Mama je policajtka a stále ma sleduje

29. jún 2022

Ahojte. Moja mama je policajtka, robí na vyšetrovacke. Je dost paranoidna a stále ma sleduje a prezerá mi veci, aj keď nemá ziaden dôvod a nikdy som nemala problém so zákonom. Premýšľam, či ma policajt na jej poste možnosť len tak nabúrať sa do telefonu a lustrovat? Lebo ona je toho schopna a to naozaj by ma nasralo, tak či s tým ma niekto skusenost, či sa toho mám obávať. Nemam čo skryvat, áe mám tam intímne správy s priatelom a skutočne je to moje sukromie.

aduskatt
29. jún 2022

Nie nemôže.

viestta
29. jún 2022

Kolko máš rokov? Ak si dospelá tak si to s nou vydiskutuj. Do telefonu sa ti len tak hocikto nenabura, na to.musi mat SW aj HW. Stačí si telefón dobre zaheslovat.

autor
29. jún 2022

@viestta ale veď policajti majú k tomu prístup, že nemusia mat ani telefón pri sebe a vedia citat správy atd, nie?

aduskatt
29. jún 2022

Nie, nemajú....každý vstup do systému sa zaznamenáva, musia ho obhájiť, nemôžu len tak niekde vliezť a na sledovanie správ v mobile sa iste nedostanú. Na to treba Tvoj telefín, povolenie sudve a technika, ktorý tie správy z telefónu dostane

viestta
29. jún 2022

Áno, ti ktorí na to majú SW A HW. Nie každý. Ak máš pocit, že mama to robí, podaj na ňu TO za zneužitie právomoci verejného činiteľa. Policajná inšpekcia to prešetrí.

viestta
29. jún 2022

Ešte raz. Koľko máš rokov?

autor
29. jún 2022

@aduskatt veď ale tam vybavis vsetko, známosti…

viestta
29. jún 2022

Počúvaj, nie si paranoidna náhodou ty a nie mama?

aduskatt
29. jún 2022

a to máš odkiaľ? nevybavíš...kto by sa chcel nechať zatvoriť za to, že úplne zbytočne vlezie do systému kvoli tak nepodstatnej osobe, ako si v tomto prípade Ty? Myslíš, že oni majú málo svojej roboty?🙂)))))

3009
29. jún 2022

Ty si paranoidná, daj sa vyšetriť u psychiatra, alebo ak nie si tak si kľudne ži svoj život a nechaj mamu mamou.

ritalein
29. jún 2022

@aduskatt to maju z tych kriminaliek z TV 😂🤦‍♀️🙈
si kazdy mysli, ze to len tak lusknutim prsta funguju lustracie osôb, telefonov 🙈😂

111jozefina111
29. jún 2022

Moj otec bol kriminalny technik. Mojej sestre nainstaloval taky program do mobilu a notebooku, ze sestra o tom vobec nevedela, ze tusim kazdych 10 sekund posiela printscreeny z obrazovky. Vtedy to potrebol a slesoval sestru, kedze sa dostala do zleho kolektivu... Mala vtedy cca 13 rokov.

bimbambom
29. jún 2022

Ako dieťa policajtov a neter policajtov ti dām len jednu radu . Čím menej bude vedieť , tým lepšie 😂
A áno , dá sa dostať kam chcú , ale každý jeden prístup je zaznamenaný . Veľmi pochybujem , že nejaký jej kolega by sa takto ohrozil a mama tiež, nakoľko lustrovanie rodinného príslušníka je už veľký prúser . To neodôvodní nikto ....

aduskatt
29. jún 2022

@ritalein no jo🙂)))) ja sa bavím na tom, keď vidím aké tam majú v Tv priestory, vymoženosti, kancelárie a potom aká depresívna je realita, keď idem po chodbe do kanclu na vyšetrovačku, v istých priestoroch to vyzerá, ako keby išiel človek v hororovom filme na patológiu..-))))))

viestta
29. jún 2022

@111jozefina111 nainštalovať SW je niečo iné ako vylustrovat telefón na diaľku. Zásadne iné.

111jozefina111
29. jún 2022

@viestta jasne, ze je. 🙂

zuzap33
29. jún 2022

@viestta este stale nevieme kolko ma rokov....

viestta
29. jún 2022

@zuzap33 ani sa nedozvieme. Mama jej zhabala mobil, pozrela históriu a teraz slečna klaci na kukurici

beata_k
29. jún 2022

@111jozefina111 Nie je to ziaden speci program. Normalne sa da kupit.

dagmarovita
29. jún 2022

@111jozefina111tak ten program by som chcela mať, nevies ako sa volal?

lalenka33
29. jún 2022

V dnešnej modernej dobe nemusí byť človek ani policajt. Dá sa kúpiť kopec sledovacích programov.