Ahojte. Moja mama je policajtka, robí na vyšetrovacke. Je dost paranoidna a stále ma sleduje a prezerá mi veci, aj keď nemá ziaden dôvod a nikdy som nemala problém so zákonom. Premýšľam, či ma policajt na jej poste možnosť len tak nabúrať sa do telefonu a lustrovat? Lebo ona je toho schopna a to naozaj by ma nasralo, tak či s tým ma niekto skusenost, či sa toho mám obávať. Nemam čo skryvat, áe mám tam intímne správy s priatelom a skutočne je to moje sukromie.
Kolko máš rokov? Ak si dospelá tak si to s nou vydiskutuj. Do telefonu sa ti len tak hocikto nenabura, na to.musi mat SW aj HW. Stačí si telefón dobre zaheslovat.
@viestta ale veď policajti majú k tomu prístup, že nemusia mat ani telefón pri sebe a vedia citat správy atd, nie?
Nie, nemajú....každý vstup do systému sa zaznamenáva, musia ho obhájiť, nemôžu len tak niekde vliezť a na sledovanie správ v mobile sa iste nedostanú. Na to treba Tvoj telefín, povolenie sudve a technika, ktorý tie správy z telefónu dostane
Áno, ti ktorí na to majú SW A HW. Nie každý. Ak máš pocit, že mama to robí, podaj na ňu TO za zneužitie právomoci verejného činiteľa. Policajná inšpekcia to prešetrí.
Ešte raz. Koľko máš rokov?
@aduskatt veď ale tam vybavis vsetko, známosti…
Počúvaj, nie si paranoidna náhodou ty a nie mama?
a to máš odkiaľ? nevybavíš...kto by sa chcel nechať zatvoriť za to, že úplne zbytočne vlezie do systému kvoli tak nepodstatnej osobe, ako si v tomto prípade Ty? Myslíš, že oni majú málo svojej roboty?🙂)))))
Ty si paranoidná, daj sa vyšetriť u psychiatra, alebo ak nie si tak si kľudne ži svoj život a nechaj mamu mamou.
Moj otec bol kriminalny technik. Mojej sestre nainstaloval taky program do mobilu a notebooku, ze sestra o tom vobec nevedela, ze tusim kazdych 10 sekund posiela printscreeny z obrazovky. Vtedy to potrebol a slesoval sestru, kedze sa dostala do zleho kolektivu... Mala vtedy cca 13 rokov.
Ako dieťa policajtov a neter policajtov ti dām len jednu radu . Čím menej bude vedieť , tým lepšie 😂
A áno , dá sa dostať kam chcú , ale každý jeden prístup je zaznamenaný . Veľmi pochybujem , že nejaký jej kolega by sa takto ohrozil a mama tiež, nakoľko lustrovanie rodinného príslušníka je už veľký prúser . To neodôvodní nikto ....
@111jozefina111 nainštalovať SW je niečo iné ako vylustrovat telefón na diaľku. Zásadne iné.
@viestta jasne, ze je. 🙂
@111jozefina111 Nie je to ziaden speci program. Normalne sa da kupit.
@111jozefina111tak ten program by som chcela mať, nevies ako sa volal?
V dnešnej modernej dobe nemusí byť človek ani policajt. Dá sa kúpiť kopec sledovacích programov.
Nie nemôže.