Mám závistlivú švagrinu

opica89
1. feb 2012

ahojte neviete mi niekto poradit ako sa vysporiadat so zavistlivou svagrinou, ktorá vsade ohovára a intriguje proti mne a mojej rodine? Už je to dost dlho a stale nechce dat pokoj. A už mi zacina pekne liezt na nervy. Ona je rozdvojena osobnost a este aj aj mojho svagra do svojich intrig zatiahla poradte nieco 🙂

halienka
1. feb 2012

@opica89 neviem o čo konkrétne ide, ale ja som mala závistlivú švagrinú - brat sa už ale pred 2 rokmi chvalabohu rozviedol - ale ona neintrigovala a neohovárala, len proste mne a mojej rodine závidela, hlavne to že sme na tom lepšie finančne. Keď som prišla v novom kabáte, tak prvé bolo: Ty svinka, ty máš nový kabát! Keď sme si niečo kúpili do bytu alebo dali spraviť plávajúcu podlahu, tak aj mesiac neprišla od hnevu a len od brata som sa dozvedela ako na nás nadávala, časom to už prešlo do takého, že som z nej začala zjavne cítiť nenávisť...Mňa to dlho trápilo, lebo mám len jedného brata a nejako som si vždy myslela, že budem s jeho ženou kamarátka a budeme dobre vychádzať, ale akosi to pre jej závisť nešlo. ja som sa dlho snažila všemožne im aj pomáhať, kadečo kupovať a tak, ale z jej strany som sa dožila len odmietania. Tak som sa časom na to vykašlala, ona prestala chodiť k nám a my sme k nim išli iba 2x do roka, keď ich synček oslavoval narodeniny a meniny, zagratulovať mu a doniesť mu darčeky. Takto to bolo až dokým sa nerozviedli. Ako poviem ti, že ja som sa veľmi snažila a trvalo mi roky kým som pochopila, že to proste nezmením, musela by totiž aj ona chcieť, ale keď raz niekto nechce...A tak to vidím aj v tvojom prípade, ak ona nebude chcieť zlepšiť vaše vzťahy, tak ty s tým nič neurobíš. A potom je najlepšie radšej prerušiť vzťahy. Neboj, aj ostatní ktorým kadečo narozpráva si časom urobia o nej obrázok 😉

opica89
autor
1. feb 2012

tak ty si tiež mala veselo... no my sme sa tiež prestali už stretavat lebo to nerobi dobre a najhorsie na tom je , že rozhadala aj bratov mojho muza a jej muža a k svokrovcom, ktorí im pomahajú ako sa len da sa sprava ako keby jej neviem co urobili normalne ich ignoruje za to vsetko ako im pomahaju! a najhorsie na tom je že ani ich syn nechodi dako casto len ked nieco potrebuje aj s nou a tvaria sa ako keby sa nic nestalo. zlatí, milí a potom ich majú v pazi celý rok. Ach normálne ma to vytaca aka je to spina!