Mama kritizuje farbu mojich nechtov

8. apr 2023

ahojte mam cez 30 a davam si robim gelove nechty : gellak
vzdy ked pridem k mame na navstevu kritizuje farbu mojich nechtov
preco mam modru , orandzovu , zelenu preco si nedam cervenu ( tu nemam rada ) a podobnu farbu
Už na nu nechce útočiť lebo vždy ma to naštve a kričím na ňu
Kritizuje aj ostatné moje veci
Ako jej mám vtipne odpovedať na tie nechty ? Poradíte mi dakujem peknu sobotu

viestta
8. apr 2023

Kvoli takej hluposti hadka?

patus_2
8. apr 2023

Mám modré, lebo sa mi páčia. Bodka. Nerozvádzať ďalej.

mikadooo
8. apr 2023

Povedz, že na to chlapi teraz letia 😁. Že červená je pre staré tetky, to ti jeden povedal, tak červenú si jednoducho nemôžeš daaaaaaať 😱😱😱. Ja neviem, na čo je tvoja mamka citlivá, tak na to by som to uhrala 😁.

bloger
8. apr 2023

Lebo modrá je dobrá maminka.

dadis
8. apr 2023

Tak niektore tie nechty su ozaj otrasne..to si mama nemoze vyjadrit svoj nazor? To sa hned musis urazat a kricat na nu? Tebe sa pacia, tak co sa certis.

svokrinjazykmonika
8. apr 2023

Šak daj fotku, nech to objektívne posúdime. Ale podľa mňa sú všetky gélové nechty nechutné a ešte v takých farbách... To vážne? Modrá, zelená, oranžová?

dadis
8. apr 2023

@svokrinjazykmonika Najma ked vystupuju pol centrimetra nad necht 🤭

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. apr 2023

@svokrinjazykmonika mam tieto 🙂

autor
8. apr 2023

kompet mam rada taketo farby 🙂

dadis
8. apr 2023

Tak vyzeraju ok, podla mna. Ved povedz, ze na svadbu si das cervene alebo francuzku 😊. Ale kvoli takej hluposti na nu nekric. Moja mama si da obcas nechty, co sa mi nepacia a tiez je poviem, nech si da francuzku alebo decentny ton 🙄 a vzdy ustreli do karminovej, kolotocarskej ruzovej a podobne 🤣🤣. Ved kto ma byt k tebe uprimny, ked nie ti najblizsi..

luccija
8. apr 2023

Lebo sa mi páčia tieto...konečne jedny nechty čo nemajú neprirodzený tvár, ale ja by som tiež išla do iných farieb🙂)ale modré su zaujímavé, keď sa vieš k tomu obliect

zuzana76
8. apr 2023

@autor mas pekne nechty, co by som ja za take dala, nech su aj kriklavo- zelene 😀, mne sa vzdy nechet zlomi a pomaly mi rastu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svokrinjazykmonika
8. apr 2023

Ale veď sú pekné, ja som myslela že máš také dlhé, špicaté, odrastené 😄 Keby nepíšeš že sú gélové tak ani neviem. Modrá je pekný odtieň a oranžová na nohách je taká veselá. Inak vidím tie zrastené prsty, aj môj manžel má. Aj Ashton Kutcher 😁

alex49
8. apr 2023

nekrič na ňu, normálne jej povedz, že si budeš dávať na nechty farby aké ty chceš, už si dávno dospelá.

bloger
8. apr 2023

Však to máš celkom pekné.

januska12323
8. apr 2023

Mami mne sa páčia, ty si sprav aké chceš. Načo po nej kričať kvôli takej kravine?

autor
8. apr 2023

Aby ste pochopili ja na nu nekricim za nechty ale hned ako vojde na mna spusti , preco mas tuto bundu , kde mas nausnice , a co tie topanky ved je zima na ne a pod a vo mne sa to stupnuje nakolko nic jej nie je dost dobre ( nieken u maba ake aj u inych ) keby som vlastnorucne postavila dom povie preco nie je dvojposchodový , mne to ide jedny uchod dnu a druhym von ale ked sa to vo mne nahromadi tak vybuchnem a kricim na nu lebo ona si stale ide svoje a ja som nervacka :( cize zo neviem niekedy ustat velmi ma to trapi ale uz cim som starsia tym menej na nu kricim ake niekedy proste vybuchnem
Snazim sa ju tolerovat aka je ale niekedy je toho fakt dost ved kazdy sme nejaky ona mi nechce zle len je proste taka ze vsetko musi komentovat aby som to robila jej sposobom

mandzula
8. apr 2023

Na všetky pripomienky jej povedz "lebo som sa tak rozhodla". Nič viac netreba. 🙂

slavomira236
8. apr 2023

@mandzula ja mam rada taketo farby a v lete kriklave a mam 44

zorkahorka
8. apr 2023

Mas ich suprove! Povedz, ze sa ti pacia a aj celemu modremu konovi, takze sa musia aj jej 😆 nie, vazne, ved jednym uchom dnu, druhym von.

pinkgirl
8. apr 2023

Raz a navždy to s ňou uzavri vetou: mami viem že tebe sa takéto farby nepáčia ale ja som spokojná, tak si prosím odpusť narážky na moje nechty - už navždy. A hotovo.

queen_mary
8. apr 2023

@svokrinjazykmonika to nie su gelove, to je gellak.

Inak podla mna su tie farby tiez hrozne, ale tak kazdy si moze mysliet co chce, len ty si to nepripustaj. Ak sa ti to paci. Kazdemu sa paci nieco ine.

simca06022011
8. apr 2023

tak neviem... teba toto vytoci a zacnes kricat? co mas 15rokov? ved poviem, ok beriem na vedomie, hotovo alebo nekomentujem. Dospela si, aj keby si si dala na nechty cervene bodky, a vlasy na zeleno, je to tvoje rozhodnutie.
A ked ta to tak velmmi vytaca, tato kritika, tak obmedz navstevy... a je po problemoch :D

vivuska666
8. apr 2023

Normalne jej s kludom anglicana povedz. “Mami mam 30 rokov a to co si obleciem alebo dam spravit je cisto moja vec. Zarabam si na to sama a sama som s tym spokojna. A teraz mi pls urob kavicku lebo ta od teba mi chuti najviac na svete.”

nikyball
8. apr 2023

😀😀😀neodpustitelne za toto pojde rovno do pekla

zmrzlinka2021
8. apr 2023

A co odpoved:

"Jasne mami, chapem, ze ich vnimas ako skarede. Rozumiem ti." - a dalej to nerozvijat...

adrianka2606
8. apr 2023

Mas nechty pekne, vkusne a farby su tiez fajn 🙂
Ja ked vidim niektore tie dlhe pazure, vzdy sa zamyslam nad tym, ako s nimi tie zeny vykonavaju urcite cinnosti, ale vlastne to asi ani vediet radsej nechcem 😀

cookie29
8. apr 2023

No mami veď si ma tak vychovala 😂

Ale to by asi priliali olej na oheň. Možno by som sa skôr nieked spýtala v com je skutočný problém