To i vy mate taku matku ktorá riadi kazdy vas krok a vsetko komentuje a nikdy nic nieje dobre? Ale tvári sa ze ona nam chce vzdy iba to najlepsie? Ja sa samozrejme ovládam nenechám, ale ona sa nezmení uz nikdy asi
Mam 32 rokov ale uz to nezvladam!!
Nemam taku mamu.
Máš svoju rodinu, deti? Bývate vo vlastnom?
A aby som odpovedala uplne presne, ano, mam taku mamu, ale od isteho veku nedostala na taketo komandovanie prilezitost. Vo veku zakladatelky som uz mala manzela a dieta a uz hodne davno som nebyvala s rodicmi.
@dskjhfdlkdjhl Svoj zivot mam samozrejme poriesenY, tu ide o drobnosti ked sme na navsteve, tam to nedavaj tak neumyvaj atd
@mariejenka samozrejme
@dskjhfdlkdjhl nebyvam s mamou. Ale ona vswtko okomentuje proste, hoci drobnosti, nic jej neni dobre
Tak jednak si myslim, ze ta chvila na navsteve sa da vydrzat a toto, co pises, to sa da jednym uchom dnu a druhym von.
@dskjhfdlkdjhl kazdy vikend sme pri nej😅 staviame dom v jej meste
A teda ak mozem poradit, najlepsie je vobec sa s nou nedotahovat, ju to bude bavit menej a menej a Ty aspon budes spokojna, ze si sa nepohadala.
Tak obmedz navstevy, to, ze tam staviate dom, to este neznamena, ze musite byt u nej.
@dskjhfdlkdjhl hádala som sa s nou ked sme spolu byvali dost veru. Teraz uz nie, uz ma to nebavi
Navstevy sa snazim obmedzovať ale muz pracuje na stavbe od rana do vecera tak nechceme cestovať toľko
No, ked ste si to uz takto zariadili (vzhladom k tomu, ze poznam svoju mamu, dom by som si nestavala tak blizko), tak to musis vydrzat. Alebo si mozete platit nejake ine ubytovanie-nuz, mozno aj vy jej idete na nervy, tiez by mozno chcela mat cez vikend svaty pokoj.
dom dokončíte, dovtedy to vydržíš.
Áno mám. Vie ma vždy zdeptať a obrať o radosť zo života. Od 16-tich som nebývala doma, keď sa mi narodili deti začala k nám chodiť dosť často a teda musím priznať, že po pár dňoch sa už neviem dočkať, kedy sa vráti domov a prestane mi všetko komentovať a kritizovať. Neviem či to ide vekom, alebo bola taká vždy, ale teda už pár rokov mi z nej vždy tečú nervy. Je neskutočne negatívna. Ale zaujímavé, že len ku mne. K cudzím ľuďoch je vždy milá a ústretová a akoby všetku pozitívnu energiu minula na nich a pre mňa jej ostala len tá negatívna 🤷
No keby toto písala moja 11r dcera poviem, ze ok, normálne... Kedze mas 32 tak nie... Nie je to ok a zariadit si to musis ty 😁 aj ked som s rodičmi denne (keby..) tak nekomanduju, ani teraz ani ked som mala 20.
@dskjhfdlkdjhl hej a potom place ze je cele dni sama. Uz ani neviem ako by bolo dobre..
Obmedz kontakt.
Nie je tvoj problem,ze je cele dni sama...ale jej problem.
Ten plac je len vydieranie, to si uz snad na to vo svojom veku mohla prist.
@elizabet173 normálne mam tlaky v hlave uz z toho, jedna so mnou Jak s malym deckom. Nechcem sa pohádať tak som ticho a vyčíta vsetky veci mne ze aka som nedvacnica
@scila presne akokeby si o mojej pisala. Kazdy o nej tvrdí Ta tvoja mamka je taká zlatucka pozitívna Milučka.. a na mna Jak na psa, odoberá ma o kazdu radost zo zivota, človek len aby sa trapil
@simca06022011 to by musela byt trosku uvedomelejsia asi. Lebo vzdy som jej hovorila ze co sa mi nepáči, boli z toho len hádky a bola som vzdy ja Ta zlá
@ivangeline ona chce aby som žila jej zivot
A naliala si jej niekedy pohár vína a povedala ako sa tam u nej cítiš? Mňa by piclo chodiť ku mne dcéra s deťmi každý víkend,starať sa o nich,aspon navariť a ona by odo mňa mala chodiť zdutá,lebo jej poviem toto mi nedávaj do tej poličky,lebo to po tebe nenájdem.....
@janinah varim ja, o deti sa starám ja. V tomto by som problem nevidela
@viestta 😅
@viestta hlavne ze piatok este som v robote a uz mi píše kedy prideme ze sa nevie dockat
Dojdi s navarenym jedlom uz z domu, u mamy ohrej. co odkial vezmes,tam vrátiš. Debatovať len o počasí 😃 a pri odchode poďakovať. Ked dostavate dom v sa modli aby nebola u vas cele vikendy (srandujem)
✌️
To je fajn, ze varis a staras sa o svoje deti Ty, ale stale si v jej dome a nie kazdy taketo caste navstevy zvlada. Ja tiez nemam rada, ked dcera vari a ja potom nemozem nieco najst. A takychto "drobnosti" sa isto za tych n vikendov nakopi.
@mariejenka chodím s navareným jedlom azda by som nenechala mamu nech vari pre chlapov na stavbu
Predpokladam, ze v takomto veku uz nebyvas s mamou, takze si riadis svoj zivot sama.