Máme postaviť podlažie v dome, ktorého vlastníkmi sú 4 ľudia?

elah1984
13. jan 2015

Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať na názor, či ísť bývať do domu, resp. postaviť 2. podlažie v dome, ktorého vlastníkmi sú štyria súrodenci a na časť, ktorá patrí jednému z nich je exekúcia?

pribinak
13. jan 2015

Ak sa nudíš a máš malo komplikovaný život, tak ANO

zk3
13. jan 2015

Urcite nie

mima4
13. jan 2015

jednoznacne nie 🙂

tajka1986
13. jan 2015

Zartujes vsak??

adeala
13. jan 2015

no, ak do toho pojdeš a vydržíš to 5 rokov, tak ťa začnem uctievať... prisahám 😀

leeenka26
13. jan 2015

Urcite nie. Od takychto veci ruky prec. Nikdy to nebude dobre.

dejnas
13. jan 2015

ty máš fakt dilemu ??? 😲 o prístavbe v exekúciou zaťaženom dome (hoci len čiastočne) ani neuvažuj ! 😝

zdena12345
14. jan 2015

ani za svet, kupte pozemok, postavte vlastne a mate pokoj. v dnesnej dobe je na zvazenie uz len prerbka (aj ked domu bez exekucie) a stavba noveho- podla predstav. lebo financne to az taky velky rozdiel nie je. jednoznacne nie

erickatt
14. jan 2015

Neeeeee

kiki68
14. jan 2015

nie, uz len to by niekomu chybalo...

prasiatko30
14. jan 2015

juhu - urcite ano to da aj na roman 😀

mahulenka87
14. jan 2015

najlepšie je bývať zvlášť 😉 pokoj, kľud... na nezaplatenie 😉

terezka1947
14. jan 2015

nie

jajka71
14. jan 2015

urcite nie, lebo nevies ako ta exekucia dopadne a investujes do niecoho, o co mozes rychlo a jednoducho prist aj ked nie vlastnym pricinenim!

miku1
14. jan 2015

Súhlasím s @pribinak , ak máš málo problémov v živote, tak áno, inak NIE, NIE, NIE ......

zuzin78
14. jan 2015

nikdy nekupuj staru nehnutelnost, nakolko cely zivot budete na nej robit a budete stale do nej investovat a nikdy to nebude novy dom. vzdy to bude len opraveny stary dom, a byvat niekde kde byvatju alebo su vlastnikmi este dalsie osoby, tak nikdy .ani pol centa by som tam nedala, nikdy nebudete mat klud, vzdy to bude patrit aj im, tym druhym a tebe nikdy.
radsej ist do podnajmu alebo kuoit si byt ako zit pri niekom. .... ( vlastna skusenost takze ti radim byt radsej samy ako s niekym druhym. )

jarus1
14. jan 2015

zdá sa mi to pritiahnuté za vlasy...viac komplikácií sa napísať ani nedalo a ešte padne možnosť do toho ísť? 🤐

maryah
14. jan 2015

súhlasím zo všetkým čo je tu napísané, jednoznačne to nerob, skomplikuješ si život, fakt.

latvia
14. jan 2015

ak exekutor rozhodne, ze sa odpili len stvrtina domu, tak by som do toho sla..... 🙄

cessy
14. jan 2015

NIE,NIE,NIE 😠

mala_hobitka
14. jan 2015

V ziadnom pripade.
1. exekucia - aj keby len na 1/10 domu, proste nie
2. zdielat vlastnictvo s tolkymi clenmi vedie zakonite k pruserom aj keby to bola najlepsia rodina na svete
3. co zdielate s druhymi vseobecne proste nie je vase, je to spolocne, nikdy nie vase, ak mate na pristavbu 2. podlazia pridajte daco a kupte si vlastne, mozno mensie, v inej lokalite ale iba vase

laila22
14. jan 2015

Ano, nadstav 2 podlazia...

andreah25
14. jan 2015

Nejdem sa vyjadrovať či áno alebo nie, to si musím veľmi dobre zvážiť sama.
Ja dám ale jednu otázku - máš na to, aby si to tam postavila/nadstavila alebo čo vlastne, svoje peniaze? Ak nie, tak na to rovno zabudni, pretože ak by si na to chcela hypotéku, tak danou nehnuteľnosťou ani nebudeš môcť banke ručiť, pretože tam kde je exekútor, aj keď len z časti, tak banka takú nehnuteľnosť do zábezpeky nechce.

dilino
14. jan 2015

pozri sa vezmi si to tak aj keby že ste si nadstavili musi vyplatiť tych štyroch surodencov ten jeden ma zastaveny u exekutora tak čo si ušetrila nič a ešte patali a tak si vezmete hypoteku a kupite si a mate svoje a bez problemov a ako ti tu pišu ženy ked chceš mať zbytočne patalie a problemy chodiť po sudoch a maš čas a energiu tak ano ale ja by som ti radila aby ste si kupili na hypoteku a mali svoje preto že ked vyplatiš štyroch surodencov a na jednej časti je exekutorom zastavena časť budeš musieť aj na exekutora zaplatiť a maš to to iste ako keby ste si kupil a prerobili a bez nervov a problemov kupte si vlastne na hypoteku ked vam daju.

opatrovatelka29
14. jan 2015

urcite nie,pokial sa cast nezbavi exekucie,a vsetky 3 casti sa neprepisu na teba ci muza rozhodne nie

angelaa214
14. jan 2015

Áno, postáv si to podlažie,, 😀 😀

timea7
14. jan 2015

prázdniny už skončili, či?

pepca28
14. jan 2015

taku sprostost nikdy neurob

jvlo
14. jan 2015

nikdy!!! ani keby mam byvat v stane vedla cesty 🙂