Ahojte,moja mama sa stále sťažuje že priberá ,ale ak jej s ocom alebo sestrou povieme ,že musí sa stravovať zdravšie atď alebo cvicit ak chce schudnúť ako keby to nevedela prijať,keď vidí nejaké vyšportovane dievčatá stále hovorí že sú jak vyžly že isto nič nejedia atď,pritom mama nie je tučná len pri sebe ,ale zas na druhej strane ak nechce so sebou nič robiť tak sa to proste nedá,prídu mi proste divne jej názory,lebo iných ľudí skôr vyšportovane motivujú a nie že si pomyslím že nič nejedia,inak jej štyl života je práca a potom len sedieť a všetci ma obsluhujte( chodím na nákup,vyzdvihujem jej neustále zásielky ( min.4 týždenne ),stále jej robím kávu ,upratujem riady po obidvoch keďže jej sa nechce) čo by ste si pomysleli o takom človeku ak by ste ho mali v okolí ?
Kolko ma mama rokov? To su vecni stazovatelia, energiu maju len na fnukanie a stazovanie, nieco s tym robit, na to uz energiu nema.
Tak v nasom veku uz je to o tom, ze na sebe makame, inak sa pribera a je to aj vidiet na zenach, ktore sa opustili a naopak. Byt stihla v zrelom veku uz nie je samozrejmost, ako zamlada. Vlastna skusenost 🙂
Ja sa najviac čudujem keď pozerám tie extrémne premeny, že tí ľudia tvrdia, že majú problém až keď majú 250 kilo. A keď mali 150, to sa ešte cítili dobre a sexi? Nieeee, už ani vtedy sa necítili dobre, len si to nechceli priznať a dobehlo ich to až vtedy, keď to zašlo do krajnosti. Takže ak si mama neprizná problém hneď a bude to bagatelizovať a odkladať, tak potom už len počkať kým príde do bodu keď to bude neúnosné aj pre ňu. Len z toho bodu je oveľa ťažší návrat
To je ale megadlhá veta! 😀
Prečo za ňu beháš na poštu, do obchodu a ktovie kde? Stačí keď to prestaneš robiť a hneď bude mať každý deň prechádzku.
nechaj ju nech si vybavuje veci, prejde sa. Priberat uz bude pomaly aj vekom, cize jej spravis velku sluzbu tymto. Potrebuje sa prejst, hybat, aj klbom to dobre urobi. O otm, ze postupne aj stravu bude musiet urcite upravit ani nehovorim.
dalsia vec je, nie kazdy musime byt chuducky, niektori ludia uprednostnia klud a radi sa najedia. Ja keby si mam vybrat mat 50kg a nedat si nieco fajne, tak sa na chudnutie vykaslem.. proste kazdy sme nejaky 🙂
Nevšímam si reči ľudí o ich váhe keď vidím, že robia všetko preto aby priberali ešte viac.Nech mi s tým dajú pokoj keď nechcú žiadnu radu len útočiť na chudšie.
Povedala by som jej, že výhovorkami sa nechudne a keď má problém so svojou váhou tak nech s tým niečo robí alebo nech si to nechá pre seba.
prestaň ju obskakovať a hneď bude mať viac pohybu