Mám zlé vzťahy so svokrovcami

simona1998
19. sep 2020

Ahojte , máte tu niektorá skúsenosť s tým že Vás nemajú radi partnerovi rodičia ? . U nás to bolo vždy všetko fajn až pokial jeho sestra nezačala môjho partnera otravovat neustálym vozením ju kdesi ku priateľovi , huckanim mu do hlavy veľa hnusných veci , tak som sa neudržala vynadala jej a ona bežala za mamou Ocinkom a bolo po dobrom vzťahu 🙏🏻 Myslite že sa to nejako dá dokopy ?

deti95060810
19. sep 2020

nehnevaj sa, načo si sa plietla do súrodeneckých vzťahov... ešte ani nie si v rodine a už robíš peklo....
ak máte s partnerom spoločné deti - tak svokrovci privrú oči .... v opačnom prípade si myslia s tebe svoje....😉

0silvia0
19. sep 2020

@simona1998 ake hnusne veci mohla sestra huckat bratovi? Akoze o tebe? 😳

janinah
19. sep 2020

som vydatá 27 rokov a nikdy som švagrinej nevynadala a veru že by sa dôvod našiel...a nekomentovala som,ked jej manžel-jej brat poskytol pôžičku na cestu do USA -dovolenku vo výške svojho mesačného platu a vedela som,že nám to ona nikdy nevráti....má len jednu sestru a nebudem sa medzi nich miešať....
ty sa staraj o svoj vzťah s partnerom,nie o jeho rodinu,ak vozí teba,môže voziť aj sestru....ked budeš múdra,tak si z nej nepriateľa neurobíš,ale kamarátku a spojenca....teraz už len správať sa slušne a čakať ako sa situácia so svokrovcami vyvinie...

stela01
19. sep 2020

@simona1998 jeho sestra , jej brat . A tak ja neviem ty keď niečo potrebuješ “ otravujes koho “ ?! Susedu ?
Veci sa riešia v rodine hlavne v klude ... a úprimne mne by sa ti nepáčilo aby moja nádejná nevesta sa snažila rozbíjať vzťah mojich deti .

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dee01
19. sep 2020

@fidka79 ja sa tiež čudujem, čo to tu vypisujú... každý ma svoj život, svoju rodinu. nevravím pomôcť z času na čas, keď to treba, ale nie sa nechať využívať...
@stela01 tak by si tvoje deti mali vziať jeden druhého ..a nie hľadať si pár. O čom je ten spoločný život potom? Manželka na vedľajšej koľaji a fotrovci za pätami. Ďakujem pekne za takú svokru ako ty

dee01
19. sep 2020

@simona1998 spravila si dobre, že si to povedala, aj keď v návale zlosti a spôsobom, ktorý nebol úplne vhodný...
Časom sa to urovna, aj keď to už asi nebude ono. No stoj si za svojim. Aj keď neviem, ako sa k tomu stavia tvoj priateľ, to si nepísala...toto je to, že využívajú do nemoty, kým nepretecie pohár...niekto sa neozve a zožiera ho to, iný áno, potom sú tie vzťahy všelijaké. No tvoji svokrovci na čele so švagrinou by asi prijali také teliatko, čo by držalo ústa...vtedy by si bola dobrá. Rob vždy tak, ako je Tebe dobre. A oni sa možno uvedomia..

stela01
19. sep 2020

@dee01 iha , ešte svokra niesom , ale ďakujem

Neviem prečo by partnera mal dávať niekto na druhu koľaj ?! Zas ale skákať pre nič ?

dee01
19. sep 2020

@stela01 ale však asi pre nič to nebude, keď to dospelo k tomuto..že jej musela vynadať. Podľa mňa ak z času na čas sestra poprosí brata alebo opačne, je to ok. Ale ak je pravidlom, že niekto otravuje pravidelne za hovadiny a že mu to vôbec nie je trápne, až kým sa druhá strana neozve, to v poriadku nie je.

stela01
19. sep 2020

@dee01 tak v prvom rade by si to mal asi vyriešiť jej partner so svojou sestrou ... či ?

stela01
19. sep 2020

@dee01 a zaujímavé by bolo vedieť “ veľa hnusných veci čo mu vraj sestra huckala “

dee01
19. sep 2020

@stela01 pravda. Tiež som za. Akurát, že poznám osobne nie jeden pár, čo riešil niečo podobné...a väčšinou tí chalani to ,,preglgli, nepáčilo sa im, ale nedokázali povedať nie. Až kým to manželka poriesila, lebo už nevydržala byť ticho..a potom to dopadne takto.

janynyna
19. sep 2020

@simona1998 jaj moja veľmi dobre viem o čom píšeš. Len ja to v sebe všetko dusím. Chápem súrodenec je súrodenec ale my už máme aj dieťa a jeho sestra mu dokáže volať za každú volovinu a to sa snaží riadiť život ešte aj mne. Ale v tomto som ju už stopla. Mám svoj život ktorý si chcem žiť a nepotrebujem aby mi do toho hovorila ona.

simona1998
autor
19. sep 2020

@janynyna Toto je čosi hrozné , ja som to dusila v sebe veľmi dlho ale toto je ciste využívanie :( mne to je ľúto lebo partner jej nevie povedať nie pritom ta baba ma 25 rokov ma svojho priateľa rovnako starého ale nemajú auto ani vodicak ale ona MA! A ona vkuse o 22:00 mu zavolá nech beží pre Ňu , nech ju odvezie od priateľa lebo je sviatok nejdú autobusy .. je to veľmi zle a keď jej povieme že naše auto slúži na pomoc nám a niekedy aj iným tak povie že ak sme si požičali peniaze od banky na auto to znamená že neni naše ale bankine TAK MA NÁROK NA ODVOZ a hradí sa tým že aj my beháme kade tade .. fakt hrozné až smutne

simona1998
autor
19. sep 2020

@stela01 toto neni rozbíjanie vzťahu . Len on je mäkký jej povedať nie a toto je využívanie každý druhý deň , pritom vodicak ma .. vkuse čosi potrebuje ok raz za čas pomôžem ako viem ale vypisovat mu ako už zabúda na rodinu keď sa venuje mne ? To dievča ma 25 rokov a ona to všetko komplikuje ja vždy som bola za ňu dobre ale viete raz som cudzia tak budem stále ..

0silvia0
19. sep 2020

@simona1998 treba jej povedat, ze aj ona si moze kupit auto od banky😁😁 potom ked bude chciet odvoz, tak jeeeej sorry, prave som si dal pivko, zavolam ti taxik? To si tvoj chlap nevie poradit?

simona1998
autor
19. sep 2020

@dee01 Pekný večer , 2 roky som bola ticho dúfala som že sa nejako upokojí keď si násla priateľa ale namiesto toho sme isli odviezť aj jeho 🙏🏻 Toto by ste museli zažiť normálne sa to nedá popísať čo ona vyvádza ja nemôžem ani sedieť vpredu pri partnerovi keď ju vezieme lebo vždy ma vyhodi dozadu , vždy ma na mna narážku , na moju rodinu , ja nerozumiem nikdy som nič zle neurobila neviem čím to je no nehodlám to trpieť stále treba si už aj dupnit aj keď to bude stať za horší vztah s budúcimi svokrovcami ..

simona1998
autor
19. sep 2020

@0silvia0 vôbec on to berie tak že ak ju neodvezie on tak by volala otcovi a zas môj priateľ nechce aby ho otravovala po práci atd on je taký typ že by super každého rozdal .. a aj po napomenutiach je radšej ticho aby neurobil peklo no neviem ako toto bude ďalej , prepáčte potrebovala som sa aspoň tu vystazovat :/

simona1998
autor
19. sep 2020

@0silvia0 sa pre každého rozdal “ omyl pardon

dee01
19. sep 2020

@simona1998 toto je problém mnohých, ver mi...nie je to všade ružové.

0silvia0
19. sep 2020

@simona1998 tvoj chlap do toho musi sam dospiet, ze mu sestrine chujoviny zacnu liezt na nervy. On to nechce vidiet, ze ho vyuziva.
Na tvojom mieste by som to neriesila, skor by som ked sa tato krasavica natrepe dopredu povedala, ze viete co, ja si kludne vezmem taxik, alebo sa prejdem, chodte vy dvaja, potrebujem sa prejst. Ja by som sa s hentakou ochechulou nevybavovala. A vobec by som sa s nou nehadala, hodila by som hlboky ignor🙃 nech sa bracek so sestrickou cukruju ako holubky, mozno mu to raz docvakne.

midka
19. sep 2020

no,, napisem, ti to z pohladu, matky syna aj dcery,, ak by dcera potrebovala, pomoct,,,, jasne,, ze ocakam, ze syn jej s obcasnym odvozom,, a podobne pomoze,,,,,neviem, ako vazny je vas vztah s tvojim partnerom, ale teda kym nie ste manzelia,,,,, si stale len jeho priatelka,, je teda pohochopitelne,, ze prednost ma sestra,,, neviem, co take hnusne mu mohla povedat,, natolko, aby ti to stalo za to,, si znicit vztah s potencialnou svagrinou,, ak teda uvazujes aj dalej do buducna,,,

dee01
19. sep 2020

@midka 🙈🙈🙈 čítaš, čo píše vôbec? To nie je v poriadku, aby sestra dospelá s priateľom otravovala nonstop brata s priateľkou...wtf!!

vilma7
19. sep 2020

Vypnúť zvuk telefónu, nech ide madam taxikom...a brata sa opýtať, že dokedy chce robiť taxikára.
Každý druhý večer by som s ním v predpokladaný čas sexovala 🤪🤪🤪

gelifil
19. sep 2020

ona normalne žiarli...nevyzretá osobnosť

0silvia0
19. sep 2020

@midka ja mam tiez dceru a syna, ale s tymto s tebou nesuhlasim. Prednost ma priatelka, nie sestra.

lucmirka124
19. sep 2020

Priatel ma ku tomu vyvazaniu sestry aky postoj?nechodi rano do roboty ze ma chut o 22.sa dade trepat??pisala si volade ze cakate malu,,, neboj zapoj ho do starostlivosti poriadne a aj samemu sa mu nebude chciet vynst z bytu(domu) robit taxikara. Nepoviem pomoct sem tam zaviest ale vyvazat ju kazdy druhy.treti den s frajerom od frajera?Pozri ja by som tiez pre brata a svagrinu keby daco letela, alebo muza poslala. Brat po mna tiez par x prisiel ked som po 12h smene nemala silu cakat este 1 h o 22 na bus.ale ku nam do dediny taxik 10-12€, nie 3€-4€ v ramci mesta.Takze som si dobre rozmyslela ci si zavolam taxik.Ale toto mi pride prespekulovane.. kazdy normalny surodenec ked vidi ze ma ten druhy vlastny zivot nebudem ho v kuse otravovat.

simona1998
autor
19. sep 2020

@lucmirka124 Ahoj, on je taký že on jej primykava raz keď mu volala a povedal nie tak mu o pár hodín písala že “keď pôjdeš tak mi zavolaj už čakám na uličke na teba “ takze ju ani neodbijeme tým že ju odmietne ?! Povedzte mi je toto normálne takto sa správať v takomto veku ??

marca12
19. sep 2020

To musi byt riadne rozmaznana egoistick standa. Ani by ma nenapadlo otravovat brata. Chcem,aby si brat oddychol a nie ho vlacit v noci po cestach. Pomahat sa ma aj my si v rodine pomahame,ale toto je uz vychcanstvo a egoizmus.

simona1998
autor
19. sep 2020

@marca12 veď práve len on to vôbec nevie pochopiť , ale pani hore ma pravdu musia prísť starosti , dieťa a nebude mat chut vyvážať po nociach iných . 🙂 v jej rokoch by som rozmýšľala o bábätku , rodine a nie robiť naschval peklo pretože toto všetko robi naschval ..