Baby , nestranný názor , uz má stvu hlasky mojej mamy, a nemôžem jej nič povedať lebo v momente sa urazí ,to myslím úplne v Tom momente ..
Moja mama ...napr my milujeme zvieratá s mužom , chováme aj psov , aj výstavy , strašné ale strašné je proti tomu aby sme mali šteňatá, lebo to je týranie zvierat , ktovie kde skončia atď (bavíme sa o 3000e za stena), tam ho asi nik nebude vyhadzovať na ulíc za tu cenu 😅..normálne slobodu zvierat na mňa ide volať pomaly a vidí ako naši psi žijú , že dostávajú najkvalitnejšie krmivo , ako bývajú , čo všetko pre nich robíme atď ...nie sú to psi na ulici , jediaci zvyšky z kuchyne ..ale šteňatá aj tak zatiaľ odmietame , veľa starosti
Zomrelo nám zvieratko , nebolo to zviera blízke človeku ale tak môj syn že to je jeho , tak sme ho volali menom atď ..druhé dieťa ho asi prekrmilo , a zomrelo,aj pohreb malo všetko ako sa patrí 😅..a moja mama zahlási že to chudatko (moje dieta)o všetko kvôli nám príde ..ja som sa tak nasrala , že som si dva paralelný musela dať,lebo ma brucho začalo bolieť ...moje deti majú všetko ,
Naozaj všetko a ona to povedala akoby som na Bazoši predávala jeho veci aby som mala na cigarety , a poznám ju ,ona to myslela tak ako to povedala ,😏...ja už neviem , nič jej nebudem vravieť , ale potom urazená že som ani nepovedala .možno vám to nepripadá moc vážne ale ja to prežívam stále , nič nie je dobre, nič čo spravíme nie je ok , my s mužom sme ako outsideri..
@kittykat22 😅áno asi niečo silnejšie by to asi chcelo 😄
Tvoje dieťa prekŕmilo domáceho maznáčika, následkom čoho to zviera umrelo? Zvyšok ma akosi nezaujíma.
@nikolka1986 bola to rybycka keď prekrmis zomrie
Úplne ľahostajný prístup, načo ti je zviera, keď dovolíš vlastnému decku aby ho zabilo? Chceš mi nabaláchať že milovníčka zvierat, by len tak z ničoho nič chcela na teba volať slobodu zvierať? Asi na to nejaký dôvod má.
Nejako som nepochopila tuto tvoju story..pointa je v com? Co ti mame akoze radit 🤔
Mozno odveci, ale ja ti neviem, ale na prekrmeni a smrti zvieratka (aj ked je to rybicka) ja osobne nic smiesne nevidim 🤷 ... Mozno ma mamina iny nazor na vas pristup/business so zvieratami, co aj troska chapem, kedze ani ja nie som moc za mnozitelov...Nuz bud sa naucite navzajom respektovat alebo vztah obmedzite kvoli nezhodnym nazorom. Btw paralen si nabuduce nedavaj, ten na zaludok nepomaha 😁👍.
@nikolka1986 maly má rok a pol , zobral si krmivo a vysypal jej ho tam ,nevideli sme to , akoze myslíš že by som mu to dovolila 😅 aby voľačo živé zabil? U nás sa ani osa nezabija a pavúkov odnesiem na dvor 😅 áno moja mama pozerá kovesovu tak asi z toho 🤦
@barbora0308 veď ja sa nesmejem tomu , ono ľuďom pripadá šialené že robíme pohreb rybycke , niektory len spláchnu napr...nie sme mnozitelia🤦 šak sme ani stenata nemali 🤷 nechcem mám malé deti a dokrmovat to každé dve hodiny je masaker ,poznám svoje možnosti...sú to psi s papiermi
@barbora0308 a malý má rok a pol a tu rybu nezabil úmyselne 🤷 a bolo nám za ňou ľúto,
Nepochopila som z toho zmatocneho gulášu skoro nič, okrem pre kŕmenia nejakého zvierata.
@jaskolka asi nie musela by si poznať asi moju mamu , lebo ani mne to nedáva zmysel ale napísala som to tak ako to bolo
Tak pises, ze mamina je proti tomu, aby ste mali stenata aj ked vy v tom vidite prachy ...tak zjavne nad mnozenim uvazujete. 🤷 Ale to je jedno... vase nazory sa s mamou nezhoduju, ako som pisala, bud sa naucite navzajom respektovat alebo nie. Treba sa porozpravat a povedat si napriamo co je vo veci...ale vsetcia mame inu povahu, ine nazory a je uz iba na jednotlivcoch, ci sa rozhodnu respektovat jeden druheho a zbytocne nehrotit podobne situacie.
@barbora0308 nie ,nejde o prachy ,keby išlo už máme 5vrhov 🤷 cena šteňatá je písaná ,len v kontexte toho že také stena nik nevýhodi na ulic, nie zato aby ste vedeli koľko sa dá na Tom zarobiť ..a všetko by išlo cez kúpno predajnu zmluvu , aj nás kontrolujú chovatelia od ktorých máme psov ...to je také normálne , to nie sú psi z bazosa ..
Ženy a vám sa nikdy nič také nestalo? My sme mali napr. zajace, tie sú v istom veku veľmi citlivé na to, čo sa im dá žrať. Ja som im dala trošku kapusty, došla mama čo ich normálne nikdy nekŕmila, nevedela že už mali a nespýtala sa, dala im tiež trošku kapusty a katastrofa na svete...
Autorka, asi tuším čo ti vadí, mám niečo podobné doma, akurát myslím, že si to písala ešte nasrdená. Môžeš sa snažiť a starať koľko chceš, aj tak je to zle. Sama hovoríš, že šteňatá ste nikdy nemali a teraz ani nechceš, a mama už rieši problém ktorý neexistuje. O psov postarané, ale aj tak ich "týrate". Deti majú všetko, aj tak sú to chudáčikovia, ktorým nič nedopraješ. To je ten syndróm ľudí, ktorý všetko vedia lepšie, všetko by urobili lepšie (hoci to napr. vôbec neurobia). Kopa žien to tu rieši v súvislosti zo svokrami, keď sa im miešajú do toho, ako sa starať a vychovávať o deti. Akurát že ty to máš v inej verzii. Nuž s takými ľuďmi ťažko vychádzať. :/
Mňa by zaujímalo aké je to štena, ktoré stojí 3000€ 🙃
@barbora0308 ale nechcem šteňatá , len som spomenula pred ňou že raz mozno jeden krát
@kandelabra bože ďakujem 🙏pochopila si to 🙏
S tým veľmi nič neurobíš. Jedným uchom dnu, druhým von. Ako sa poznám, tak by som jej rázne povedala svoj názor a nech sa aj urazí...
akoze umrtie rybicky fakt nie je tragedia
@heln ale čo by nebola je , živý tvor to je takisto ale....nebolo to úmyselne
@heln ale sú aj väčšie samozrejme,s úmrtím človeka neporovnateľne aby sme zas predišli nedozuneniu , nedá sa to porovnať, akurát s nami žila,mala meno a syn sa jej veľmi tešil
ved ano, mali ste ju radi, bol to milacik, spravili ste jej pohreb, ale stalo sa a stale je to "len" rybicka
Predavas stenata na bazosi?
Obycajna mnozka nepapierovych psov co sa na nieco hra.. Ani sa nedivim tvojej mame, ze ta chce nahlasit. Ak u vas dokaze male dieta zobrat kŕmenie na rybicky a vysypat to do akvarka, tak co za podmienky u vas su? Vsetko po zemi? Aj akvarka, aj krmenie, aj stence chudatka? To dom z toho pochopila hmm
@kitycat 😱 si čítala čo som napísala či? Ja nemám žiadne šteňatá ani som v živote nemala , ryba bola na poličke a syn si v nepozorovanej chvíli kŕmenie zobral
Praveze ten tvoj post je taky chaoticky, ze premyslam si si si neslahla nieco ine miesto paralenu 😉
@kitycat a psi majú papiere s takými rodimenmi že to aj hriech aby nemali stence...
@kitycat áno nasratá som bola do vyvrtky zato to je tak chaoticky napísané
@barbora0308 Počúvaj ma, píše že majú drahé psy 3000 eur za šteňa, tak sú to asi papierové psy! navyše s nimi chodia na výstavy takto asi nie sú psy z množiarne! Ty ju obviňuješ z množenia psov , a neviem, či ty alebo kto predtým, z predávania na Bazoši... do riti, ale vám robí zjavne problém čítanie s porozumením! Už zase nemajte predstavu, že za každým majiteľom psa je nejaký chovateľ, ktorý ho chce množiť tam doma a predávať šteňatá na Bazoši.
U mamy sa evidentne nedockas porozumenia a podpory, bohuzial. A podla odpovedi, co tu citam, radsej to necakaj ani na modrom koniku🤦♀️
Ja som z tvojho prispevku vobec nepochopila co sa u vas doma deje 😅 zjavne ta tie paraleny moc neukludnili