Zas a znova ma nastvala mama.
Volala som s nou,a spomenula som jej,ze chceme novu manzelsku postel.A hned ze naco nam bude,mame si kupit kovovu,a proste len mi skakala do reci.Pre nu je uplne normalne spat na 20 rocnej posteli.
Ale ide o to...ona je u frajera a on bol zrovna myslim v kupelni,ci kde,ked som s nou volala.A spytala som sa jej,ci ON nahodou nepozna tu u nas nejakeho dobreho stolara (kedze tu byval),ktory robi kvalitne masivne postele.A jej odpoved ihned znela,ze nepozna.ani sa ho najskor nespytala..A mame si kupit kovovu.Ja nechapem,preco jej je vzdy zatazko sa ho nieco spytat.Takisto ked volala so svojim bratom(ujo mi to hovoril),sa bavili nieco o trase cesty....a ona nie ze by dala frajera bratovi-ako cez telefon) aby si povedali istu trasu...ale vsetko musela mat pod palcom ona,ako taky sprostredkovatel,ci ako ju nazvat...aj ujo jej povedal,sak mi ho daj k telefonu,sak co sa takto cez teba dohadujeme...povedala mu ze nie....az potom ten mamin priatel si jej brata vypytal k telefonu,nech sa normalne porozpravaju.
Proste silou mocou sa potrebuje robit dolezita,mat ho len pre seba...alebo ja absolutne vobec tomu nerozumiem.
Totalne ma presla chut jej pomahat a toboz nie k nej buduci tyzden ist na prazdniny. 😠 😠 😠
len si nekupuj masiv... po case strasne vrzga, hlavne pri manzelskej gymnastike.
a ked silou mocou chces, strelim ti nasu, krasnu, len proste to drevo akoby stale pracovalo.http://rajcan.sk/sk/CatalogBranch/147/180x200.proxia
v inom byte sme mali tuto, a ta bola ejnonuno a mala take tvarovane celo, ze sa pohodlne opieralo pri citani, alebo pozerani telky http://www.decodom.sk/2294/produkty/spalna/post... 🙂
@lubikan kup si kovovu je to neporovnatelne lepsie ako drevena.... my sme mali na byte kovovu ... do domu sme si kupili drevenu a nakoniec sme si aj tak dali po par tyzdnoch kovovu spat...
kludne aj z ikea nemusi byt nejaka extra draha ... 😉
@lubikan boze moj, stratila som sa 😀 byvas u nej? ci ako to mate? 😀
píšeš ako keby si mala 15 rokov.ak chceš postel,tak si ju kúp.je dobré ak si necháš poradiť akú,zrejme nemáš skúsenosti.mamu nezmeníš tým,že si budeš sťažovať na koni.rozprávaj sa s ňou - a ani to nie je záruka,že sa zmení.a buď hlavne rada,že máš len takéto starosti.
budte zhovievave koceny, tu nejde ani tak o postel, ale o mamu, ktora sa citi byt SEFKA 😀
@maca_p nechapem.,preco sa kazdy zastavi pri prvej vete a necita dalej....myslim,ze ten moj problem je tam riadne napisany
@zuzinka1989
a je uplne jedno,u koho byvam,nejdem nic prerabat,len kupovat postel...tak je to moja vec,aku si kupim....ci byvam sama,ci u mamy,hadam si postel kupim podla seba...ci ak by som byvala u mamy,tak mam kupit kovovu,lebo povedala?
strasne ste niektore
@lubikan tvoja vec akú si kúpiš,ale zavoláš mame ktorá ta sprdne na dve doby..
@anatalia77 no ved prave preto,ze je taka ak je,mi to vadi,a nemozem sa s nou prestat bavit...preto tu pisem,ze neviem ako s nou komunikovat,aby sa neurazila
@lubikan nekomunikuj,ak je taká.A urazí sa aj tak,lebo si dáš urobiť drevenú postel,a nie kovovú ako ti poradila..
Máš to za jedny prachy../myslím tu jej urazenosť/
@anatalia77 ona volala mne a v ramci hovoru som jej to spomenula,lebo zrovna som na nete pozerala tie postele...ostala som prekvapena,ako ju to "vzalo",ze chceme si kupovat postel...ako by som jej oznamovala ze sa idem rozvadzat .....ze a to preco ides kupovat. 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀
ale v celom prispevku ide o to,ze ked je s frajerom je uplne ina,nez ked je sama.....on a on a on...aby sme ho nezatazovali,alebo ja fakt neviem,ako tomu rozumiet...drzi si ho bokom od zvysku rodiny
@cawes
@lubikan zrejme má na nu priateľ vplyv.Alebo to vnímaš len ty tak,možno je u teba žiarlivosť na jej priateľa,može to byť v podvedomí-neuvedomuješ si to.
a co sa tyk tej postele
taketo nieco chceme-vysoke celopri nohach a hlave
http://www.interiernamieru.eu/wp-content/upload...
@lubikan čo vlastne riešiš? mamu alebo posteľ? 🙂
nechapem vobec......... byvas u mamy aj so svojim frajerom? a chces si tam kupit manzelsku postel? a ked si tu postel chcete s frajeorm kupit vy dvaja, naco sa jej pytas?