Mamine správanie v prítomnosti priateľa

lubikan
27. okt 2013

Zas a znova ma nastvala mama.

Volala som s nou,a spomenula som jej,ze chceme novu manzelsku postel.A hned ze naco nam bude,mame si kupit kovovu,a proste len mi skakala do reci.Pre nu je uplne normalne spat na 20 rocnej posteli.

Ale ide o to...ona je u frajera a on bol zrovna myslim v kupelni,ci kde,ked som s nou volala.A spytala som sa jej,ci ON nahodou nepozna tu u nas nejakeho dobreho stolara (kedze tu byval),ktory robi kvalitne masivne postele.A jej odpoved ihned znela,ze nepozna.ani sa ho najskor nespytala..A mame si kupit kovovu.Ja nechapem,preco jej je vzdy zatazko sa ho nieco spytat.Takisto ked volala so svojim bratom(ujo mi to hovoril),sa bavili nieco o trase cesty....a ona nie ze by dala frajera bratovi-ako cez telefon) aby si povedali istu trasu...ale vsetko musela mat pod palcom ona,ako taky sprostredkovatel,ci ako ju nazvat...aj ujo jej povedal,sak mi ho daj k telefonu,sak co sa takto cez teba dohadujeme...povedala mu ze nie....az potom ten mamin priatel si jej brata vypytal k telefonu,nech sa normalne porozpravaju.

Proste silou mocou sa potrebuje robit dolezita,mat ho len pre seba...alebo ja absolutne vobec tomu nerozumiem.
Totalne ma presla chut jej pomahat a toboz nie k nej buduci tyzden ist na prazdniny. 😠 😠 😠

erika04
27. okt 2013

nechapem vobec......... byvas u mamy aj so svojim frajerom? a chces si tam kupit manzelsku postel? a ked si tu postel chcete s frajeorm kupit vy dvaja, naco sa jej pytas?

lubikan
autor
27. okt 2013

@erika04 byvam s muzom sama

len som chcela vediet,ci mamin priatel nepozna nejakeho dobreho stolara...ani sa ho nespytala hned mi odpovedala uz za neho,ze nie....

erika04
27. okt 2013

@lubikan tak asi nechce, aby sa jej priatel prilis vzil do vazsej rodiny. Asi si nie je ista, ci jej to s nim vydrzi. Neviem
Ale ja by som to osobne az tak neprezivala... V podstate je to jej vec co si robi so svojim frajerom

maca_p
27. okt 2013

len si nekupuj masiv... po case strasne vrzga, hlavne pri manzelskej gymnastike.
a ked silou mocou chces, strelim ti nasu, krasnu, len proste to drevo akoby stale pracovalo.http://rajcan.sk/sk/CatalogBranch/147/180x200.proxia
v inom byte sme mali tuto, a ta bola ejnonuno a mala take tvarovane celo, ze sa pohodlne opieralo pri citani, alebo pozerani telky http://www.decodom.sk/2294/produkty/spalna/post... 🙂

cawes
27. okt 2013

@lubikan ako ja neviem ci toto je take strasne ze treba hned utekat na MK a zakladat temu 🙂
kolko mas rokov? kolko rokov ma tvoj muz? internet mas? poznas niekoho v dedine? ved si zisti sama, co si male decko????
ach tvoj problem by som chcela mat

maznacik007
27. okt 2013

@lubikan kup si kovovu je to neporovnatelne lepsie ako drevena.... my sme mali na byte kovovu ... do domu sme si kupili drevenu a nakoniec sme si aj tak dali po par tyzdnoch kovovu spat...

kludne aj z ikea nemusi byt nejaka extra draha ... 😉

zuzinka1989
27. okt 2013

@lubikan boze moj, stratila som sa 😀 byvas u nej? ci ako to mate? 😀

malinkaaninka
27. okt 2013

píšeš ako keby si mala 15 rokov.ak chceš postel,tak si ju kúp.je dobré ak si necháš poradiť akú,zrejme nemáš skúsenosti.mamu nezmeníš tým,že si budeš sťažovať na koni.rozprávaj sa s ňou - a ani to nie je záruka,že sa zmení.a buď hlavne rada,že máš len takéto starosti.

sissy27
27. okt 2013

@lubikan a mamin frajer nemá vlastný telefón, aby si ty alebo ktokoľvek zavolala priamo jemu a spýtala sa, čo potrebuješ? na jednej strane sa čuduješ, že mama chce mať všetko pod palcom, na druhej strane tiež riešite všetko cez ňu...

maca_p
27. okt 2013

budte zhovievave koceny, tu nejde ani tak o postel, ale o mamu, ktora sa citi byt SEFKA 😀

lubikan
autor
27. okt 2013

@cawes tak asi ked som ho mala zapaty,pocas telefonovania 😉

lubikan
autor
27. okt 2013

@maca_p nechapem.,preco sa kazdy zastavi pri prvej vete a necita dalej....myslim,ze ten moj problem je tam riadne napisany
@zuzinka1989

lubikan
autor
27. okt 2013

a je uplne jedno,u koho byvam,nejdem nic prerabat,len kupovat postel...tak je to moja vec,aku si kupim....ci byvam sama,ci u mamy,hadam si postel kupim podla seba...ci ak by som byvala u mamy,tak mam kupit kovovu,lebo povedala?

strasne ste niektore

@zuzinka1989

anatalia77
27. okt 2013

@maca_p tak práve preto,že je mama "šéfka"by som ju obišla oblúkom.
@lubikan a ty ke´d vieš aká je mama,prečo jej stále nabiehaš na vidle??robí ti to dobre?ak nie,tak buď samostatná

anatalia77
27. okt 2013

@lubikan tvoja vec akú si kúpiš,ale zavoláš mame ktorá ta sprdne na dve doby..

lubikan
autor
27. okt 2013

@anatalia77 no ved prave preto,ze je taka ak je,mi to vadi,a nemozem sa s nou prestat bavit...preto tu pisem,ze neviem ako s nou komunikovat,aby sa neurazila

anatalia77
27. okt 2013

@lubikan nekomunikuj,ak je taká.A urazí sa aj tak,lebo si dáš urobiť drevenú postel,a nie kovovú ako ti poradila..
Máš to za jedny prachy../myslím tu jej urazenosť/

cawes
27. okt 2013

@lubikan no ved praveze ked je to tvoj problem, tak sa nemas co rozculovat a pytat sa neviem koho co, ale kukat po nete postele a stolarov 😀

lubikan
autor
27. okt 2013

@anatalia77 ona volala mne a v ramci hovoru som jej to spomenula,lebo zrovna som na nete pozerala tie postele...ostala som prekvapena,ako ju to "vzalo",ze chceme si kupovat postel...ako by som jej oznamovala ze sa idem rozvadzat .....ze a to preco ides kupovat. 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀

ale v celom prispevku ide o to,ze ked je s frajerom je uplne ina,nez ked je sama.....on a on a on...aby sme ho nezatazovali,alebo ja fakt neviem,ako tomu rozumiet...drzi si ho bokom od zvysku rodiny
@cawes

anatalia77
27. okt 2013

@lubikan zrejme má na nu priateľ vplyv.Alebo to vnímaš len ty tak,možno je u teba žiarlivosť na jej priateľa,može to byť v podvedomí-neuvedomuješ si to.

juliana77
27. okt 2013

@lubikan Mama ťa odfajkuje a ty sa žaluješ na MK?

A mamin priateľ nemá mobil, že by si priamo ako dospelí ľudia kontaktovala jeho?? 😉

anatalia77
27. okt 2013

@lubikan čo vlastne riešiš? mamu alebo posteľ? 🙂

mamavera
27. okt 2013

@lubikan so dospelá, maminy sa pýtať nemusíš, šikovného stolára predsa zoženieš aj bez jej priateľa, nie? Inak radšej by som si dala vyrobiť , ako kúpila, ak zoženieš šikovného stolára, posteľ vás musí prežiť. Máme a vôbec nevŕzga, ani na nej nie sú po rokoch nijaké zmeny.