Mama uprednostňuje môjho súrodenca

15. aug 2024

Potrebujem sa poradiť. Mám 4 súrodencov. Ja som predposledná. Mám dvoch bratov jeden má 37a druhý 28.
No a naša mama stále uprednostňuje toho 28 ročného.
Umiera za ním, no ale náš brat ani len nenapíše, nezaujíma sa o rodičov ani o súrodencov. Ako odišiel z domu čo je už 10 rokov tak nás má na háku. Má tri dcéry ktoré vidíme výnimočné len na vianoce. No ale naša matka vždy videla aj vidí iba jeho. Dnes mi prišiel do hlavy myšlienka že čo ak náhodou nás braček nou milovaný nie je synom nášho otca? Keďže ona ho najviac ľúbi zo svojich detí . Lebo naši rodičia nežijú spolu 14 rokov a naša matka stále vidí iba nášho brata . Čo iné má môže napadnúť ? Len to ze nie je synom nášho otca tak preto ho tak veľmi chce.

milkadk
15. aug 2024

Ono to tak býva, že sa naháňame za ľudmi, ktorí nás majú úplne na háku.. a tí, čo by za nás aj život dali, tí su nám ukradnutí 🙂

koniarova
15. aug 2024

@milkadk och. Pravda veľká.

autor
15. aug 2024

@milkadk On ani nepovie mama ale už od 18tich ju vola menom.

marianarem
15. aug 2024

No je mozne, ze prave preto nanho tolko mysli, lebo ju mrzi, ze sa o nu nezaujima a nevola ju ani mama. Proste tuzi po naprave, tak sa asi snazi mu zavdacit, alebo sa viac tesi, ked sa ozve alebo pride.

egonsk
15. aug 2024

nuz pravdu vie iba tvoja mama a niekedy je lepsie ju radsej nevediet ;)

ukulela
15. aug 2024

Je najmladší? U nás bola extrémnym miláčikom najmladšia sestra. Otec pritom rovnaký. Normálne sa mohla matka na brata upnut z akéhokoľvek dôvodu. Boj len najmilší, najviac sa prinášal na ňu, najviac ju potreboval ..

moonlight1210
16. aug 2024

Stava sa to, ze ma rodic specialny vztah iba s jednym zo svojich deti. Pre nieco to dieta ma najradsej. Mozno vyyzor, mozno povaha, styl humoru, zmyslanie,… nieco z toho v rodicovi najviac rezonuje. Preto ho lubi najviac.

Na druhej strane aj kukucky existuju. Znama tak v rodine mala. Tiez najmilovanejsie dieta jej svokry, nakoniec sa po jej smrti ukazalo, ze ho ma z kratkodobeho vasniveho pomeru.

autor
16. aug 2024

@ukulela Nie on je druhé dieťa.. Má 28 ja 22 a sestra 18