Ahojte trochu sa chcem požalovať..
Akože už mi je to dosť nepríjemné..aj mi to vadí.
Mam sestru ktorá skoro vždy bola ,dá sa povedať že bez dostatočného príjmu.. a vždy to dopadlo len tak že si vypýtala od mamy..či to bolo každý mesiac alebo druhý.. ťahá sa to dodnes ..ona je už vydatá a ja neviem ,či ten muž stojí za hovno alebo len je zvyknutá pýtať peniaze a vie že dostane a tak sa nemusí snažiť ani si privyrobiť ani nič.. koľkokrát som odmietla peniaze od mamy ktorá mi dávala len kôli tomu že dávala aj sestre .. neľutujem to ,no neni to ani fér a ani sa mi to nepáči čo oni dve robia. Navyše moja mama ma u seba jej syna..ktorého živí..zatiaľ on nepracuje. Je mi ľúto vzťah so sestrou si pohnevať ale mňa najviac sere to že mama pracuje ako blbá aj po korone znovu pracuje .. zachvilku má dôchodkovy vek a sestre to není blbé pýtať si. A to takým štýlom že požičiať..čo sa nikdy za tie roky nestalo žeby sa vrátilo niekomu niečo. Neviem mám v sebe pocity hnevu a ľútosti.. ale keď vidím že mama radšej dá aby mala pokoj . To není riešenie.. dokedy toto bude trvať. A to není schopná sadnúť na vlak a za 2hodiny prísť pozrieť svojích rodičov.. načo veď peniaze prídu .. zvláštne to je ..pritom mama sa mne sťažuje na ňu a sama jej posiela . Nemám slov raz že povedala mama sestre..možno aj viac krát že :dá aj mne peniaze ,keď dáva jej ..nechápem ja som tá čo vypytuje?jasné že mi nedala . Sama povedala že si odkladá kolko jej už poslala..a je mi to jedno len neverím už ani jednej
@makova333 asi.. čo ja sa do toho budem starať..nech si robia. Ale jedno už napíšem mame že nechcem už ani počuť o tom ..nech sa sťažuje inde.. už mohla ísť robiť niekde sestra ale veď je korona ..treba sa vyhovárať.
Ja už len čakám že kúpia niekde dom pri nej ..už len kôli tomu aby ju zobrali k sebe dali jej dom..príde hypo a vezme im všetko aj ich pobere..nech idú..
@evamarek77 no a ja som tak chcela ísť s nimi bývať do domu na polovicu kúpiť..ale kôli tomuto určite nie ..aby som ešte nakoniec vyplácala alebo mala tam polku rodiny. 🤷Už tu raz také bolo ..a pomohlo sa aj jej ..a pritom sa jej to netýkalo. Predal sa dom kde sme boli my a naši a išli peniaze aj jej toto nepochopím doteraz ..
Najvyšší čas,aby si mama šetrila ku dôchodku,ten dôchodok od štátu bude minimum.Alebo si myslí,že potom zas bude dcéra posielať jej,aby sa mala lepšie a mohla si aj šunku kúpiť aj banán? A toho syna som nepochopila,prečo je u babky? Jeho rodičia akože čo si ho nechovajú doma?
Nie je to tvoja starosť.
@janinah 🤷to že je u starkých je možno zas ťah .. jedna sa vyhovára na druhú ..naozaj to sa nedá riešiť. Bola to taká pomoc finančné aj ale ako vidím nepomáha ani to že už sa starajú o vnuka. Mali by ist naozaj bývať spolu ,a môžu platiť účty a pomáhať ..s deťmi a môže sestra robiť"
Poznam jednu, dospelu ktorej mama dochodkyna takto prispieva. Urcite raz dojde k tomu aj u Vas 🙂 Najlepsie co mozes urobit sa nestarat a setrit si vlastne, lebo ked bude zle, sestra sa nebude mat za co postarat.
Nestaraj sa, ušetríš si nervy. Majú to tak zabehnuté, sestre to vyhovuje a mama príde nato, keď bude neskoro.
To je chyba matky, ako si vychovala tak ma, naučila si dcéru žiť na úkor druhého. Ale čo bude robiť na dochodku? Predpokladám, ze budu pýtať od teba
@mamusa34 dokedy to bude trvat? Dokedy bude mama chciet...