Mama ma vytáča do nepríčetna

24. júl 2022

Neviem čo robiť. Keď nie sme spolu, máme perfektný vzťah. Voláme si, smejeme sa, riešime spoločné problémy, no akonáhle sme spolu, tak ma len poučuje, stará sa mi do výchovy, je protivná a chladná. Stále sa pohádame. V detstve sme vôbec nemali dobré vzťahy. Je to taký chladnejší typ ženy, no odkedy spolu nežijeme a mám rodinu, boli vzťahy na ďialku ok. Vnúčatká má takisto rada. Neviem, či sa s ňou prestať stretávať, aby to bolo ok, alebo čo. Nechcem oberať deti o babku a dedka, no nikto ma nedokáže vytočiť tak ako ona. Úplne mi ničí môj vnútorný pokoj. Tatino je veľmi pokojný chlap, on sa do ničoho nemieša, ale s maminou to nikdy nemal ľahké. Čo robiť? Deti sú malé, takže ich tam ešte nemôžem nechať samé. Už ozaj nevládzem stále sa s ňou naťahovať.

hipuska
24. júl 2022

Väčšinou to býva, keď je dcéra a matka podobná povaha. To sa fakt nedá povzniesť a odpovedat: ja si to robím po svojom a budem si to tak robiť. A ukončiť debatu...naozaj je to škoda kvôli tým deťom....

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
24. júl 2022

nenaťahuj sa s ňou, iba sa usmej, neodpovedaj a urob si po svojom. Viem, že je to nesmierne náročné, ale keď má vnúčatá rada, bola by to škoda pre obe strany. Nezabúdaj, že na hádku treba minimálne dvoch, nedaj sa do nej vtiahnuť, dá sa t naučiť. Skús jej napísať list, bez obviňovania, že ťa mrzí, že stavia medzi vás múr, že by si bola veľmi šťastná, keby boli vaše stretnutia také, ako vaše telefonáty, že veríš, že sa nad sebou zamyslí a nebudeš musieť obmedziť kontakt s ňou.

ckocka
24. júl 2022

Tak keď ste spolu fyzicky zdržiavajte sa každá v inej miestnosti a telefonuje si. Trocha schizofrénne správanie predvádzate obe.

autor
24. júl 2022

@ckocka to by možno pomohlo 😅

miadi
24. júl 2022

Ono je to ine ta komunikacia ked ste daleko. Ste kamosky a neriesi co nemusi . Ked ste spolu vidi ta vnima viac veci mà svoje nazory kritizuje ta Lebo si a vzdy budes jej dieta. Nie je to prijemne ale koli tomu predca neukoncis vas vztah .

ivangeline
24. júl 2022

Aj ja som s mamou na tom rovnako. :D Esteze zije 2tis km od nas. :DDD

domibed
24. júl 2022

Mám to rovanko a preto sa stretávame len obmedzené a na obmedzený počet hodín. Po dvoch troch už som z nej naozaj nervózna . Takže dlhšie to nehrotim.

benit
24. júl 2022

Viem o com pises,ona ma pocit, ze mi bude riadit zivot a celej mojej rodine. Segre si nedovoli, ta ju posle do Pecka. Ale uz ju neriesim, ked vidim, ze ma svoju naladu, tsk zdviham kotvy a predidem tak svojmu zvysenemu tlaku. Ona len mykne plecom, nech- tak. Hotovo, neriesi, ze niekkmu lezie do sukromia, ze niekoho douraza v 1 vete. Rozhadana je s celou rodinou. A este stve aj tata proti,hoci on je kludas, nas nevlastny, ale pohodak.