Mamka je 2 roky vdova. Niekoho si nasla. Uz to vieme,no ona nevie,ze to vieme. Mam pockat,kym sa nam zdoveri,alebo jej to povedat? Juuj neviem ako sa zavhovat. A tetaz na Vianoce....
Pockala by som, kym ti to sama povie. A urcite by som z toho nerobila dramu, kazdy ma pravo byt milovany...
@veronikaszabova aj ked mi chvilu trvalo,aby som to vstrebala, no urcite chcem,aby bola stastna.
Ak chces prelomiť túto bariéru, pri nejakom rozhovore, ak filme, jemne naznač že nikto by nemal zostať sám, a je dobré mať blízku dušu, len človek nech vyberá z rozvahou.....
Nechaj maminu ani ona nechce byť sama .Počkaj nech Ti to povie sama buď rada že je šťastná .Ja poznám ženu ,ktorá si po 16rocnom partnerstve s dvoma deťmi narazila chlapa po 3mesiacoch .
@tatianockamala a vydrzalo jej to?
je fajn, ze to uz viete, aspon to dobre vstrebete a pripravite, ked vam to mamina povie sama. Urcite to treba nechat na nu, ona si najde vhodnu chvilu kedy a ako vam to oznami. Clovek by nemal byt sam a kazdy si zasluzi lasku a byt milovany a stastny. Moja sestra je tiez vdova a hoci som mala svagra rada (to, ze zomrel uz nezmenime, nevrati sa, bol sucastou a etapou v jej zivote, ale uz nie je 😢) velmi si prajem, aby este ona niekoho nasla, s kym bude este stastna (a myslim, ze ani svagor sam by nechcel, aby bola sama. )
@gelifil áno sú stále spolu ...
A v čom je problém že niekoho má a je to skoro od smrti tvojho otca či čo.
@dilino podľa mňa len v tom že nevie či jej má povedať že to vie alebo počkať kým jej to mama sama povie.ja by som asi počkala.Mne zomrel ocino keď som mala 11rokov a mama si už nikoho nenašla,nechcela.neviem či kvôli mne ale nikdy som jej nevravela nič také že by mi to vadilo ani keď som bola dieťa.ked som bola dospela sama som ju nahovarala že by jej bolo lepšie keby keby nieje sama každý večer ja som už mala svoj život ale nechcela hoci nápadníkov mala niekoľko.
@nikha2809 ja som si myslela že sa jej zdá skoro po dvoch rokoch že jej mamina si našla niekoho.Myslim si že mama jej to povie ked bude chcieť a bude vhodna priležitosť.Nikto by nemal byť sám život musi ísť dalej žiaľ ako sa človek narodi tak musi aj zomrieť.Niekto skôr iný neskôr.
@palicka napiše mama je vdova.Po 2 rokoch si našla priateľa.A čo teraz ved ked bude chcieť jej povie sama autorkina mama alebo po Vianociach nech jej povie autorka že vie o tom že niekoho má .Myslela som si že jej prekaža že jej mama si našla po tajomky niekoho a im to nepovedala lebo sa bála ich reakcie.
Určite počkaj.moja mama je tiež dva roky vdova čo nás otec zomrel pri autonehode . Ja som už dospelá mám svoj život a svoju rodinu. Ale mám ešte dvoch súrodencov ktorý sú v puberte takže viem že oni stým súhlasiť nebudú ak si ona raz nájde priateľa. Možno až keď budú väčši ale zas ja by som prijala jej priateľa. A zachovalá by som sa tak že by som mala úctu voči nemu kvôli máme .
Ja by som sa na rovinu spýtala čo je zač a nečakala veď o nič nejde či...
Určite počkať