vie lepšie.
Bude sa ti stale starat do výchovy , obliekania, lákať malého k sebe , huckat ho proti tebe.
Zabezpec si bývanie, mozno u tvojich rodičov, mozno za peniaze z pozemku, ale určite niekde preč a ďalej od nich.ak budes vediet ze máš bývanie isté, požiadaj o neodkladne opatrenie na súde(poradia na sociálnom odbore) a odíď.
Tvoj muz ti nema čo rozkazovat a vyhadzovat ta.
Pobal vsetky veci a hajde.
Že ho nepusti z domu ! Tak by som postupne odnasala veci z domu ked budu vsetci prec.
To co ti robí/ robia je uz manipulacia, vyhrážanie. Psychicke týranie.
Tak To rieš ak nechces takto žiť

misinka0611
20. sep 2020

@lucitqa Chyba chyba postaviť si dom vedľa nej, no tak namiesto 10 krokov ich spraví 20. Bude tam varená pečená. Nie raz som citala ako si takto postavili dom a zena tam mala svokru lazdy bozi den.

cacianka
20. sep 2020

@misinka0611 par krokov hore- dole je nič, aj 300m nebrani byt u neschopnej nevesty 30x denne a este viac pindat