Manžel a jeho bývalá manželka

25. feb 2022

Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?

simca06022011
25. feb 2022

No otras ak je to tak... :( nie vacsie chrapunstvo neexistuje.

huxy
25. feb 2022

takých chlapov by som vešala do prievanu, veď viete za čo

janinque
25. feb 2022

Isla by som za nimi, doniesla im vsetky deti a ja by som si dala wellness. Akoze neuveritelne chrapunstvo!

mmoonna
25. feb 2022

No to je aký hnus od neho

janinah
25. feb 2022

Už by ho čakali zbalené kufre v predsieni.Tu niet o čom debatovať.ani o čo - koho stať.len poriešiť financie a deti.

rajskejablko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dajana19
25. feb 2022

Tak toto je v pi*i už čo ti chlapi robia....

nika3136
25. feb 2022

Je mi to velmi luto 😢 verim, ze to raz trpko olutuje.

pribinak
25. feb 2022

To je hajzel! Volala by som socialku, nech prídu pre dievča.
Ty ho nemáš v starostlivosti

A ona je tiež pekná p..a (myslím bývalú)

ankare
25. feb 2022

Toto nemyslis vážne... 😱

lesana25
25. feb 2022

Tak už asi na vzťah dozreli 🤷‍♀️ som zvedavá, či sa odváži prist domov

h2
25. feb 2022

Oni si spolu lyžujú a Ty im robíš opatrovateľku detí?! Neviem, či existuje väčšie chrapúnstvo, ale toto je určite horúci kandidát na víťaza. 🤢

h2
25. feb 2022

@pribinak To chudiatko za to nemôže. (myslím dcérku)

janiela6
25. feb 2022

Ver tomu, že existuje väčšie chrapúnstvo. Ale tvoja situácia je hrozná. Pravdepodobne ťa čaká rozvod, začni riešiť veci už teraz, hneď si daj zverenie detí do svojej výhradnej starostlivosti. Presne ako píšu baby - povyhadzuj mu veci, vymeň zámky a dovi dopo. A ak nebývaš ďaleko, dojdi sa vyplakať.

pribinak
25. feb 2022

@h2 nezobrali by ju nikam, kontaktovali by rodičov ale minimálne by ich vystrašili a bleskovo by museli ukončiť lyžovačku

huxy
25. feb 2022

ale čo by som spravila? tak buď by som mu pobalila všetky jeho veci a dala mu na vedomie, nech si niekoho pošle pre svoje dieťa, že mu nebudeš robiť pestúnku, kým si on užíva. aj keď to dieťa za to nemôže, ale jeho rodičia áno. alebo ak by som mala kam odísť, tak by som odišla aj s deťmi, samozrejme bez toho jeho-to nech si rieši on, on je otec, ty nie si jej matka.

h2
25. feb 2022

@pribinak Myslím, že tí už majú aj tak po lyžovačke.

vikes
25. feb 2022

Sú situácie, na ktoré neexistuje výhovorka, ospravedlnenie. Toto nebol chvíľkový skrat, ale plánovaná udalosť a o to väčšie je sklamanie.

simca06022011
25. feb 2022

a dufam, ze uz je doma od rana... ci? lebo ako ak by sa okamzite nepobral domov, tak mu zavolam nech si okamzite pridu po dieta a on nech si pride po veci. Pobalene by ho cakali pred dverami.

autor
25. feb 2022

Dnes príde večer, mali byť dozajtra , ale jeho ex sa bojí že by som mohla ublížiť malej ( krava ) ublížim tak jedine svojmu mužovi . Malá ma tu hladká po pleci že Zuzi neplač , nakreslila mi obrázok a mne tečú slzy ako hrochovi .

huxy
25. feb 2022

a čo teda ideš robiť? pobalíš ho, alebo seba? mňa normálne vytáčajú takýto kure......ci...

autor
25. feb 2022

@huxy počkám ako mi to vysvetlí , aj keby zrovna nič s ňou nemal , tak nechať mi na starosti ich spoločné dieťa o ktoré sa celý týždeň starám , varím jej , učím sa s ňou , periem jej , spím s ňou na manželskej posteli , mojkáme sa , chovám sa k nej akoby bola moja a on sa vyberie s ex na lyžovačku -to sa ani nedá odpustiť .

majulino
25. feb 2022

Uf, no len vela sil ti želám

tinka8512
25. feb 2022

Jasne ze s nou má niečo... to ani nepochybuj. Možno už dávno dávno.
Veľa síl ti prajem, je mi ľúto tvojej situacie

mihulam
25. feb 2022

po precitani tvojho pribehu ma napadol film Chlap na striedacku.

https://www.youtube.com/watch?v=92ROLtqUbnA

presne tvoja situacia sa tam odohrala. Stiahnut sa da cez uloz.to

autor
25. feb 2022

@tinka8512 viem že s ňou spí, zas taká mimo nie som .Ale som zvedavá čo ho k takémuto kroku viedlo a preboha prečo ?Čo som zle spravila? Sexu bolo dosť, o deti sa starám , o domácnosť sa starám , ani po dvoch deťom nemám metrák ale normálnu váhu , chodí s kamarátmi aj na pivo , aj si posedieť.

autor
25. feb 2022

Čo sa akože u nás posralo neviem fakt neviem.

autor
25. feb 2022

Idem deti kúpať a áno aj jeho dcéru , aj normálne som jej dala jesť aj si ju pritulkala keď mi doniesla obrázok .

tosomja
25. feb 2022

Keď vieš kde su a ako dlho budú, nič by som nepovedala a jednoducho zbalila deti, že ideme na výlet. Vyložili by som ich, nech sa stará a ja by som išla sa zabaviť. A doma by som sa s ním po "sluzobke " porozprávala.

danka56
25. feb 2022

Fúú nemám slov. To je fakt kus hoväda. Držím ti silno palce.
Ale aj tak mi to nejde do hlavy. Veď lyže a takéto veci si baliť je iné ako baliť sa na služobnú cestu. Viem, že pri dvoch deťoch, resp pri troch človek nevie kd emu hlava stoji. Ale to sa potajme zbalil?!alebo ani nezbalil a všetko potom požičal..
Úprimne neviem čo by musel muž spraviť, aby som po tomto vedela fungovať ešte normálne vo vzťahu.