Ahojte mamičky,chcela by som od vás radu- alebo skôr vedieť váš názor 🙂 Manžel pracuje v zahraničí-Rakúsku.Máme tam kúpený byt.
Máme spolu 3mesačnú dcérku.A uvažujeme ,že tam pôjdeme bývať všetci traja spolu.Moja nemčina nieje bohvie aká...
Šli by ste do toho?Alebo mamičky,ktoré ste sa už takto rozhodli ako ste to zvládli? Ďakujem 😉
urcite chod do toho, ak mas moznost, odlucenie je pre vztah velmi tazkou skuskou. Navyse on takto prichadza o najkrasi a najdolezitejsi cas svojho dietata.
Nemciny sa neboj, nebude to lahke, ale ak mas zaklady, rozkecas sa. Plus budes mat nieco do zivotopisu, ak sa raz rozhodnete vratit na Slovensko ;)
samozrejme, ze ano,...rodina ma byt spolu
už ste tam mali byť,všetci spolu 😉
urcite ano, jednak aby ste neboli odluceni od seba a tiez je tam uplne iny, podla mna lepsi zivot. viem o com hovorim...
Urcite chod... a bude to aj lepsi zivot pre malu 🙂 nie je to taje tazke .... ja chodim na par tyzdnov za maminou do AT ked si chceme s muzom oddychnut.... A co to som z nemciny uz pochytila ...
Keby nema moj muz dobru pracu tu....a nemame krasny dom v lokalite kde sme stastny.... tak neriesim a balime kufre 😉
A na nemcinu ti ozaj staci toho pol roka a vies ju 😉
isla by som. mam rada muza, aj svoje deti. potrebuju kompletnu rodinu. bude vam tam dobre, uvidis 🙂
h ej tam si nájdeš robotu-upratovanie a decko má budúcnosť
@simca46 plne ta chapem, ale mas to o dost jednoduhsie, kym je vasa malicka , este malicka... Ja mam tu istu dilemu s 3 detmi , ale uz vacsimi... chodia na sk do skoly..tiez vazby , kamaratov tu mame... 😒 ..
@simca46 určite by som do toho šla. Minimálne na čas, kým si na Slovensku na materskej a rodičovskej dovolenke. Za tri roky uvidíš, ako sa zabývaš, zlepšíš v jazyku, ako si nájdeš kamarátky, Ty aj dcérka.